znam kako ti izgleda,al bice to dobro kad se izgituje i ofarba,problem je bio sto je hauba bila plitka i udarala u motor,nije trebala uopste da se dize gore nego samo ovi usisi na dole...videcemo kad bude gotova,tebi se nece svideti jer ne volis ta budzenja al videcemo kad bude gotova.
imam slike s usisima sa strane oni su ispali extra,okacicu ih pa ces videti,a sad je problem sto ne moze da se zatvori hauba jer udara u motor,nije moja ideja uopste bila to na gore,nego kad sam dosao on podigao i kaze ''ne moze drugacije'' aj nije lose ni to sto je podignuto,ali da je samo malo manje...
Chek znash shta mi nije jasno.Tebi kolko sam skapirao udara u haubu napred?Kakve veze onda imaju ovi krajevi???Zar nikako nije moglo da se suzhava ka kraju?Ako me razumesh.Mislim kad si vec reshio da pravish da to bar na neshto lichi.Ovo mi je smejurija iskreno.
A i na kraju kraje shto nisi mogao grbu neku samo da napravish?
moja ideja je bila sve to bez ovih gluposti sto su izbacene gore,znaci ova dva u**** s strane i ova dva po sredini,al on kaze da je morao da ih digne gore,sad ebi ga,vidi sta sam sad planirao da isecem ovo sto je napravio skoro do kraja,znaco da ostavim nekih 1 cm visine i da sve zatvorim sa limom odozgo da ispadne kao neka grba,kontas!
znaci bilo bi slicno kao sto je na vru hauba,samo sto bi bilo malo veci srednji deo nego na vr ovoj haubi!
bilo bi najbolje da je napravio samo ova dva u**** s strane i nista vise,jer su mi oni extra,al sad sta je tu je treba da napravim da to izgleda malo manje/pitomije...
ja stvarno neznam sta da mislim poruka od Rockya nema 12 dana da li je ta hauba ispala toliko ruzna da nesme da pokaze slike ili mozda jos uvek nije gotova?
Comment