Evo ja cu umesto bokija. Dodjite veceras kadgod u Kumodrasku, blejimo Boki i ja tu. Pa mozete na licu mesta da se probate. Ako hocete cimnite mene ili njega na mob
Cekaj bre od kad si ti poceo da lazes?Kako si rastrubio svima da me gospodin "odvalio" kad sam mu dva puta bio u vratima i treci put ga dobio za skoro duzinu kola.Sinoc si pricao da sam ga dobio posto si stajao na cilju a cim si dosao kuci kako je on mene sva tri puta.Nema veze,ne znaci meni to nista,ja sam ga dobio sinoc i svaki sledeci put kad budes hteo samo sto ovaj put merimo 402m a ne 600 kao sinoc pa ces da vidis koliko je iza mene.Mora jos da se tunira,izgleda mu je malo na 150 jos 50 ks nitra
Aj da se zahvalim Mail menu, sa ibizom smo rascistili i ko je bio sinoc sa nama dvojcom mogao je cuti pravu pricu ko je koga dobio sto i ne odvalio tako da to je to i to je zavrsena prica sto se mene tice...........
Zakljucak je da auto ide mnogo ozbiljnije nego sto je isao i znak da smo napravili posao, tako da sto bi rekao mail men ja sam srecan ko malo dete.........ipak je to samo GTI
A brate odkud znam da je lazna dojava, jbg imam strane table, tako da nije mi bas za rizikovati, samo me to bio zent, inace nema drugog razloga sto sam otisao, jer znam da niko nebi mogao da mi pomogne da su mi uzeli kola, tako da to je bio razlog.......
brate koj moj onda sipas pare u auto bez koga mozes da ostanes svaki dan ali svaki dan. da se bilo kom panduru koji te zaustavi digne ona rabota moze da ti uzme auto.
Comment