ja sam na more isao i trosio mi je 7.3l al sam se vukao kao baba,nebi VR6 uzeo,al pogledacu ga,sta je s lerom sigurno protokomer?
Corrado G60-VR6 biTurbo :D
Collapse
X
-
veruj mi da neznam, pitacu sutra majstora...
inache problem je shto dok je auto hladan ler gas mu je losh, a chim se zagdeje tj stvori radnu temperaturu radi kao sat, i da to je sluchaj samo kad radi na benzin, na plinu je sve normalno
edit: jel si ovaj prednji branik i pragove uzeo iz onog kompleta shto se prodaje kod fandja? I, jel mogu branici i pragovi od g3 da se koriste na corradu?
edit2: predhodne postove sam morao da editujem jer nekimaovde smeta sto umesto v pisem w pa mi prete banom...BMW e36 328i cabrio 2.8 193hp 280nm 1995 god.
Mercedes 190D 2.0 75ks 1990god
Comment
-
-
<<<meni kada je crkao protokomer na GTIu nije radio ni hladan ni topao na leru.
<<<branik je prepravljan fabricki i nije nesto odradjen,tezak je katastrofa i pucka mu git,pragove sam uzeo kod fandje on ih skinuo s nekog automobila,nisu bas isti kao sto on prodaje po obliku,a od istog materijala su.
<<<prago ne znam da li su isti,najbitnije ti je da na G3 nisu kraci.
<<<sta mislis o onom crvenom za 3100e?
<<<sta je to bolo za v-w nisam skonto?
Comment
-
-
vidi, meni radi i hladan i topao na leru, samo shto kad je hladan ler je nizak i onda moram malo da ga drzim na gasu da se zagreje i onda radi super, i to je sluchaj samo na benzinu, na plin radi extra... onaj crveni ne izgleda loshe samo mi je malo nejasna konjaza...1.8 130hp...kako to?
a to sa w-v je shto ja kad pisem nesto umesto slova v koristim w pa odredjenim osobama to smeta i onda je usledilo ovo...
http://www.cannonballforums.se/viewtopic.php?t=31864
Kanarinac, u prawu si, decho sa vr6 je i owde na forumuBMW e36 328i cabrio 2.8 193hp 280nm 1995 god.
Mercedes 190D 2.0 75ks 1990god
Comment
-
-
@hagor - vw corrado 1.8 16v - performance
http://www.carfolio.com/specifications/ ... ?car=15609
Comment
-
-
Prvo da pohvalim sav trud koji je ulozen na sredjivanje corrada,nema sta extra je a boja je posebna prica!!!Jedino sto mi se ne svidja na autu je prednji branik ali to je stvar ukusa!
Drugo,corrado vr6 u oglasima je moj i imao sam pre neki dan ponudu iz BG-a zamenu za sivi BMW M5 3.8 360 ili 380 konja mi rece covek da je ali sto je mnogo mnogo je!!!
P.S. Sorry za off...
Comment
-
-
<<<Hagor jel sredio majstor ler,ne verujem da im smeta sto stavljas to w umesto v,ali mi nije jasno zasto to vecina ljudi radi pogotovo u smsu.
<<<Mishio uvukao sam ih do same krivine u nutra,ne moze vise,a i to je opet stvar ukusa,mozda kad ih vidis opet ce ti se svideti
<<<Diesel sto ga prodajesjel zovu ljudi?
<<<Kani znas li ti nesto o onom crvenom PA?
Comment
-
Comment