koliko si majke ti platio nov f28 ? i gde ga nadje ? i nije mi jasno da li si prodao stari motor ili si dodao turbinu na njega ? u svakom slucaju odlican posao
Pa nisam glanc nov iz fabrike nego je sve unutra glanc novo
Pre neki dan sam prodao onaj motor,a ovaj je isto bio atmosferac samo sto je konvertovan na turba i isto je od delova sve menjano. Fabricki "turbovi" su precenjeni pa mi je ovo bila isplatljivija varijanta.
@Srbin
Pa ne verujem da ce biti skorije neki snimak mada ako vreme posluzi zasto da ne i ja hocu da se jurcam sa njim ali vreme me zayeba
@Nikola
Samo jos to,zvacu te uskoro ako nas vreme ne izneveri
Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
@Vlada
Pa reko sam ti i onda da sam bas u nekoj ganguli i da nemam mnogo vremena,ja iskreno nisam ni video kako se i sta pakovalo ,rekli su mi sta da im donesem i posle toga zvali da dodjem po auto
Inace generalni sponzor ovog turbo projekta je bila masinska radionica "Misic group" koja je stvarno sve od sebe dala da to bude cakum pakum. Naravno zasluge ima i jos jedan mehanicar sa strane po imenu Vlada koji je takodje dao svoj doprinos da se poigra sa finesama kako bi to sve bilo lepo i ugodno uskladjeno. Ima tu i jos nekih ljudi koji su doprineli ovom projektu kao sto su limari,farbari....ali da sad nepravimo previse marketinga
mislim da je glupo to sto si toliko para sprcao u auto a femkas se oko vesanja. imas auto za pravi geman style ne posustaj sad, patos i samo patos sa posto ide brutalno mora tako i da izgleda. znaci, gewinde, distanceri, sire felne a bogami i gume...
Pa gume hteo ne hteo moram da sirim
Ove ce da se stope za 2-3 dobra starta iako su skoro kupljene
Sad cu da porucim 4 slika za predstojecu sezonu pa da mogu malo i da krenem kako valja,a sto se vesanja tice ne znam sta cu. Nerviraju me ovi nasi putevi i sa ovim vesanjem ,a kamo li onako patosiran
Pa nije bitno da li je vreme ili nije ,bitno je samo naci vremena za tako nesto
I onda sam znao da si brzi ali nije poenta u rezultatu vec u igri,barem ja tako to gledam. Ocemo da se probamo sigurno samo da se ja malo sredim sam sa sobom pa onda sa ostalima.
I tvoj corado sada izgleda preozbiljno,mislim da ce to biti dobar race
Daj pusti na PP tvoj broj mob-a,necu da te jurim i da me juris preko gledalaca
Comment