Obavezno stavi diode i neonke. Idu uz te patosnice.
A i da mozda razmislish zashto su te ljudi slikali?
I ja sam stao da slikam golfa keca sa dachija logan prednjim branikom, al' to sigurno nije zato shto me je lik odushevio.
A shto se tiche lakijeve milice, samo bi rekao sledece da jeste to sve brzo i poshtujem, ali je i dalje kec. Kod mene bi proshao kao vikend auto za lechenje napetosti, a kao svakodnevno vozilo bi samo rekao zajebi.
Ne moze niko da prica da li je decko pogresio ili nije u izboru onoga sto se njemu svidja,mislim da je tema o ukusima vec XY puta ispricana i zakljuceno je da o tome ne vredi diskutovati.
Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Stabilizator za kosheve imas u AP sportu i na bubanj potoku naravno.
Ja sam ugradio i mogu ti reci da puno znaci za karoseriju.
Medjutim, meni je Laki rekao da je on stavio neki pojacani shto koshta 150e!!!
Ova varijante kod mene je simbolicna a koshta nekih 20-30e otprilike,
ne secam se tacno. Moram da kazem da su patosnice malcice...
Bash bodu oci, nemoj da se ljutish...
O patosnicama netreba vise raspravljati.Neko mse svidja nekom ne.Jbg nisu ni po mom ukusu,ali nije bas toliko za vidju stajlinga .
Milicu sam pomenuo jer je ovde vec pomenuto stavljanje xenona i jos X stvari,sve sta je milica imala.Pa sam prokomentarisao da je samo jedna milica,ostalo su sitnice
Sto se tice patosnica, nije mi jasno sto se nikom ne svidjaju...
Ja sam se odusevio kako su se uklopile, ipak mislim da ih treba videt uzivo, nije to to na slici...ali... joj!
Hvala za precku izmedju koseva, videcemo za to, pa da ga mecemo sto skorije... Jel potrebno raditi neke izmene ili ide direkt na one srafove???
O patosnicam necemo vise, videcu sta cu s njima... Bash bedak....
Inace na malom ekrancicu na tabli, digitalno pokazuje ukupnu kilometrazu i ima opcija da pokazuje dnevnu koja moze da se resetuje, takodje pokazuje stanje struje u akumulatoru, postoji opcija podesavanja jacine osvetljenja na kontrolnoj tabli...simboli za duga svetla, migavce i sl, su takodje uradjeni. Sve u svemu vrh je!
Uf...nisi trebao te patosnice...nije to bre za keca,tj.po meni to nije ni za jedan auto...Evo ovako da ti malo pomognem: Ovde na ovom forumu skoro ni jedan automobil koji je izašao iz Kragujevačke fabrike nema svoj pravi motor..njima pod haubama su sad Lančini i fijatovi motori...Na ovom forumu je tjuning na prvom mestu,a zatim styling...Tjuning se najviše ceni i dobićeš puno pohvala ako budeš radio nešto pametno na motoru,ali teeeško da će se nekome ovde svideti patosnice,tribali,neonke i ostala kičerica...Ipak ovde ti je drugačija sorta...svi ovde vole automobile,ali ne na način kao oni sa pikec i fandjo fo**ma..Oni pune svoje stranice raspravljajući o svojim spejs šatl spojlerima,neonkama za računare,dok ovde o modifikacijama na motoru...Naravno Styling je takodje bitan,ali u to najčešće spadaju Felne,tint windows,dobar izduv...Nemoj pogrešno da me shvatiš neće tebi niko ništa ako ti budeš stavio tribale na auto,ali onda nemoj da očekuješ neke pohvale i pozitivne komentare...Nadam se da te nisam smorio,uvredio a ni ostale...sve je ovo iz dobre namere da se što lakše prilagodiš
back on track- Stojadin je ok...svidja mi se instrument tabla I moj djed je kupio sebi istog takvog (novog)...Razumem ga...Nije mu još mnogo ostalo(78) god. Rekao mi je ,,ovo mi je bila prva prilika i poslednja da sebi kupim nov auto''...ali to što su tebi uzeli i razumem a i ne...naravno za početak to je ok,ali onda nemoj druže ulagati u njega(felne,folije...itd) bolje nakon nekon vremena prodaj to i kupi sebi nešto bolje...i onda uzmi da ulažeš.. A ako je baš voliš i nećeš neku drugu marku,onda vadi motor i trpaj nekog fiata pod tu haubu Pozz
Originally posted by Sheta_Junior
...Inace u slobodno vreme pisem ljubavnu poeziju...
