Joj uze ga konacno. Ko ce da izdrzi sad ovo razradjivanje....daj Boze da se iskuliram
ma das djevojci ili nekoj babi na ulici neka nabije tih 1000km i onda ti cepaj ili odradi sok terapiju ako si sve slozio kako treba,odma pun gas i nek ide
laki dobar si a najbolje je da cekas tih 1000km ili da odes na onaj dyno test pa da ga tu uz par uzastopnih potezanja razradis.....ali zajebimo ovo sve,za razradu treba vrijeme i kilometri
Proslo jeste ali cekam malo novcano da se oporavim pa da pribavim jedan dobar regulator pritiska i onda da se snimamo
Po dosadasnjim orijentacijama deluje mi da ima snage vise nego sto sam i mislio ali sad da li je to-to videce se tek nakom nabavke regulatora. Samo sa sigurnoscu mogu da kazem da one price da auto pred krepanje ide bolje padaju u vodu jer je osetno zustriji na gasu ,elasticniji ....pri dosadasnjim niskim obrtajima e sad da vidim kako ce to da radi u iber turi,to me iskreno kopka toliko da ne mogu da spavam
Ostalo je samo da vratim nesretni branik koji cami cekajuci da se ja smilujem na njega ali me tako nesto mrzi da ne znam....
Sto se tice klime ipak ce doci u obzir i razmatranje samo zato sto je imam,da je nemam verovatno se ne bi ni razmisljao o tome ali posto vec bleji i ne radi,a nemam neku racunicu da je prodam pokusacu svim silama da je ubacim u moju postojecu kutiju sa pravljenim cevima,unutrasnjim hladnjakom itd. Samo mi treba neka druga kutija isto iz kadeta da bi mogao tacno videti gde sta i kako ,osmisliti i napraviti proracun oko dozvoljenih gresaka(ako za greske uopste i ima mesta) i onda se baciti na posao. Teoretski je to vrlo lako izvodljivo ovim sistemom kojim ja imam u glavi ali prakticno ima de se userem i ja i jos jedno 4 coveka pored mene Imam volju i zelju da se drkam sa tim pa nadam se da ce i sreca da me posluzi kako ne bih morao da ubacujem kutiju iz astre ili ne daj Boze tablu,ma....trudicu se pa sta bude -bude
Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Sto se tice klime... Teoretski je to vrlo lako izvodljivo ovim sistemom kojim ja imam u glavi ali prakticno ima de se userem i ja i jos jedno 4 coveka pored mene Imam volju i zelju da se drkam sa tim pa nadam se da ce i sreca da me posluzi kako ne bih morao da ubacujem kutiju iz astre ili ne daj Boze tablu,ma....trudicu se pa sta bude -bude
Pretpostavljam da ce dvojica od te cetvorice biti Comi i Ajkula!?
EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T
I ja pretpostavljam osim ako ih predhodno ne likvidiram
Cekam Nagatu da sretnem ,treba mu na vreme saopstiti sta ga ceka i koje maltretiranje mu sleduje
Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Comment