Toliko o fabrickom look-u
OPEL Kadett E GSI 16vT
Collapse
X
-
Ne,ne u tom smislu vec da izadje sav u "fulu"!
Nije nista budzeno nego je toliko stvari zamenjeno novim da vise i nemam uvid u to sta sam sve zamenio,bukvalno sam menjao i sta je valjalo i sta nije
Hocu da isteram auto i da se vozim,posle ostanu samo neke sitne gluposti koje mogu i da sacekaju i koje nisu vazne ovo ostalo sve je tip-top.Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Comment
-
-
Yebem te ne pismenog ali nema veze lepo si me nasmejaoOriginally posted by Laki 55Evo cisto da se podsetimo kako je to nekada izgledalo.....
A kako ce izgledati....videcemo za nekih 10-ak dana
Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Comment
-
-
Ne mogu da verujem da mi je glupi telefon izbrisao slike mog mezimca dok je u tecnom cementu
Taman sam hteo da vam pokazame slike,kao da neko svrsava po njemu
Mozda odem kasnije pa napravim nove fotke.Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Comment
-
-
-
Pa vala bas iz fabrike i izlazi. Ne znam je li toliko kostao nov koliko je mene ovaj polovan
Reko sam sebi, pravim ga za sebe i neka kosta samo da nemam nikakvih problema dok ga budem koristio. Ostaje mi posle da sredim neke sitnice na enterijeru ali pre toga hocu da predihtujem kompletan motor i da zamenim kompletnu elektro instalaciju. Bitno da on bude ispravan i da se kotrlja bez problema,unutrasnji glanc moze malo i da priceka.
btw,jel znate nekog dobrog i realnog majstora za popravku sedista. Danas sam bio kod nekog tipa na Dusanovcu i lik mi trazi skoro 80eur.da mi sredi sediste
Jel to mnogo? Mislim nemojte pogresno da me shvatite,za kvalitet ne zalim pare ali ovo mi se cini preskupim
Ako je to realna cena pre cu otici i kupiti nove kadice u Gang-u i presvuci ih u boju enterijera nego popravljati ove matore
Comment
-
-
Ma ne treba da mi se tapacira nego samo skelet da se sredi.
Ako je to zaista ta cena, mada cisto sumnjam, onda dve nove kadice i prijatno do vidjenja
Sad sam se setio,ima ovaj jedan ortak nekog lika pa cu sa njim da vidim. Znam da njemu za ful presvlacenje kozom trazi oko 200eur
Comment
-
-

Comment