Naravno,ako vreme bude bilo ok,samo mi ti ponesi to...
Idemo dalje...
Collapse
X
-
Originally posted by Sheta_JuniorTata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
-
-
Od servisa predjeno nekih 2800km i zakljucak je da je potrosnja ulja stvarno minimalna, dolio sam danas nekih 200-300ml i nivo je sad gde je bio nakon zamene ulja, voznja je bila svakakva ali vrlo cesto pedala do metala tako da sam prezadovoljan, pu pu da je ne ureknem Alfa za sada sluzi odlicno
Totalno sam zaboravio da sam snimio ovo pre nekih mesec dana...
Comment
-
-
-
ladno nisam znao da ima dobose pozadi,klesta su ok kad se ofarbaju u neku boju ali dobosi
,mozda bolje da njih nisi farbao ili bar u silver manje je upadjivo,klesta su ok crvena,ja sam kod mene razmisljao da ih ofarbam u crvenu ali mi je nekako bilo upadljivo pa sam odlucio da idu u zlatno kao diskretniju varijantu a i bolje mi se slaze uz boju auta
...ako budem stavio neke brutalnije 15ice ici ce u crveno
...
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
Comment
-
-
Zafarbali branik drugar i ja, malo se vidi da je gitovano ispod ali nema veze, bar je nijansa pogodjena 100% i ofarbano je bez greskeRetrovizori od nedelje, branik je bio prioritet, idem u subotu u BG na svadbu, brat mi se zeni, pa je red da se upicani auto
Comment
-
-
Zamenjeno i to ulje u menjacu sad pred letovanje, sipana ona tutela ZC ili kako vec i razlika se primeti, ma sta mu radio nema sanse da zakrci.
Za dve nedelje letovanja napravio sam 1700-1800km i Alfa nije stucnula. Nauzivao sam se u voznji.
A sad i lose vesti, zakacio me neki klinac kombijem na parkingu u Sutomoru, vozio kombi u rikverc i uopste me nije video...
Comment
-
-
Ma uhvatio ga i on krenuo da muti tamo vamo kao da mi da broj telefona pa da se cujemo popodne da mi da lovu za popravku a ja mu lepo trazim dokumenta da upisem podatke i kad sam uzeo dokumenta u ruku lepo ih stavim u dzep i objasnim mu da ja sad vozim za njim i nek nadje pare gde zna i ume...Uzmem mu nesto para ali mislim da nece biti dovoljno da se uradi kako treba ali svejedno ide kod profi limara i farbara i nista se nece videti da je radjeno.
Kakav sam ja baksuz pa to je strasno...
Comment
-
Comment