Skala 55_new edition 2008

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • BGILLEGAL
    CBC Senator XXL
    • 22.05.2006
    • 653
    • Beograd

Neka, batali se bilo kakve ideje o Hondi
    Ako vec vozis keca imamo dobre 15",16",17" felnice za tebe!! Uzivaj u autu i batali forum. To je za nas koji se lozimo da promenimo neshto sto nisu patosnice
    Mnogi ih ni nemaju

Ponasaj se u skladu sa forumom i ako zelis da budes prihvacen od vecine , prati naslov.

Toliko toga na tom autu moze da se uradi za toliko malo para samo uz znanje koje mozes i ovde i na drugim forumima da pokupis. Neces dobiti GTR-a ali ces dobiti sigurno boljeg keca. Nikog ne zanima ko je tebi kupio auto ili kako si dosao do para za njega. Jednostavno ne mozes da dodjes ovde i da nabedjujes pricom kako ti je to prvi auto i kako ga ti volis. Ovde se raspravlja o tehnickim stvarima. Tako da nemoj da trosis dragoceno vreme stavljajuci slike sa pranja....

Comment

• CLD
      CBC Senator XXL
      • 08.02.2005
      • 1225
      • Belgija - ranije Luna-Chico

ja ne vidim o kojoj vecini vi pricate, pojavilo vas se nekoliko koji su kao ozbiljni, u cemu ste ozbiljni, a on neozbiljan?

Ostavite decka nek radi sta hoce sa svojim autom.

Comment

• petar in
        CBC Član
        • 10.11.2006
        • 33
        • Beogard

Amin to that!

Comment

• Bane R
          CBC Senator XXL
          • 27.03.2006
          • 1769
          • Beograd

Originally posted by the_doctor
          Mislis da odrzavanje ta dva auta vredi isto?
          Najskuplji deo za keca nije preko 1000din, a Honda je daleko skuplja...
          i registracija, i potrosnja, istrosene gume jednog dana treba zameniti, gume za zastavu kostaju upola jeftinije...
          Jedino što je na Hondi ili bilo kom normalnom autu skuplje jeste registracija.

Možda najskuplji deo za keca košta 1000 din (a nije tako, to čak i ja znam), ali delovi za, primera radi, Hondu po pređenom kilometru koštaju manje nego za keca. Honda (pričam za nju, pošto imam iskustva) manje troši od keca. Ne postoje gume za zastavu ili hondu. Ti i na Hondu možeš da staviš Trayal, ako hoćeš. Možeš i 165 gume slobodno da teraš na Hondi, ja sam moju vozio na ćopavcu par nedelja, pa je opet stabilniji auto od bilo čega što je izašlo iz Kragujevca. Imao sam dva Yuga svojevremeno u porodici koji su trošili gume 3x brže nego neki iole normalan automobil, iako su im trapovi bili redovno servisirani ispravni (koliko se to za Zastavu može reći). Opadanje vrednosti novih Zastava si verovatno zaboravio pod trošak automobila. To kod iole normalnih polovnih automobila takođe nemaš u tako velikom obimu.

Sasvim kapiram nekoga ko kupi Yuga za 1300 evra jer ima trudnu ženu ili malo dete i MORA svaki dan da ide do apoteke ili doma zdravlja, ali ti si (neko tvoj, dođe mu na isto) druže puko 4000+ za Skalu, a mogao si za te pare da imaš pravi auto... koji ćete manje koštati da ga voziš.

Zato ti kažem... izvuci pare dok još možeš.

Comment

• TurboCharger
            CBC Veteran
            • 30.05.2007
            • 153
            • BG, Resnik

Slazem se, iskesirati 4 soma za novu zastavu je po mom misljenju bzvz...drugo je ako je uzet neki lizing, kredit i sl.

Ali, to su tvoje pare i ti radi s njima sta hoces

Comment

• NemaN
              CBC Senator XXL
              • 29.11.2004
              • 1560
              • munze

Nisam verovao dok nisam procitao....

ovo je strasno....sto kaze Meda juce 6 strana o shtok skali....

I'm not caucasian, I'm championship white

Comment

• Ogi
                CBC Senator XXL
                • 07.10.2007
                • 309
                • Beograd
                • Hyundai i30 1,4

Ajde ga jos malo napljujte, obeshrabrite, kinjite, niste dovoljno...

@Doctor A i ti brate si smorio vise, vidi sta ti rade, **** ti pomerise a ti i dalje furas istu pricu umesto da si nakon vec par postova video koliko je sati i da vise nikada nisi barem u ovoj temi postavio ni jedan jedini post... jer ovde neces dobiti ono sto ocekujes...

