Zato što si razočarao ,,Italijane"
Druze a šta kažeš da sačekaš 159 gta sa 450 ks... ..zezam se...Gti.... to je tvoj izbor...jbg..ja bi te nagovarao na nešto drugo,ali neću pošto će u roku od 5 min ovde nastati opšta rasprava..
Originally posted by Sheta_Junior
...Inace u slobodno vreme pisem ljubavnu poeziju...
čovek treba da uzme ono što može odnosno da prvo odluči kakav auto želi pa koliko para ima pa onda da uzme najbolje za te pare a da bude u skladu sa tim što želi. a držanje za samo jednu marku bez obzira da li je to italijanska nemačka japanska je idiotluk. ko misli drugačije nije normalan.
to je motor 2.0t od 200ks. ima još i verzija u golfu edition 30 2.0t od 230. ja znam da ima samo jedan edition 30 na NP tablice. možda ih ima još. inače ovaj motor postoji još u verziji 240 ks u leon cupra i u verziji od 265 ks u audi s3. takođe biće i verzija od 272ks u audiju tts. to je za sada a šta će još biti videćemo.
GTI je super auto, all-in-one sto bi se reklo... Provozao ga vise puta, i jevtic me u svom provozao, cak smo se i pojurili ali ipak je velika razlika u snazi... Drzao sam se junacki, ali... A Cupra jos osetno bolje ide od GTI-a, sinoc me je konacno drugar provozao kako treba i mogu reci da je auto ludilo... A S3 je opet za klasu ispred svih njih po svemu (i po ceni)... Od stvarno puuuno automobila koje sam provozao nekako je on ostavio na mene najbolji utisak jer je nenormalno zivahan i spretan... Ali 45000 je to zadovoljstvo...
Realno za te pare bolje uzmi polovnog bmw-a ili novog clio-sport i da uzivas! Mada taj italijanski dizajn je toliko primamljiv...meni je svaka alfa lepsa od golfa... A sto se branika tice, kako je moguce, da nisu pokusali nesto da te izrade? JEdan moj drugar je tako naruzio novuzastavu 10, crnu sa ful opremom, a stigao mu srebrni bez icega od opreme... I naravno bunio se, morao je da ceka jos dosta ali je na kraju dobio ono sto je zeleo. Oni idu uprao na to da ces odustati...
I da, sta bi sa okupljanjem, jel hoces sutra? Isli bi ti, Karter, Skijash, reaper_HGT, verovatno Dario i Joxy i ja sigurno! Cenim da bi jos ljudi doslo neko sto niko ne zna za namere. Sutra uvece oko 10 da se nadjemo kod Intera i da se zezamo, vozimo, pa najbolji deo - da jeedeemoo!
2.0t u gti-ju i onaj u kupri i s3 nisu isti motori...
Naravno da nisu isti, vecina ljudi kod nas misli da je razlika samo u software-u ali mnogo je tu razlicitih (ojacanih) delova... I turbine su drugacije...
Ja imam 1.6 u Bravu, na koji princip se kaci turbo punjac na njega?Kako se radi mapiranje ECU nakon toga, postoji li neki ki sa odgovarajucim firmwareom, ili sta...?
Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
Konacno i ja imam auto :-)
Comment