@skar - eto vidis i sam priznajes! Mnogo je dobar, video sam dva u gradu jedan crveni i jedan plavi. Crnog nisam ali sam cuo da se vozi u bg-u. U kom si se ti provozao? [/quote]
ima vise od dva, ima i moj prijatelj u kraju sivi ali na njega nikako da naletim da ga probam juce sam se vozi u nesto izmedju plavog i ljubicastog uzo ga je drugar cena mu je nesto oko 20000eur i auto je pravo cudo,isplati se za sve pare
nemoj brate - prijatelju da ti padne na pamet da stavish i dvd na sve ove gluposti, odrecicu te se javno preko foruma
Koje to "sve ove gluposti", kao da ih ima milion? Dvd bih stavio ali na kraju, dosao bi kao slag na tortu. Ima tu dosta stvari recimo: gume, felne, zadnji spojler kad bih nasao kao skijashev, sportski volan, kadica, farbanje raznih plastika unutra, menjanje tapacirunga sedista i vrata, pa tek onda dvd, a kad bih krenuo sa nabrajanjem sta sve zelim da uradim ispod haube.... Realno valjalo bi neka banka da se odradi!
moram da prenesem utiske vozio me shonsy danas i auto je bomba! ide kao blesav zvuchi bolesno i josh je lepshi uzivo! ali shto su mu napravili ruchicu menjacha hebali su mu kevu!
@ Yugo cabrio - jbg nisam stigao da odem do avale ali cu ti svracati cesto cim otopli pa cemo se voziti... Za felne mislim da ce biti vrh, jos sutra cu kupiti sprej i sve ostalo pa da se bacim na farbanje detalja enterijera. Crno-zlatna kombinacija, fali samo Seka Aleksic!
@ reaper_HGT - hehehe sudjeno mi je da imam zlatnu glavicu menjaca... Nego, bio sam malopre sa onim ortakom i rece mi da ima neku ful brusilicu, predlaze da samo kartonima okolo zastitimo i da je secnemo sutra za minut. To pod uslovom da ti nije ostala u ruci na povratku do kuce,a?!
Zemo, zemo, mesto OMV, vreme 13h, mogli bismo i da se probamo ako bude suvo, ko velim i jednom i drugom su krs gume?! Ponecu dig. fotoaparat. Da odemo i do one farbare za tozla! Nabavio sam torekse tako da cu sutra sve lepo da poskidam...
Comment