ima li nekih novina sa autom ? a dok nisam prelistao celu temu nisam znao da si vozio ono zlo od crvenog keca, jednom si me pokidao u v.ilica dok sam vozio kadeta 1.3s, ja kao gle ga ovaj sa kecom sad cu da mu pokazem i ode kec, a ortaci me pitaju da li sam stisnuo pun gas
inace mnogo mi se vise svidjaju prosle felne na kadetu koje su bile, ove su malo kich, u svakom slucaju fantastican auto
Ma yebes felne,bitno je da su prave i da ne trese
Salim se,ma ove felne su ipak ozbiljnije barem sto se kvaliteta tice ali za moj ukus nista specijalno ne zaostaju ni po izgledu.
Novina uvek ima ali dok ga ne upalim nepricam nista. KAd ce to biti ne zna se,radi se zustro ali nisam video auto vec jedno dva meseca tako da ne znam dokle je stiglo sve. KAda ja budem nesto konkretnije znao javicu za sad samo ocekujem i nadam se licnom zadovoljstvu....nadam se i da cu ga ispuniti
Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Pozz decki..
Da ne otvaram novu temu ...samo da vas upitam nesto....
Gdje da nadjem sper diff. (LSD) za Opel Kadett-a GSI 2.0 16v 1991god. mijenjac F16, auto se pripremlja za brdske utrke
Budem iz BiH pa ako ima ko u regionu...
Poz druze. Jedini sper koji sam ja naso jeste u holandiji,firma m-tech ili tako nesto slicno. 1000eur naravno nov
Iskreno ne znam da iko ima sper na kadetu-f16 menjacu a ni na f20
@opel 123
Ma kakva bre klima te spopala!?
Jeste da ce nesto da se hladi ali to sigurno nece biti kabina
Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Comment