Corrado G60-VR6 biTurbo :D
Collapse
X
-
ja sam bio narucio kada je bila 2800 i kao dace mi 10%popusta ja sutradan na net da vidim kakva je maska kad ono druga cena 3400 i toliko mi je trazio,tu sam se malo posvadjao s njim,bole me pedu ja sam narucio kada je bila 2800 nebi narucio 3 da su 3400,takva be bila prica i za branik trazio mi je 105e pa onda nekih 120-130e ma ljaxe do j!
ima stari tip bez znaka 2000din i izgleda extra,to drugar prodaje,a da na ovoj novoj cak i zabice ne odgovaraju,jer je od novijeg modela pa moram da prepravljam malo!?
Comment
-
-
mora znaci ipak da se prepravlja...ma opusteno...kad ti stignu maske,mogao bi da ih sve da ih slikas zajedno,konacno...a oni samo nek' dizu cenu...na kraju cu da uzmem rieger-ovu masku
mislim da joj je cena spala na 60e
a kako je odradjen branik,ne vidim bas dobro na slici...deluje mi nekako sklepano
Comment
-
-
Comment
-
-
<<<chappa g60 to sam uzeo za Golfa 1 al posto nisu stigle one petokrake zavrsile su na Corradu,samo da su malo vece bio bi extra,jer felna je prelepa i dao sam 115e za oispravljanje,sad su kao nove,samo da ih ofarbam...
Branik necu videti jer necu ici tamo,bar ne u narednih mesec dana dok ne stigne porudzbina!
<<<diesel da zapinje,zato sad hocu da napravim neku grbu na njoj,pa nece
Comment
-
Comment