Ma samo da se resimo skole sugave do leta, pa na neku sljaku, i svaka cela plata da ode u nepovrat... U prevodu: svaka plata da ode na radjenje Zastave...
Juce je proslo, sutra mozda nece doci, zivi danas, vozi brzo, hrani se lako...
To i jeste glavna stvar kod nas mladih, sto sporo zaradimo za to sto hocemo da uradimo na nasem ljubimcu...
Inace i ja na leto nesto radim, da zaradim za felne, ako Bog da...
Pa preselio sam se na onaj forum koji sam ti pomenuo na ppu, inace dobio sam neke pare i odlucio da kupim sanke i kosku, isplanirao da odem sutra ujutro, medjutim iskrslo mi nesto tako da necu stici, sledece subote bi trebo da odem do Bubanj potoka da to uzmem pa montiram, i kacim slike...
E pa drugi deo naslova. Ne vidim cemu polemika ovolika o jednom stock zastava autu. Video sam auto na nekom ZFC okupljanju i primio si se vise nego sto treba. Mislim i meni bi bilo super da dobijem nov auto pa i zastavu ali brate, lakse malo.
Poseta ovom forumu nije pisanje tvojih impresija prema novom full stock hrome patosnica autu nego ucenje i neki tunerski rad na ovom forumu. Sto kaze Bane, prvo sedni procitaj bar 100 topica i onda ces videti da su mnoge stvari nama smesne koje si ti uradio i napisao ovde.
Sinoc te gledam kako teras nov nerazradjen auto u 6000+rpm u leru i to vise puta. Ajde da si kupio nov auto od 40 000+ eura nego brate dmb nerazradjen motor....Kada procitas ovde negde sta se desavalo sve tom tvom motoru u subotu videces kolki si panj.
Ovde realno postovanje mozes da dobijes samo nekim tuningom, budi svestan toga. Kada si vec uzeo ovaj auto nema ti bas nazad. Da bi ga ozbiljno sredio mora da se ulozi koji dinar i dosta znanja...
Pravi neshto da lici na ovo i uzivaj. Kad ne znas neshto pitaj jer ovde ima jako puno ljudi koji znaju da ti odgovore na svako tvoje pametno pitanje a ne koje ces boje diode da stavis itd....
E pa vi mi probudiste temu, hvala vam, na okuljanju je bilo super vec je pomenuto...
Inace ovde je X puta pomenuto da imam 18godina da primanja nemam, da imam nov auto koji ne smem da cackam mnogo zbog garancije,i da ce tuning, neki ozbiljniji pasti tek kroz mozda godinu dana, a mozda ni tad... A temu niko ne mora da posecuje ako mu smeteju moje full stock hrome patosnice...
Motor sam vrteo do 6000 cisto da vidim dokle ide, naravno to sam uradio samo sad i nikad vise, svestan sta to znaci za novu masinu, inace gore u postu pise vise puta sto nije tacno, al ajd...
Primio sam se? Da, da... Jednostavno uzivam... ko je bio zna i zasto, ko ne zna neka pogleda snimak... S obzirom da sam na skup dosao sa skroz fabrickim autom ocekivao sam minimum paznje, jer je bilo auta 17x sredjenijih, ali je paznju najvise privlacila moja Mackica, da ja ne duzim snimak sve govori... i da se drugi ne uvrede, sto se tice posvete za okupljanja!
Ali najvishe na kolima me izludjuju ove raspale radkapne (koje imam i ja josh uvek) to treba prvo promeniti jer svi novi kecevi imaju iste.
Ja josh nisam promenio niti cu poshto planiram felne pa mi se ne daju pare
za radkapne. Ako necesh ubrzo da kupujesh felne promeni ove kapne shto pre.
Doktore, koji si ti zadrti predstavnik "narodnjačke" struje u Srbiji, nije ni čudo što oličenje nesreće ovog naroda u obliku Zastave sklopljene u Kragujevcu zoveš onako (Mačkica) kako ja nisam ni jednu svoju devojku, nikada.
Stavi prst na čelo i prestani da kontriraš celom forumu. Prodaj kontejner i uzmi neke pare dok se za njega mogu uzeti. Ne budi Srbin, Srbine. Tvoje mišljenje ovde ne vredi jer ne znaš elementarne stvari. Pri tome na bilo koji normalan savet s naše strane odgovaraš nekom ironijom. Što kaže ilegalac, panjevi, ovde nisu potrebi.
Stvarno ne pokusavam nikome da lupam kontru, ali jednostavno niko ne razume koliko mi je znacio ovaj auto kad sam ga dobio, ja sam svestan da je on samo Zastava, i da od nje ima X auta koji su bolji, ali ja jednostavno nisam u polozaju da mogu da zanovetam, prepodajem i sl. iz razloga sto cu morati npr da doplatim za to sto budem uzimao, kad je prodam, a odakle meni pare za to! Za pomenuti je da nisam iz neke full burzujske porodice, pa da mogu da crpim kevi svaki dinar, mislim i da sam iz neke takve ne bi se ponosio svojim kecom, vec verovatno nekom Hondom, novim Opelom ili sl. Mislim ko jos ne bi vozio auto bolji od onog koji ima trenutno?
Sad ko ne moze da razume koliko mi znaci taj auto, moze bar da ublazi komentare upucene na ovu temu... Hocu da kazem da sam i Peglicu imao, Ficu, trotinet - verovatno bi mu posvecivao toliko paznje kao i sada toj, ne znam kako bi je vise i nazvao...kanti!
Jednostavno me bar malo pustite da uzivam u svom prvom autu, koji me pre svega sluzi...
Mislis da odrzavanje ta dva auta vredi isto?
Najskuplji deo za keca nije preko 1000din, a Honda je daleko skuplja...
i registracija, i potrosnja, istrosene gume jednog dana treba zameniti, gume za zastavu kostaju upola jeftinije...
Comment