OPEL Kadett E GSI 16vT
Collapse
X
-
Originally posted by KanarinacNe bi da kakim ali verujem da su mu sajtne i rubovi truli.Ovo nisu samo tachkice na rubovima.Uzmi malo rukom pa pod rub pritisni mada shta ja vas uciim znate i sami.Al meni se ipak chini da je mnogo para s obzirom na stanje ovako na slimama.Mozhda je uzhivo bolje stvarno.
Ima dosta sitnica da se sredi,ali u globalu,kupovina je extra!
Comment
-
-
Ljudi gledate slike koje su trenutno takve kave jesu i tu nema potrebe da se nesto palamudi. Auto je po mom misljenju nesto oko sredine niti sm.rdi niti mirise i ima sigurno jedno 2500eur. da se upuca u njega da bi bio u perfektno odlicnom stanju. Licno smatram da ga nisam mnogo platio jer je u pitanju neka kombinacija gde ce mene taj auto fakticki izadji 1100-1200eur.
Moje poznavanje kola kaze da je neophodno uraditi kocnice,trap prednji,svecice,zameniti crevo u**** i auspuh od srednjeg lonca.
Pozeljno je zameniti dihtung dekla,semering kod razvodnika,dihtung kartera,uraditi zadnji trap,pregledati kompletnu el.instalaciju.
Kada sve ovo prodje prelazim na fazu 3,limarija,farbanje,felne.....znaci sminka me uopste neinteresuje trenutno vec samo tehnicka ispravnost.
Kani,ako ces iskreno i ja sam verovao da se ispod one plastike na sajtnama krije groblje ali sam se zeznuo,skidao sam ih i iznenadjujuce dobro izgleda,truo je jedan rub(desni) dok levi nema skoro nista.
Motor i menjac po meni rade ok,auto ide kako treba i vec je bila jedna zrtva sa GTI-em,rece mi lik nakon nekoliko potezanja da nikad ovoliko nije zaostajao za GSI-em sto je po meni znak da je to-to. Menjac nekrlja i dosta je precizan.
Sreda je dan odluke da li auto ostaje ili se vraca ali po svemu sudeci.....Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Comment
-
-
E jbg sad 1100-1200 evra je druga pricha.Po meni ne vredi 1600 evra nikako.Ti mislish da te izadje 2500 evra ili da tutnesh u njega 2500 josh?Ako je ovo drugo onda bolje uzmi neshto u boljem stanju.Al opet kazhem ako je cifra 1200 evra onda se josh i isplati uzeti.
@Comi Kakav auto?kakvo godishte?20 godina mator auto.Prednji branik skarabudzen od obichnog kadje.Da ga sredish treba bar 1500 evra da kazhesh da lichi na neshto.izadje 3000 evra auto.Eno kolko je Shibi platio njegovog kadeta?A mislim da je u daleko boljem stanju nego ovaj.
Comment
-
-
ne znam shibijev auto, ali se prikljucujem Kanijevim prognozama i preporukama.
Ili manje para da platis ili auto koji je u boljem stanju.
Ovo je samo misljenje laika ali i prijateljski savet.Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci
"Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
Comment
-
-
Kani,velika je razlika izmedju Kadeta '86.-to i '91.-vo.
Za dva i po soma,ovaj auto ce biti kao nov,tako da je to sasvim ok.
Comment
-
-
i izaci ce ga 3500-3700 evra?I opet ga nece moci prodati za vishe od 3000 i to ako nadje nekog fanatika za kadete GSI.Po meni da uzme nekog u boljem stanju za lupam 2500 i da ulozhi u njega josh 500 evra vishe mu se isplati.E sad druga je stvar ako on bash zheli da se igra i zeza.Al znam da sa takvim kolima uvek imash gomilu pritajenih problema i dodatnih troshkova.
@Laki uzmi te sajtne tj zavuci se pod auto pa ubodi shrafcigerom malo pa cesh da vidish realno stanje stvari.Znachi drugarski savetujem ne pricham iz neke zle namere i sl da se razumemo odmah .
Comment
-
-
Kani a da ti didjes do jerkovica i sam pogledas ovaj auto a ne sa slika????Pazi upravu si da je mozda mnogo para,ali ako auto radis za sebe a ne za neku skoriju prodaju,onda se isplati!Inace veruj mi nikome se neisplati da tutne neki veliki kes u auto pa da ga proda,tako da svi ti za 2500e mozda dobro izgledaju,ali pitanje je sa kojim kvalitetom je sve to radjeno.Ja se slazem sa tim da je ovo ok kupovina i da vredi uloziti neki kes u njega,jer te to fakticki izadje na rate,jer ga postepeno sredjujes,a nedajes odjednom ceo kes...
P.S.Ajde laki reci ko je vozio tog gti-ja majke tiJa sam ... i libo me ckura...
Opel Vectra A restajling 1.8i 95'
Comment
-
-
Originally posted by KanarinacJel to ona bela dvica?Ako jeste taj auto ide ozbiljno ali jbg fali mu konja
@DTM
Ne znam da li smem da kazem,ali prednji branik ce verovatno ici od Astre GSI
Comment
-
-
Comment