Comment

• P.S.Steva
                  CBC Senator XXL
                  • 08.10.2007
                  • 955
                  • Beograd

Napljuvaste coveka kao da on jedini u Srbiji vozi zastavu....Ne kazem da niste upravu,ali jbg....
                  Opel Vectra A restajling 1.8i 95'

Comment

• M@rio
                    CBC Veteran
                    • 13.07.2007
                    • 166
                    • Čačak-Beograd(studiram)

Ljudi spustite malo loptu, preteraste jbg.
                    If you have no lag, you have no turbo.You also have no huge torque increase to look forward to.

Comment

• bokinbg
                      CBC Član
                      • 18.08.2007
                      • 65
                      • Novi Beograd

Ha, ha, ha... Tatini sinovi... Smesni ste... Pa sta ako decko vozi Zastavu...? Vozite Honde, pa opet, pa sta...? Ne vidim ono, u cemu je fazon... Sta brzi ste momci, aj da popljujemo decka? Pffff, jadno i bedno... Stvarno jadno... Zapitam se koliki ste vi to kompleksi... Kao sto rekoh jadno... Sta vas boli koji Q sto stavlja patosnice, sta VAS boli Q sta decko radi sa SVOJIM kolima... Da mi je dinar za svakog brzog sabana kog sam sreo u zivotu do sad bih bio milioner, a 3/4 kad se potezu mase drugu, trecu il koju god brzinu... Momci bolje prvo da ste naucili da vozite nego sto se ovde pro*eravate sto decko zove SVOJA kola Mackica... Kad je Bog sejao kompleksase po svetu, mora da mu je vreca pukla iznad majke Srbije... A i vi drugari vozite na svu srecu neke do 00 besne masine... U Svabiji ne kostaju preko 1500e... Znaci sad tisina, i ne malerisite decka, a ako nastavite samo pokazujete nama jadnicima osudjenim na zastave koji ste jadnici i kompleksi... To se krije znate...? Sramota je... A ja cu nedostatak konja da nadomestim, ne boj te se... Pusticu muda do poda i proci kolima tamo de vi ne bi smeli prst da proturite... Pozdrav za sve komplekse...

A i vi ste mi neki do 00 "tjuneri"... Ah da zaboravih da u zemlji Sabaniji obrvice i spojleri daju 145 konja, a jos plus K&N i Remus sistem od 5 soma evra pa to je bajo soma konjica u najavi... Buaha... Komedija... O vama momcima da su Sterija, Domanovic i Nusic (bese znate ko su oni?) zivi, bi napisali knjige za Nobela... Pfff... Malogradjani... I vi sad mislite da ste uvatili Boga za muda... Eeee! Srbijo! Gde ides?!
                      Juce je proslo, sutra mozda nece doci, zivi danas, vozi brzo, hrani se lako...

Iiii zasto prave mirisljavi toalet papir...?

www.zastavafanclub.org

Comment

• Meda
                        CBC Senator XXL
                        • 01.09.2006
                        • 415
                        • Vračar

Sta kaen mi ne daje nista, ni onaj spojler na krovu

TATA TATA
                        What is the sound of shit happening?

Comment

• the_doctor
                          CBC Veteran
                          • 20.02.2008
                          • 106
                          • NBG

Medo gasi temu, necu da se vise pljuje, ovako se moze u nedogled...
                          ...benzin u krvi!!!

Comment

• Nex
                            CBC Veteran
                            • 05.03.2006
                            • 132
                            • Rakovica

CannonBall Community
                            - where real tuners liveD -

Comment

• Nezki
                              CBC Senator XXL
                              • 04.01.2007
                              • 409
                              • Beograd

Niko ne pravi problem sto vozi zastavu vec zato sto je kupio novu zastavu (sto se ne radi, nikako) prosto jel ne vredi te pare, polovna je ista kao nova (stagod to novo znacilo u kragujevcu sa svom "novom" tehnologijom)
                              Covek hoce da ti da savet da prodas auto sad jer ako ga ne prodas sad neces nikada, i otisle pare u qrac. Napravio si gresku, mozda jos ima vremena da je ispravis

Originally posted by the_doctor
                              ali je paznju najvise privlacila moja Mackica
                              A zasto?
                              Opel Corsa C by Nezki

Comment

• prolupator
                                CBC Senator XXL
                                • 02.09.2005
                                • 3968
                                • Zemun

Originally posted by Nex
                                CannonBall Community
                                - where real tuners liveD -

@Doktor (za patosnice):
                                Ovde moras svaku izjavu potkrepiti odgovarajucim argumentom...
                                Na CBF-u je najveca lepota ispod haube...
                                Dakle ... zasto je "Mackica" privukla toliko paznje?

P.S. Stvarno neukusno ime za auto....
                                Laki-jeva Skala se zvala Milica, kao moja baba, ali 'ajde ...
                                OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

Working...
                                X