E posto je maks brzina 193km hjel hoces da ti pustimklip gde gde idem 223kmh?
Fiat Stilo 1.9 JTD 150ks
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Stilo specifications :
Capacity 1242–2446 cc
Power 80–170 HP
Max. speed 170–215 km/h (106-134 mph)
Acceleration 0–100 km/h: 13.8-8.5 seconds
Definitivno vam lazu satovi...Originally posted by Sheta_Junior...Inace u slobodno vreme pisem ljubavnu poeziju...
Comment
-
-
svi satovi lažu. nemojte da otkrivate toplu vodu. lažu oko 10 % a kad su brzine veće lažu još više.
naravno da po cajgeru može bez problema da ide 225. ne razumem u čemu je tu problem. ja sam u fabiji išao 220 po cajgeru. inače ista ova priča se vodila 100x do sada.
@fiat stilo
možeš da izmeriš u centru boban. malo je smor što oni tamo mere samo snagu na točku a ne na motoru. onda to treba da pomnožiš sa nekim brojem i to je kao snaga na motoru. mada i to je relativno pošto različiti automobili imaju različit gubitak snage od motora do točka. inače ja sam merio tamo i moj grafik možeš pogledati u mojoj garaži. merenje košta oko 10-20 eura već sam zaboravio.
inače zašto misliš da su benzinski konji jači od dizelskih. plus ti sigurno imaš veći obrtni momenat tako da nema šta da brineš. ja bi stao na crtu čisto da proverim auto.ex - fabia 1.9 tdi
golf 2.0 tfsi
Comment
-
-
Danas gps koshtaju oko 200-300 evra a i oni dodju najmerodavniji shto se tiche brzine.
A ima onaj vic
Pishe i na banderi picka, pa se mujo zajebo.
Uostalom nema shta da se cimash ako idesh 20-30km vishe ili manje. Auto je bombonica i uzivaj u njemu
Comment
-
-
fiat stilo...
Ljudi ja sam zadovoljan sa njim i nije mi zao sto sam dao tolike pare za njega....E u subotu uvece ko zeli moze da doje na poligon na banjici tamo ce biti neki skupic........
Ljudi hvala vam puno na lepim komentarima a i na iskrenim..........DOBRO TIPUJES IMAM 18 GOD........
Poruku izmenio: Darko
Comment
-
-
@Fiat stilo
Izvinjavam se za off...ali
Nije mi jasno zasto si dosao, da bi se hvalio tvojim autom koji nisi ti zaradio i kako bi pokazao totalno nepostovanje prema ljudima koji su em stariji od tebe em znaju neuporedivo vise.
Tvoj auto ima 900 hp, ima mlazni motor i tu je negde sa mig-29.
Auto jeste super, ali to ne znaci da treba da drugima solis pamet. Ako s nekim hoces da se objasnjavas ucini to na private.
Izvinjavam se za off...neka obrisu moderatori, ako smatraju da treba..nemam nista protiv
Poz
Comment
-
Comment