Mozemo i zajedno da idemo da vidimo za te distancere, pa kad covek pravi da pravi odmah duplo, mozda dobijemo i popust
Toyota Corolla AE86 - Hachiroku!!!
Collapse
X
-
Comment
-
-
http://www.club4ag.com/faq%20and%20tech ... al_101.htm
Ovde ima ukratko objasnjeno sta i kako funkcionise sa grafickim prikazom, neko ko zna bolje engleski od mene moze i da prevede,ako je ovo nejasno...
Comment
-
-
-
Egzakli, 75 pri datom gasu, 25 pri puštenom. To, koliko sam shvatio može da se podešava. Ne pitajte me kako, ne znamOriginally posted by TOKYOVrlo zanimljivo!!!
Po grafickom prikazu a i objasnjenju,kuglica pod uticajem inercije gura potisne ploce koje kace lamelice!
Verovatno je snejk mislio da ima 75 pri ubrzanju i 25 pri usporenju??
Mada mi je mnogo 75%,cisto sumnjam :
, znam samo da sam prethodno vozio Nisan Silviju sa tim i da je balans u oštrim krivinama bolji od bilo kog modernog tonu i po teškog romobila..
Brže krivine ionako nisu za ove naše šerpe, zbog preslabih motora.
Comment
-
-
Samo da mi stignu felne (obojica zagrizosmo, al sam ja bio brži), pa da vidim treba li mi sa njima uopšte i koliki distancer, ali mislim da će trebati..Originally posted by KanarinacE zvao sam za distancere al sam zaboravio da javim
50 evrosa 4 komada tako da kad budete reshili da se potrpate u koloa grupno i idemo
Comment
-
-
-
ima kod mene ljubicasta jedna stoji ne voze je i to turbo
p.s. corolla je vrh samo napred
Comment
-
-
Prva slika na koju sam naišaoOriginally posted by TOKYONe bi se ja zalio na fensersku!
Ne podrazumevas valjda noviji model pod 94 godinu?? eeee Srbijo!
Predpostavio sam da je ta koju si spomenuo stariji model,ovu gore si skinuo iz wikipedie!
. A i S12 je više hardkor.
Comment
-

Comment