pozdravljam ovoliki trud, a uskoro i ja izbacujem slike mog kadetta gsi 16v koji se takodje sredjuje do detalja...sta da ti kazem brate po autu, samo napred!!!
@GTI
Jedini od svih do sada koji je primetio ovaj detalj
Svaka cast za oko Inace kompletno je sve zamenjeno, prednji trap je od calibre turbo sa kandzama od vectre restyling i disk od turbaljke,a pozadi most od stre F sa kosnicama od vectre restyling. Koci oba oketa ispadaju Za razliku od onih standardnih kocaljki sa gsi-a stvarno kopa da je prosto nerealno
Amortizeri su sachs sports na oprugama hr. Mislim da je sad ono...kompletna licnost ali opet ne za trke vec za svaki vikend koji je prognoziran lepim vremenom. Sad je konacno drugi auto pa moze da se malo vise igramo ali ne bih ga vozio ovakvog svaki dan po nasim ulicama pa da mi plate
Ovoga puta smo se bas poigrali i maltane sve zivo izmenjali i budzili od jacih modela iste marke. sta ce biti od svega na kraju videcemo ali sto mi se sad svidza auto....nije sto je moj nego je nekako bas lep
Ono sto mi se i dalje svidja na njemu je boja i lim koji nekako zrace kao i posle farbanja. Pregrmeo dve zime, dva leta i dalje tackicu nema nigde,to je posao.
Videcemo se uskoro na ulicama grada
Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Comment