Nece slusa brata, skup to sport a on ce na planinu bez opreme...ali ako i treba, sta ako im pokaze kako musa dere jarca???
Boki samo natempiraj vreme i teraj!!!
Sve u svemu ako ti ne podje za rukom uvek mozes da se vratis na sedište skutera!!!Taki M misli i jos neki tamo...!!!
Felne ofarbane u belo, stigle gume, sutra ide na sinhronizaciju menjaca tj da ga malo sredim i nadam se da cu sledecu nedelju samo da ga operem i to je to pred polazak u ZG
U bre ono od huje je sredjeno odmah isti dan samo kad sam se otreznio jer kuci imam dve garniture '15 tako da to nije problem, nego sad sam ih ofarbao u belo i samo da nakacim nove gume pa cu da slikam
Pa necu ja da vas molim da se potezemo, jedan dan, drugi dan, niko nista dovidjenja prijatno kad je i kani rekao mozda sad bude 1-1 tako da to je to sto se tice corrada
Evo ga vec nasao izgovor... uzas... ako je nema veze... onda cutis i nista ne kazes kada popravis i mislis da je bolje i da ces dobiti kazes ajde opet... pa ako pobedis znas zasto je a on neka se pita a ne sada odmah niste se ni trkali e bez sinfrona ali nema veze(citaj ima veze)
Saab 900 SE Cabrio 2.0 Turbo - B204L
Saab 900 SE 2.x Turbo - B236R
Ne ja sam rekao da nema veze i tako mislim tako da pokusacu da kazem da to nije problem a to ko se uplasio necu ni da pricam jer ne mogu da vas na molim da izadjete negde s kolima, te policija te nema za gorivo te........
tako da nista od toga koliko ja vidim
Comment