Kad budem u voznom stanju treba da dodjem do tria za neki deo, gde da te nadjem, jesi tamo?
323f
Collapse
X
-
Originally posted by petarKad budem u voznom stanju treba da dodjem do tria za neki deo, gde da te nadjem, jesi tamo?
Salim se, radim ja stalno, jedino ako nisam na putu, pitaj samo moje prodavce dole da me zovu, i tu sam.
Mozes da me okrenes i na:
063/561-562
Zivko
Comment
-
-
Originally posted by petarMislis nisi imao detonaciju od tada?
Nemam pojma da li ga imam ne razumem se, kako to izgleda?
Cim nabavim deo idem da mi vade gas necu vise da razmisljam
Problem je samo kada dodje do "sudara" gasa i vazduha,a meni se to desalvalo jer je kutija filtera vazduha propustala vazduh.Posto sam to sredio,stavio sam taj nepovratnik(to ti je obicna "klapna" koja sa jedne strane propusta gas a ako dodje do nezeljene detonacije(prljav gas...) taj plamen se ne vraca nazad vec se gumica na klapni podigne i vazduh tu izadje i posle vratis gumicu i sve je OK).Ja od tada nisam imao nikakvih problema sa detonacijom.Ne bih zeleo da skidas uredjaj,ali ako si odlucio...pozdrav.
Comment
-
-
Rado bih slikao ali nece se nista videti jer se to postavlja tako da se ne vidi,tj, vidi se samo parce gvozdja na grani ka kutiji f.vazduha.Ona se ili isece ili na samom pocetku postavi ta klapna pdgovarajuceg preseka.Pokusacu sutra da slikam ali mislim da nista necemo time dobiti.
Comment
-
-
Originally posted by petarMa taj nema pojma, to sem tek posle ukapirao, on misli da mazda ne zna da pravi motore, on bi to bolje, tj taj njegov radnik. Inace Danji servis na telepu
Comment
-
-
Ako mislimo na isto uslikaću ti ja (ako nađem fotoaparat)
Kod mene to ima,ali je vjerovatno prije bila detonacija pa je sjebala kutuju od filtera tako da sam to morao variti
Comment
-
Comment