koja je cena ovog mobil-a?
Idemo dalje...
Collapse
X
-
-
da skin pionir pa zalepi Remus zvuci nabudzenije a i dobijas 20 konjaEx Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
Comment
-
-
Dam ti ja za 30e nalepnicu Kenwood!Imam je na drugoj 33!Provereno ti da 25ks!!!Provereno! To ti je jace nego onaj dihtung na Hondi
P.S- Dragan je vec dao komentar za ulje: Jebo ga MobilOriginally posted by Sheta_Junior...Inace u slobodno vreme pisem ljubavnu poeziju...
Comment
-
-
E, ta nalepnica je bila tu...Sutra cu je skinem samo ne znam kako...
P.S- Dragan je vec dao komentar za ulje: biiiip! ga Mobil
Inace, promenio sam ulje sve po PS-u i sad mi kao malo lepse radi motor i manje se cuje varijator...
A zamenio sam i filter za vazduh i sad mi se ler istripovao i drzi na 1200-1300Morace neki reset tu da padne...
Comment
-
-
-
Zamenjeni kaisevi i spaneri, svecice pregledane i prestelovan zazor, jos uvek su ok, dihtung dekle predihtovan...Uradio sam onu foru sa resetom lera i malo zesce provozao auto i sad je ler ok...Skinuo onaj prigusivac sa u**** i zvuk je bolestan kad dodjem do 3500rpm i poklopim gas urla ko ST!
Pao je i test drive!
Comment
-
-
Skinuo onaj prigusivac sa u**** i zvuk je bolestan kad dodjem do 3500rpm i poklopim gas urla ko ST!
P.S. zasto ti je km sat takav kao kod starijih modela,jel to tako na svim 146 ili?
P.S.2 Jel mislis da moze jos iznad toga?,ja sam moju terao isto toliko ali vise nisam smeo,mislim ipak je to 1.4,ali koji jos motor moze da se vrti tako...Originally posted by Sheta_JuniorTata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
Comment
-
-
Potrosnja po gradu 12l plina...
Sto se tice buke, kul je do 130 recimo, preko toga vec moras jace da stiskas gas pa je buka veca tj pocinje da urla...
Sat je takav jbg ne znam...
Majke mi mislim da bi mogla jos malo da navuce ali mi je nestalo pravca, i ovo je strava za 1.4...
Comment
-
-
Originally posted by srdjan_pPotrosnja po gradu 12l plina...
Sto se tice buke, kul je do 130 recimo, preko toga vec moras jace da stiskas gas pa je buka veca tj pocinje da urla...
Sat je takav jbg ne znam...
Majke mi mislim da bi mogla jos malo da navuce ali mi je nestalo pravca, i ovo je strava za 1.4...
Meni toliko trosi kad je ugaasen
Kazi kako do 170 stize brzo a posle mu treba malo duzi pravacOriginally posted by Sheta_JuniorTata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
Comment
-
Comment