Golf 2.0 16v by Boki

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Boki GTI
    CBC Senator XXL
    • 16.08.2007
    • 505
    • Beograd - Vozdovac

Gorane hvala na lepim zeljama nadam se da ce bar pola od onoga da posluzi sto sam zamislio i bicu zadovoljan.........

Comment

• Laki GSi
      CBC Senator XXL
      • 15.10.2006
      • 2426
      • Beograd-Vozdovac

Pa jesi li chipovao ti tvoj auto ili nisi!?

I nemoj molim te da lupas sa tim 130 oktana,razleteo bi mu se motor,pazi molim te,evo klecim na kolenima da nepricas vise tako

Pazi matori,on bi ti mnogo vise pobegao da ti posle nisi uhvatio njegov vazduh mada....yebiga ne mogu ja tebi da objasnim da ti vozis GTI-a,to ti je isto kao i CDTI ili DTI
      Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

• skar
        CBC Veteran
        • 15.10.2007
        • 102
        • begrad-miljakovac

za koliko si prodao pola?

Comment

• Boki GTI
          CBC Senator XXL
          • 16.08.2007
          • 505
          • Beograd - Vozdovac

@Laki bas si konj to sto sam rekao za 130 oktana, rekao sam da je mesano, sto nije isto kao i da je samo to sipao u rezervoar, DTI ce ti to isto potvrditi.
          A sa druge strane ako ulazi u tu pricu sa mesanjem i dodavanjaem vise oktana znaci da nije serijana................

kao sto rekoh totalno je ne bitno sve to najbitnije je da sam ja zadovoljan kako golfic ide a ti nemo da me pickas jer ne da ne vozis GSI nego zbog njega. Tako da prati fabulu

@ Skar nisam ga prodao vec samo zameni "kljuc za kljuc"

Comment

• Boki GTI
            CBC Senator XXL
            • 16.08.2007
            • 505
            • Beograd - Vozdovac

I naravno zvekete........ otisla puma za gorivo, ali sta je tu je idemo dalje u nove pohode na Zagreb i Novu Goricu

Pumapa je zalecena i samo da se montira pa ce mo da vidimo sta kaze nova.

Samo da se nakanim da ocistim dizne i sto se ticve ubrizgavanja sfe je u fullu

Comment

• ĆOMI
              CBC Senator XXL
              • 31.08.2006
              • 1705
              • Braće Jerković,Vozd
              • Stilo JTD 16V

Matori,sta bi onaj dan kad si zamenio svecice?Jel opet zezao?
              OPEL CLUB SERBIA

Comment

• Boki GTI
                CBC Senator XXL
                • 16.08.2007
                • 505
                • Beograd - Vozdovac

Pa kao sto rekoh bilo je extra dok nije se zagrejala pumpa, a onda stuc, stuc i tako dalje grrrrrrrr i nemam pojma koji zvuci.

Ali posle sam otisao do eMa i test drive dok ne spalismo hiljadu dindzi goriva ali smo ustanovili da je pumpa dunula ali test je bio ozbiljan do 00
                jer sam sve povadio iz auta i postavio eMa pozadi da ispituje napon na pumpi u trenutku kad ona zabaguje da bi i to otklonili da nije neki rele na pumpi + ili -

Danas cu je montirati pa cemo videti da li je do nje pa ako nije idemo dalje

Comment

• ĆOMI
                  CBC Senator XXL
                  • 31.08.2006
                  • 1705
                  • Braće Jerković,Vozd
                  • Stilo JTD 16V

Pa dooobro,znaci da su i svecice pomogle,ali pumpa rastura...Ma bice to ok,zameni je i teraj samo!
                  OPEL CLUB SERBIA

Comment

• Boki GTI
                    CBC Senator XXL
                    • 16.08.2007
                    • 505
                    • Beograd - Vozdovac

Puma zamenjena i puni extra, ali i dalje nemam ler tako da jedan deo kvara sam kao odklonio i dobio sam opet kraj gasa a pocetak nikako da se sastavi.

Nasao sam na jednom mestu za relativno male pare ler-lauf motor pa ce mo da vidimo da li je do njega, danas u toku dana cu i to da odradim

Comment

• Cepa D
                      CBC Senator
                      • 28.09.2005
                      • 242
                      • Cerak

@boki: a shta sam ti ja rekao dok ti je Kani grebao kapu? suvooo
                      jebiga batice, pomoc na putu sastava Cepa/Kani nisu imali pumpu na lezaju inache bi ti i to zamenili. josh dugujesh des eura za intervenciju
                      NOC, KOLA, MItsubishi

ashes to ashes, dust2

Comment

• sale vti
                        CBC Senator XXL
                        • 05.12.2007
                        • 316
                        • bgd-zemun
                        • ctr

Nema covek vremena da se bakce sa eurrima, zeza ga auto!!!
                        Mess with the best, die like the rest!!!

Comment

• Boki GTI
                          CBC Senator XXL
                          • 16.08.2007
                          • 505
                          • Beograd - Vozdovac

@Cepo ono sto je Kani natrljao kapu bila je slucajnost jer pumpa kad stane posle par min. proradi tako da samo ga je ukakilo da upali u datom trenutku. Ali da ne omalovazavamo vasu pomoc onda neka bude da ste nesto napravili ,,

Ali kao sto rekoh da zamenim ler-lauf motor nije ni on u pitanju jer sam bio na nekom vagenovom otpadu i nakacio jedno cetiri kom i sa svima radi isto ,tj. ne radi

U savetu sa nekim drugarim jedino sto mi ostaje da danas zakazem kod Draska i to je to, jer sam sve iscrpeo sto sam ja znao

@Sale totalno si upravu tako da kad sve zavrsim casticu ih picem za trud

Comment

• Cepa D
                            CBC Senator
                            • 28.09.2005
                            • 242
                            • Cerak

Sine ja sam bio blago recheno u u kad je upalio posle onog "grebuckanja", ali Kanija obichno hoce kad su u pitanju tudja kola, ima neki "dodir".
                            NOC, KOLA, MItsubishi

ashes to ashes, dust2

Comment

• JNC
                              CBC Senator XXL
                              • 19.12.2006
                              • 1332
                              • Beograd

Hteo bi postovan clanu VW kluba da zahvalim na poklonu i da pozelim zdravlje i srecu posle maestralnog pada .

Comment

• Boki GTI
                                CBC Senator XXL
                                • 16.08.2007
                                • 505
                                • Beograd - Vozdovac

Aj da pocnem od mazde JNC nema na cemu cisto da ne budem praznih ruku kao ostali salim se malo..........

A sto se tice auta napokon sam ga skockao, i na kraju kao slag na tortu da kazem sta je bilo sa autom, SPALO VAKUM CREVO SA ECU-a, glupost ali to je to. Golf sad radi kao sat i ostaje samo jos po kaja sijalica da se zameni i lagano da se finisira pred put za Zagreb i naravno gume da se zamene.

Comment

Working...
                                X