QV lale -Ne bih se slozio sa tobom bas u potpunosti.Upravu si u vecini slucajeva ali ne i za sve.Kazes da ovde ljudi cene sredjivanje motora i stavljanje novog(jaceg) ok pola si u pravu,ali ima i ljudi koji to necene.Eto u lakijevom slucaju stavio je fiat bravo motor 1.6 16v(ustvari iz lance delte sa bravo kompom) i jos je motor friziran,i nisu ga bas svi(nekazem niko,nego odredjen krug ljudi) cenili.I ako je njegov auto imao samo felne i bi-xenone(znaci nikakve spojlere i ostalu ciganiju)ipak nije dobijao od svih pohvale.
Znaci doktore ovde ces dobiti pohvale od ljudi koji znaju da cene trud i rad a ostali ce ili biti suzdrzani ili ce te pljuvati drugog nema...
Ovaj auto nema blokadu? Ili se toliko vrti da nije bilo mesta na cjageru?
Koliko ja znam nema blokade obrtaja. U praksi nema potrebe preko maximalne snage - 6000 obrtaja. Na 101 special, odnosno Fiat 128 rally sa 1.3 motorima(ali u principu osim zapremina i snage isto je to) zuto polje na obrtomjeru pocinje na 6500, a crveno na 6750 obrtaja. U teoriji moze da se vrti 8-9 hiljada, prve popustaju klipnjace.
Na toj tabli je vjerovatno bilo skuplje staviti koju oznaku, minorno skuplje, ali eto za zastavu preskupo
Btw
doktore, sretno sa skalom nemoj samo u staylere, ruzno tom auto stoji bilo kakav spojler.
Pa ako stavljash stabilizator odmah, odnosno u pocetku dok se ne razglavi pasovace sraf na sraf, ali ako tek posle budesh stavljao onda se razgliba i nece bash passent da udje.
Tabla je VRH, ja bih voleo da mogu da je ugradim ali cuo sam da je komplikovano prepravljati.
Shto se tice prepravki nije mi jasno zashto bi tebi bilo bitno da li se nekome ovo ili ono svidja ili ne? Mislim u mom slucaju je tako,ipak se ti vozish.
Ako mi se neshto dopadne ja cu to da stavim a dushmani nek puknu... kez kez
Na ovom forumu je tjuning na prvom mestu,a zatim styling...Tjuning se najviše ceni i dobićeš puno pohvala ako budeš radio nešto pametno na motoru,ali teeeško da će se nekome ovde svideti patosnice,tribali,neonke i ostala kičerica...
....
Nemoj pogrešno da me shvatiš neće tebi niko ništa ako ti budeš stavio tribale na auto,ali onda nemoj da očekuješ neke pohvale i pozitivne komentare...Nadam se da te nisam smorio,uvredio a ni ostale...sve je ovo iz dobre namere da se što lakše prilagodiš
....
A ako je baš voliš i nećeš neku drugu marku,onda vadi motor i trpaj nekog fiata pod tu haubu Pozz
Pa sve je to ok sto se tice tuninga, ali ja jos uvek ne smem da mu ista radim na motoru posto je pod garancijom, za sad mi samo styling i ostaje, dobice uskoro muziku, za plin cemo videti (Hvala KOXTERu)...
Nisi me smorio, prihvatam i pohvale i kako god ono suprotno....
Comment