kad zavrsim turba jer mi zauzima garazu,pa onda ubacujem ovog na radove ima da se nasmirglam...
dobro je ispala s obzirom da sam sve ono sto je bilo prvi put isekao i ostalo je bilo velo malo haube pa je to sve trebalo nabudziti
gle gle gle, ne otvorim temu par puta i gle sta napravi covek. roki, brinem druze...
btw, kad je reko da ne moze da napravi to sto trazis sto si mu dozvolio da on izmislja toplu vodu i pravi tu neke NFS kombinacije. nije jedini majstor...
zverko ja sam mu objasnio,a kad sam dosao imao sam sta i da vidim,kaze nije moglo drugacije jbga,sad smo prepravili i zadovoljan sam,morao sam da je dignem zbog motora,a i lepo je ispalo.
ono prvo sto je bilo napravljeno ne izgleda uopste lose na kolima,nego je previse nabudzeno,a to nisam hteo!
<<< vebe bavarija trebalo bi tek da bude dobro kad se ofarba
<<< snOOpy trebao bi kad poraste =] salim se previse mi je ovo prosireno nabudzeno,mada sigurno uzivo dobro izgleda i mami poglede prolaznika
<<< starac vujadin ne verujem da ce da pravi tolike probleme,mozda ce malo da stvara otpor ali beznacajno,nije bas skroz poprecno,a zadnju ivicu cu malo da oborim s gitom,tako da nebi trebalo da pravi ikakve probleme,a brisaci ce raditi normalno jer nema puno vazduha pod haubom,mozda nebih radili da sam napravio neke usise uspravno koji bi u****vali previse vazduha i onda ga izbacivali na kraj haube i tako udarao u brisace...
Comment