Ima negde tema o ispravljanju manjih ulubljenja prvo grejanjem fenom, pa hladjenje sprejom i sl. Potrazi malo...
Skala 55_new edition 2008
Collapse
X
-
A koji, i kako?
Ma bre popizdeo sam, juce mu bilo 7 dana i neko mi ga vec... Grrr...
Ako moze neko da ispise ili ostavi link kako to uraditi, bio bi mu zahvalan...
Milsim da cu doci s njim u petak, pa cemo uradimo neke slicice...
Inace sta bi sa onim okuljanjem kod DUFFa? Oce biti ista od toga?
...benzin u krvi!!!
Comment
-
-
-
Sto se razrade motora i ostalih delova tice
Ja sam mog yugisu prvi put naterao u visoke obrtaje (ali posteno) posle jedno 5-6000km.Na auto putu za Nis sam mu dusu vadio.Epilog:
po cajgeru isao i 160km/h(nizbrdica blaga i poceo da se zanosi), na blagoj uzbrdici u 3-oj nesto malo jace preko 90km/h itd.itd.A onda kod majstora, procureo jedan od semeringa (valjda radilice), otisli prednji lezajevi oba tocka i po neka sitnica.
zamneio sam sve navedeno plus kocione cilindre, sipao kvalitetno ulje, stavio kvalitetne svecice i jos po nesto i sledecih 30000km (za 1.5 godinu) presao bez ikakvog kvara.
Da napomenem da su me na redovnom servisu videli zadnji put na 10000km.
Prvo preskupi su im servisi, drugo: lose komponente ugradjuju i sipaju,trece lezajevi tocka fabricki i oni koje oni stavljaju su NO NAME. i da ne nabrajam vise.
Poredjenja radi moj prijatelj je isti dan uzeo Yuga kad i ja.On ga vozi skroz penzionerski ( 70 u 5-oj i sl. i odrzava ga mizerno (jeftina ulja,delovi itd.), ali kad sednes u njegovog juga, prosto se iznenadis kako auto moze da se ulenji.
Ja sam istog krenuo u III-oj da vozim preko 60 i pomislio sam da ce klipovi izleteti napolje.
Moj savet bi ti bio da malo pogledas i forume o yugicima i vidis iskustva ddrugih.
Comment
-
-
Lep kec, samo ga pazi, ubacuj kvalitetne delove i sve ce biti ok...
Sto se tice patosnica, licno mi se ne svidjaju (upotrebio bi neki drugi izraz, al aj), al ako su tebi ok, onda neam sta da prigovaram...
Sta god da radis radi diskretno, jer je tanka linija izmedju Grand/Pink "tuninga", i pravog sredjivanja...
PozzJuce je proslo, sutra mozda nece doci, zivi danas, vozi brzo, hrani se lako...
Iiii zasto prave mirisljavi toalet papir...?
www.zastavafanclub.org
Comment
-
-
Hvala!
Evo ja da okacim slike svog prvog pranja, nisam imao kad da ga sredim, vec su mi i napisali OPERI ME!!!
Sad mi se vidi ta lepa crvena, jos da je suncan dan - presijavala bi se jos bolje...
I onda sam iskusno izbega krivicu pravljenja lokve, pomerio ga jedno mesto pored... (koja glupost jedino moj cist na celom parkingu)
...benzin u krvi!!!
Comment
-
-
Nego da ja razbijem ovu pricu necim boljim:
Slike sa druzenja Cabria i Mackice...
http://www.cannonballforums.se/viewtopi ... 444#434444...benzin u krvi!!!
Comment
-
-
MISlIM STA RECI . . .
Video sam owaj auto i mogu da kazem da izgleda mnogo lepse u prirodi, zaista odusevila me je owa nowa NEW EDITION nema mana, crwena mu stoji kao salivena, a tek unutrasnjost, ocekujem da za jedno dwa meseca bude Extar + muzika, swe pohwale za mladog DRIVERA Milana, bas ima ukusa...
Nemam wise reci...
Comment
-
Comment