Skala 55_new edition 2008
Collapse
X
-
Inace da pricam sta mi se desilo sad, kasnio u skolu i ajd reko da idem kolima, posle skole produzim po moju dragu mamicu na posao, i kad sam se vracao spustam se niz ulicu milsim da se zove Vojislava Ilica, na zvezdari, nek me neko ispravi ako gresim, extra je nizbdrica + kisa, ko niz masnu banderu, i picim ja, i prebaci se na zuto, a ja podalje od raskrsnice, nije bilo sanse da prodjem, i ja na kocnicu, usporavo - usporavo, i u poslednjem trenutku zadnji kraj pred mene, dobro malo ga preuvelica,a li zamalo, iskosih se posteno, da mi ne bi ABSa, odoh ja u R kroz raskrsnicu... Xe, xe....
E Ivke sto ne bi danas u skoli, prisustvovo bi nosenju Mackice, koma, ja sam se valjo, parkiro se kod skole, i neki moron sa kliom me zatvorio, i nisam mogo da izadjem... Ja mrd tamo, mrd vamo, ma jok, ne vredi, i ja i ovi moji drugari, koji ma se sad zahvaljujem, Macku 'pod ruku', i hop je'n dva, i okrenemo je, i izadjem opustencija...
Svasta mi se izdesava danas... Xe, xe... al da ne bi ABSa... QQ jadan ja......benzin u krvi!!!
Comment
-
-
..mislim da se zeza...
the_doctor, ti imas ovaj auto :
http://zastava-automobili.com/sr/proizv ... ehspec.htm
Deo o kocnicama :
'' Dvokruzni sistem sa dva paralelna kola, korektorom pritiska za zadnje tockove i servo uredjajem.
Prednje - disk 240 mm
Zadnje - dobos, 185 mm ''
To za ABS je sigurno bila ironija, da eto....moze da se zakoci i bez ABS-a...
Comment
-
-
Ma naravno da sam se salio, gde bre ljudi da imam ABS... Niste valjda stvarno pomislili...
Inace onaj spisak karakteristika je mator ipo, dosta stvari je promenjeno, kocnice inace imam Floridine, isto kao i od Tipa/Tempre, inace ojacane su, imaju jaci servo isl. mnogo bolje koci nego predhodni, kao dedin npr, iznenadjujuce jace...
Ima dosta izmena......benzin u krvi!!!
Comment
-
-
OFF ----> http://www.cannonballforums.se/viewt...r=asc&start=25
Svu pricu nastavite tamo. Ovo je predstavljanje automobila clanova.
Comment
-
-
Da tu je Miljan da me uvek ispravi, on je totalno upucen... Fala...
Posetite onaj split forum da vas tamo priupitam jos par stvari....
http://www.cannonballforums.se/viewtopi ... c&start=25...benzin u krvi!!!
Comment
-
-
@the_doctor
Ako os da radis keca, moja preporuka... Nadjes neke extra polovne felne, kvalitetne gume, to prvo... Posle ga patosiraj, na koji nacin tvoj izbor... Tu su podeljena misljenja... Turis neki lep lonac i siru cevku od grane do lonca... Motor ako os da cackas, cackaj ga... Spolja, turi bele migavce i skini branike... Ili toniraj blago u crno zadnja svetla i migavce... Super bi izgledao... A ti fazoni Fast'n'Furious na kecu ili bilo kojoj Zastavi su besmisleni, jer kolko god para ulozio, svako ko ima iole ukusa recice, vid' ga seljak...Sta god radio samo nastavi da volis mackicu koliko je sad volis i super... Pozzz :mah, mah, mah:
Juce je proslo, sutra mozda nece doci, zivi danas, vozi brzo, hrani se lako...
Iiii zasto prave mirisljavi toalet papir...?
www.zastavafanclub.org
Comment
-
Comment