Skala 55_new edition 2008

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • neshaoct
    Banovan
    • 18.08.2007
    • 1754
    • Beograd, Rakovica

Originally posted by Bane®
    Sve u svemu loš izbor.

Ali ako budeš stavljao felne, zeder, motor iz fijata i xenone, bićeš idol gomili ljudi sa ovog foruma.

Da se razumemo, želim ti puno pređenih kilometara i što manje kvarova, ali da si se zajebao, jesi.
    Ali, njemu je to prvi auto...
    Neka se nauci malo na njemu...Popravke nisu skupe...dosta stvari ce mu pokriti i garancija...Ako bude i limar imao posla [ pu-pu daleko bilo ] zbog nekih sitnijih ogrebotina, ulubljena i sl, najjeftinije mu je na kecu...

Jedino sto ne treba da ima zelju da taj auto poseduje godinama, vec cim istekne garancija, odmah u Oglase...

Tako ce kec odsluziti ono zbog cega je i kupljen...A, on ce biti iskusniji, i ''zreo'' za nesto jace...ali i sigurnije pre svega...

Comment

• bozza1979
      CBC Veteran
      • 08.01.2007
      • 112
      • Beograd

Ovakav volan sam imao na peglici, mnooooogo mi je lepsi od ovih novih na jugicima, ali, bre, zar nisu mogli da stave Z umesto Y? (Mozda ih **** tastatura )

Srecna voznja!

Comment

• the_doctor
        CBC Veteran
        • 20.02.2008
        • 106
        • NBG

Originally posted by neshaoct
        Sve u svemu loš izbor.

Ali ako budeš stavljao felne, zeder, motor iz fijata i xenone, bićeš idol gomili ljudi sa ovog foruma.

Da se razumemo, želim ti puno pređenih kilometara i što manje kvarova, ali da si se zajebao, jesi.
        Neka se nauci malo na njemu...Popravke nisu skupe...dosta stvari ce mu pokriti i garancija...Ako bude i limar imao posla [ pu-pu daleko bilo ] zbog nekih sitnijih ogrebotina, ulubljena i sl, najjeftinije mu je na kecu...

Jedino sto ne treba da ima zelju da taj auto poseduje godinama, vec cim istekne garancija, odmah u Oglase...

Tako ce kec odsluziti ono zbog cega je i kupljen...A, on ce biti iskusniji, i ''zreo'' za nesto jace...ali i sigurnije pre svega...
        Naravno, delovi se prakticno dobijaju u novinama, ujutro... xe... I narvno, za god, mozda dve ce biti promenjen boljim, mada necemo o tome, za sad mi je super, pazim ga ko oci u glavi... Mace moje!!!
        ...benzin u krvi!!!

Comment

• neshaoct
          Banovan
          • 18.08.2007
          • 1754
          • Beograd, Rakovica

...'ajde bre...kakvo ''mace moje''....
          Stojadin je to...

Kakva te tepanja spopala...

Comment

• Bane R
            CBC Senator XXL
            • 27.03.2006
            • 1769
            • Beograd

Moja sestra je sad položila i s vremena na vreme vozi Civic VTI sa 170 konja. Polagala je na jugu i na pitanje šta se lakše vozi, šta misliš koji je odgovor?

Al neću da zračim temu, sećam se kad sam ja položio i seo u Golfa 2 1.6 dizel i nisam znao ni šta je ulje u motoru ni šta je pritisak u gumama... koja sreća yebote

Comment

• the_doctor
              CBC Veteran
              • 20.02.2008
              • 106
              • NBG

Originally posted by bozza1979
              Ovakav volan sam imao na peglici, mnooooogo mi je lepsi od ovih novih na jugicima, ali, bre, zar nisu mogli da stave Z umesto Y? (Mozda ih biiiip! tastatura )

Srecna voznja!
              Hvala! Ovaj moj je drugaciji, ne znam koliko se vidi na slici, ali je lepse ofarban, ona boja nekako je drugacija, i dugme sirene je sivo, dok je volan crn, mislim na precke volana, tako da se lepo uklopilo...
              ...benzin u krvi!!!

Comment

• neshaoct
                Banovan
                • 18.08.2007
                • 1754
                • Beograd, Rakovica

@ Bane

..u tome bas i jeste fora sto se Zastava teze vozi...I treba tako da bude...
                Na bolje se lako naviknuti...
                Mene kada su pitali u auto-skoli na kom autu zelim obuku, nisam hteo na Golfu 3, vec na Yugu

Comment

• the_doctor
                  CBC Veteran
                  • 20.02.2008
                  • 106
                  • NBG

Moja sestra je sad položila i s vremena na vreme vozi Civic VTI sa 170 konja. Polagala je na jugu i na pitanje šta se lakše vozi, šta misliš koji je odgovor?

Al neću da zračim temu, sećam se kad sam ja položio i seo u Golfa 2 1.6 dizel i nisam znao ni šta je ulje u motoru ni šta je pritisak u gumama... koja sreća yebote
                  A sto se toga tice nije frka, znam dosta toga, pre sam imao ficu, takodje je bio extra sredjen, bio zut, spusten, imao je tribale, dosta dodatih stvari, mnogi su me slikali u njemu po ulicama, extra je osecaj...da ne duzim, dosta stvari sam sam radio na njemu! Taman posla da ne znam sta je ulje u motoru, znam vise nego mnogi pocetnici...

