I nemoj molim te da lupas sa tim 130 oktana,razleteo bi mu se motor,pazi molim te,evo klecim na kolenima da nepricas vise tako
Pazi matori,on bi ti mnogo vise pobegao da ti posle nisi uhvatio njegov vazduh mada....yebiga ne mogu ja tebi da objasnim da ti vozis GTI-a,to ti je isto kao i CDTI ili DTI
Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
@Laki bas si konj to sto sam rekao za 130 oktana, rekao sam da je mesano, sto nije isto kao i da je samo to sipao u rezervoar, DTI ce ti to isto potvrditi.
A sa druge strane ako ulazi u tu pricu sa mesanjem i dodavanjaem vise oktana znaci da nije serijana................
kao sto rekoh totalno je ne bitno sve to najbitnije je da sam ja zadovoljan kako golfic ide a ti nemo da me pickas jer ne da ne vozis GSI nego zbog njega. Tako da prati fabulu
@ Skar nisam ga prodao vec samo zameni "kljuc za kljuc"
Pa kao sto rekoh bilo je extra dok nije se zagrejala pumpa, a onda stuc, stuc i tako dalje grrrrrrrr i nemam pojma koji zvuci.
Ali posle sam otisao do eMa i test drive dok ne spalismo hiljadu dindzi goriva ali smo ustanovili da je pumpa dunula ali test je bio ozbiljan do 00
jer sam sve povadio iz auta i postavio eMa pozadi da ispituje napon na pumpi u trenutku kad ona zabaguje da bi i to otklonili da nije neki rele na pumpi + ili -
Danas cu je montirati pa cemo videti da li je do nje pa ako nije idemo dalje
@boki: a shta sam ti ja rekao dok ti je Kani grebao kapu? suvooo
jebiga batice, pomoc na putu sastava Cepa/Kani nisu imali pumpu na lezaju inache bi ti i to zamenili. josh dugujesh des eura za intervenciju
@Cepo ono sto je Kani natrljao kapu bila je slucajnost jer pumpa kad stane posle par min. proradi tako da samo ga je ukakilo da upali u datom trenutku. Ali da ne omalovazavamo vasu pomoc onda neka bude da ste nesto napravili ,,
Ali kao sto rekoh da zamenim ler-lauf motor nije ni on u pitanju jer sam bio na nekom vagenovom otpadu i nakacio jedno cetiri kom i sa svima radi isto ,tj. ne radi
U savetu sa nekim drugarim jedino sto mi ostaje da danas zakazem kod Draska i to je to, jer sam sve iscrpeo sto sam ja znao
@Sale totalno si upravu tako da kad sve zavrsim casticu ih picem za trud
Aj da pocnem od mazde JNC nema na cemu cisto da ne budem praznih ruku kao ostali salim se malo..........
A sto se tice auta napokon sam ga skockao, i na kraju kao slag na tortu da kazem sta je bilo sa autom, SPALO VAKUM CREVO SA ECU-a, glupost ali to je to. Golf sad radi kao sat i ostaje samo jos po kaja sijalica da se zameni i lagano da se finisira pred put za Zagreb i naravno gume da se zamene.
Comment