@ Snejk , Cuje se on odmah ali tek kasnije se probudi onako bas kako treba, i daj molim te pa vozimo isti auto, kog mogu promera cevi da mi budu,sigurno ne 25mm pa da se tu kao nesto gusi, a srednji lonac ce da ostane ali ne ovaj nego dolazi freeflow i bice taman. Sto se estetike tice lonac stoji sasvim pravo i verovatno se lose vidi na slici pa deluje drugacije,a inace je zakosen na kraju.
P.S. Ajde predstavi svoj auto u automobili clanova,da povecamo prosek AE86-ica
Glavna fora kao i na svakom autu je da dobro ugreješ izduvni sistem, tek onda se čuje k'o zmaj. Meni cevi u autu nisu bile 50mm (otud sam mislio da ni fabrički nije toliko), ali sam skoknuo u NS do Bate i za džab džabe to odradio. Ostala mi je izduvna grana koju moram da menjam (prsnuo dihtung, a sve se zapeklo, nema šrafljenja - mora nova). U svakom slučaju vidim da po netu svi furaju ili 2 ili 2.25 cola. To je navodno optimum, s tim što obično 2 cola provuku iznad diffa a ove veće guraju ispod što je nezgodno zbog raznih ivičnjaka, rupa, čuda - posebno ako spuštaš auto..
Razmišljah o izduvnoj grani i odlučio sam se za 4>2>1 umesto 4>1, kapiram da je više snage u srednjem režimu mnogo povoljnije za svakodnevnu upotrebu, mada kadgod pogledam ovaj OBX nekako me priziva .
Što se predstavljanja mog auta tiče ne znam ima li poente, tvoj ima bolju limariju, a ove ekstra konjske snage iz mog motora se na slikama ne vide - inače su potpuno isti, i boja je ista.
Možda kad ga jednog lepog dana ofarbam, bacim ove čelične felne i skinem šugavu nalepnicu na zadnjem staklu koju je stavio prethodni vlasnik misleći da je kul. Sreća što me retko sustižu pa ni ne moram da gledam u ogledalo, inače bih je odavno skin'o .
A što se tiče video materijala uzmi AE86 club pa poskidaj sa neta sve 'brojeve'. Jeste da pričaju Japanski, al' su za sve pare .
Jer ti rekose dal ih imaju na lageru,posto gde god da sam pitao cene "malo" variraju,od najeftinijeg Juridovog 3200din pred/kom do 80 evra kao original toyotin,i 2800din zad/kom takodje Juridov pa do 70evra/kom , tako da tamo gde bi ja porucio komplet 4 diska izadju 12000 . Za pocetak cu da promenim prednje diskove i plocice (1800din). Nista od toga nema na lageru nego se poruci pa se ceka 7 dana,a mozda i pre. Ajde ako nadjes kablove za svecice i da je cena normalna ,javi na PM.
Boj ne bije svetlo oruzje vec boj bije srce u junaka
Jer ti rekose dal ih imaju na lageru,posto gde god da sam pitao cene "malo" variraju,od najeftinijeg Juridovog 3200din pred/kom do 80 evra kao original toyotin,i 2800din zad/kom takodje Juridov pa do 70evra/kom , tako da tamo gde bi ja porucio komplet 4 diska izadju 12000 .
Toliko su džaba da se razmišljam i ja da ih zamenim.. Gde si našao, u kojoj prodavnici? Kablove za svećice ni ja nemam originalne, ali mi (čuk-čuk) ne prave problem.. Sutra šaljem Bati dihtung izduvne grane za Petrovaradin, da se uz pomoć nove izduvne grane konačno rešim tandrkanja svih limova oko auspuha, a i možda ukrotim još kojeg konja .
Napraviću par sličica pri montaži, možda bude interesantno.
BTW, polovne felne sam tražio i nema nigde - treba neki ultra mali ET, verovatno se zato i felne za naše šklopocije zovu 'deep dish' . A kako mu lepo stoje 15ice.. UH.
Reče čovek koji vozi najveći krš među krševima, Citroen.
To je tvoje misljenje, znamo i na cemu zasnovano. Zbog posla imao sam priliku provozati sve nove Toyote sa trzista i nijedna me nije fascinirala. Zato radje izdvojim godisnje 100 Eura vise na odrzavanje auta, al svaki put kad sjednem u njega, vozim sa smjeskom od uha do uha. Kome je auto samo prijevozno sredstvo, neka gusla u Toyoti...
Malo se radilo ovih dana. Posto bih jako voleo da na kolima imam one old school felne sa malo vecom jotazom i u dve boje,tacnije poliranim rubom a srce u boji, a nazalost one su jako skupe da se kupe odnosno nema ih nigde ovde kod nas, resio sam da ove moje malo preuredim odnosno da od njih napravim nesto nalik. Saznao sam na koju foru se poliraju rubovi i krenuo u proces, koji da priznam nije nimalo lak i jako je spor u mojim uslovima i sa alatom koji imam. Evo kako to sad izgleda i mnogo mi se vise svidja nego skroz siva.
Sledece je u planu naci odgovarajuce opruge i amortizere i spustiti auto, promeniti gume (idu 185/60/14) , neki distanceri, pa idemo dalje...
Boj ne bije svetlo oruzje vec boj bije srce u junaka
Comment