@ Bane

..u tome bas i jeste fora sto se Zastava teze vozi...I treba tako da bude...
                  Na bolje se lako naviknuti...
                  Mene kada su pitali u auto-skoli na kom autu zelim obuku, nisam hteo na Golfu 3, vec na Yugu
                  I ja sam obuku imao na Yugu, i naravno lako se navici na luksuznije - uvek!!!

Poruku izmenio: sri98
                  ...benzin u krvi!!!

Comment

• Laki GSi
                    CBC Senator XXL
                    • 15.10.2006
                    • 2426
                    • Beograd-Vozdovac

Upravo tako i bices makar brzi od mnogih iskompleksiranih bolesnika za koje jos uvek ,nazalost ,niko nije pronasao lek!?

Samo ti uzivaj i vozi taj auto skroz opusteno
                    Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

• KOXTER
                      CBC Veteran
                      • 07.07.2007
                      • 109
                      • Beograd, Palilula

Nemam shta da dodam, samo bih se ponavljao.
                      Nek ti je sa srecom...
                      Masa, samo masa, masa je MAMA!!!

Comment

• alexa05
                        CBC Senator XXL
                        • 23.07.2006
                        • 1769
                        • Smederevo
                        • Opel Vectra B 2.0DI 16v

De gustibus non disputandum est (ako sam lepo napisao, davno je to bilo)!
                        EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T

NOW OPEL VECTRA B 2.0DI 16V (X20DTL)

SVE PROLAZI PA CAK I DOZIVOTNA ROBIJA

Comment

• P.S.Steva
                          CBC Senator XXL
                          • 08.10.2007
                          • 955
                          • Beograd

[quote=Laki 55]
                          Originally posted by "Bane®":ih35brzf
                          Upravo tako i bices makar brzi od mnogih iskompleksiranih bolesnika za koje jos uvek ,nazalost ,niko nije pronasao lek!?

Samo ti uzivaj i vozi taj auto skroz opusteno [/quote:ih35brzf]

Laki,uze mi rec iz usta.Neverujem da ce biti idol ovim ovde jer se isto pokazalo i sa tvojom milicom.Odredjena grupa ljudi je mrzela,ali to i shvatam zasto,jer joj niko nije mogao PRISMRDETI!!!!!

Laki,sta na kraju bi,niko nije smeo na crtu osim M-a? Svi jaki na recima a niko na delu Smekerica nema sta!!!

Inace,doktore,izvini sto sam onako reagovao,ali je bilo lepse ovako da se otvori nova tema,nego da se offuje druga.Sve pohvale za zastavu,i sve najbolje u sredjivanju.Neobaziri se ako ti neko kaze da je to samo kec,o ukusima netreba raspravljati.E da,tabla ti je vrh!!!Onih 200km/h ce ti biti malo ako ga budes uradio kao sto je laki milicu
                          Opel Vectra A restajling 1.8i 95'

Comment

• the_doctor
                            CBC Veteran
                            • 20.02.2008
                            • 106
                            • NBG

Originally posted by P.S.Steva
                            Inace,doktore,izvini sto sam onako reagovao,ali je bilo lepse ovako da se otvori nova tema,nego da se offuje druga.Sve pohvale za zastavu,i sve najbolje u sredjivanju.Neobaziri se ako ti neko kaze da je to samo kec,o ukusima netreba raspravljati.E da,tabla ti je vrh!!!Onih 200km/h ce ti biti malo ako ga budes uradio kao sto je laki milicu
                            Ma opusteno, nije frka, nisam bio tad u stosu sto se tice foruma i sl, sad vidim kako sve radi, tako da nije problem, samo recite ako jos nesto fali, naravno da se nisam namerno ubacio na Lakijevu temu, tj mislio sam to tako moze... a i naravno da je bolje ovako!!!

Odo, da slikam auto, da vidite sta se danas radilo... eto me za 10, 15min, pola sata, sat...

Poruku izmenio: sri98
                            ...benzin u krvi!!!

Comment

• P.S.Steva
                              CBC Senator XXL
                              • 08.10.2007
                              • 955
                              • Beograd

Ajd pa malo uslikaj tablu u celini,a ne samo kazaljke
                              Opel Vectra A restajling 1.8i 95'

Comment

• the_doctor
                                CBC Veteran
                                • 20.02.2008
                                • 106
                                • NBG

Tablu slikam veceras cim se smraci, da mozete da vidite kako je osvetljena.... ubija!

A evo sta se radilo:

Kupljene shelnice za ratkapne, i naravno patosnice i presvlake, najdraze mi sto je pocelo...

Odma je drugi auto, evo sami recite....

Pre...

Posle...

Pre...

Posle...

Uzivo je jos lepse, ja sam se odusevio kako se uklopilo...

...benzin u krvi!!!

Comment

Working...
                                X