Originally posted by zverko
Citroen Saxo VTS 1.6 16V
Collapse
X
-
Uh, ljustio sam ono "Centar S" do 1! Krecem iz kola na trening i pogledam, a on sav onaklo lepo mokar od kise. I naravno bacim se na guljenje! Skidalo se lepo al ne stigoh sve i fala Bogu zakasnio sam na trening.Tako da sam se bacio na dovrsavanje posla nakon treniranja i uspeo sam!
Gledali me onako sumnjivo na parkkingu prolaznici, vide nekog kretena koji u pola jedan nocu ljusti nalepnice na kolima!
@reaper_HGT : aa patosiran je toliko da biram puteve kojima cu da idem, preko lezeceg dva na sat! Ali je zato osecaj vrhunski dok gazis kroz saobracaj. Svi su visi od mene, ljuljuskaju se, a ja sam nisko i prilepljen za asfalt! Toliko daje osecaj sigurnosti..! Hehe vozio se samnom na trening jedan centar i jedva je izasao iz kola, kaze mnogo mu blizu zemlja! hehehe
@skar : nema zasta da se uvredim, clio je mojih ruku delo, bukvalno sve sto vidis sem folija na staklima! Meni je isto lep ovako kao sa crnim lajsnama, a promena prija u svakom slucaju.
Realno gledano, oba su moja i volim ih ali clio mozda izgleda za nijansu lepse zbog felni. Felne cine 60% izgleda kola, a Allesio 16ice ne mogu da se porede sa ovim na saxu! Bice sexo veoma, veoma zaheban kad mu budem stavio te koje sam zamislio i pogotovu u toj boji....uh! Jedva cekam!
Comment
-
-
mislio sam u estetskkom smislu lepsi clio, saxo je ipak metalna konzervica sa dobrim karakteristikama i to je sve,nije da ga ne volim ali mi je mnogo skucen auto i nije ni cudo sto ga svi promene u roku od nekoliko meseci.
Sve u svemu svaba je svaba i ne moze da se poredi ni sa jednim drugim evropskim proizvodjacem.
@mishio ne znam da li si ikada vozio nemca ali jednom kada budes to pazario uvek ces se na njega vracati a koju marku sve zavisi od finansijskih mogucnosti.
A jos i saxo je intresantan ljudima koji se u to razumeju a svima ostalima je najmanji auto iz Citroen paleta pa tako da mu to sexo bas nesto i ne lezi.
Comment
-
-
@CLD - znam za fen, a i za toplu vodu. Fen mi je bio problem jer nemam gde da ga ukljucim. Sinoc sam lepo iskoristio vremenske uslove i skinulo se bez problema.
@VR6 - Hvala slusamo se uzajamno!Pazim u krivinama po kisi, pogotovu sto su mi gume lose.
@zverko - moze tako al kad uzmem onaj turbo kit!
@skar - sexo mu lezi savrseno jersve redom!
A to sto ga menjate na nekoliko meseci bas i ne razumem, kad ga kupujes vrlo dobro znas koliki je i sve njegove karakteristike! Da se zenim uskoro necu, porodicni auto mi ne treba, sexo je SVE sto zelim!
@zverko - to sto se zatezu sedista znaci samo da mnooogo dobro ide. Moj drug je na renault 5 gt turbo vario sedista 3 puta!
Comment
-
-
Autic ti je super... A i felne su ok, nisu nista posebno, al su ok... Vidi ako su ti ok gume, furaj ih jos malo, ulozi kesa u nesto extra bitno... Btw video sam ga (Saxa) sinoc kod Hita, i super izgleda...Pozz
Juce je proslo, sutra mozda nece doci, zivi danas, vozi brzo, hrani se lako...
Iiii zasto prave mirisljavi toalet papir...?
www.zastavafanclub.org
Comment
-
Comment