Tandrce mi varijator na leru ali ovako, upalim je bilo hladnu bilo toplu i radi ko sat, zaturiram i onda krene da tandrce, ugasim auto opet ga upalim opet se ne cuje i tako u krug...
Prvo sto radim je plin i to je vec rezervisan majstor za sutra, od nedelje ce da se pretrese oko motora, da se promeni ulje i filteri, da se vidi kakvi su kaisevi itd...
Nije to strašno, to za varijator.. to kad stigneš...jedino što će pumpadžije da ti se bacaju na haubu kad budeš sipao MB jer će misliti da ti je DIZLO auto
...ja bih prvo odradio kaiševe ali ako si već zakazao plinadžiju, udri i KIDAAAAAAAAAAAAAAAAJ
Oterao sam da mi ugrade plin a za dalje cemo da pricekamo dok mi ovi majmuni ne uplate osiguranje posto sam se zaduzio najstrasnije da bi isplatio coveka a i izgleda necu dobiti toliko para koliko sam ocekivao al jbg...skupicu se nekako...
To tebra!!!Bas sam srecan zbog tebe! Kada zavrsis sa ugradnjom svrati do nas...mi sutra sklapamo jednu 33 i bicemo qci pa ti bani ako mozes...
E da,sada uopste ne mogu da se naviknem na tvoj avatar
Originally posted by Sheta_Junior
...Inace u slobodno vreme pisem ljubavnu poeziju...
Ide stvarno dobro sobzirom da je 1.4, primeti se da joj fali malo zapremine al' jbg a i nije meni vise do trkanja, moze ovo jako lepo i opusteno da se vozi a moze i da potegne kad zatreba...
4200 sam je platio i to zamalo da mi se izmakne jer sam je kaparisao u nedelju ubedjen od strane osiguranja da ce mi lova biti isplacena za par dana i onda je nastala frka-panika pozajmljuj pare isplacuj coveka, uzas...
Ma da bre...opet moraju da vare auspuh i opet ce da se dere onako Promenili su radilicu i sinoc sklopili motor...ostalo jos da se poveze elektronika,da se stavi usisna grana i jos neke stvarcice,pa da se napokon pali i tera iz dvorista...
Originally posted by Sheta_Junior
...Inace u slobodno vreme pisem ljubavnu poeziju...
Comment