Kad se povede prča o izduvu, uvek se setim slike kad pičimo za Avalu, a Miloš sa moje desne strane sedi na patosu Alfe 146 i gazi, a auto se DEREEEEEEEE!!!!
izvadis sediste i maknes onaj sistem za podizanje\spustanje sedista! izmedju 2 i 3 cm se spustis nize, volan spustis na minimum, mnogo bolji polozaj za sedenje!
malo mora da radi brusilica, malo sekac ali nije komplikovano!
Moracu da odradim to...Ne znam cemu uopste taj mehanizam za podizanje, ja sam visok 183cm i opet mi je bezveze na najnizem polozaju, ne znam kome bi bilo kul da podigne to na max...
Ja sam visok ko i ti, ali imam poveću stomačinu, i baš mi odgovara spušteno sedište, onako fabrički bez skidanje mehanizma. Podizanje sedišta je ok za niske ljude.
ja bre kod mene uopste nemam mogucnost da podizem i spustam sediste jel to 155ica ima uopste, trebalo bi mi malo nizi polozaj sedenja, navikao sam nisko da sedim a malo sam visi od vas pa ne bi bilo zgoreg
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
ma imam ali nece samo po visini klasicno vec ide i po horizontali i po visini, sto vise nazad to se vise spusta i **** , glupost obicna, doduse meni odgovara jer sam visok pa svakako sediste ide do kraja pozadi a onda mu to dodje i najniza tacka sedenja ali ja bih jos malo da se spusti ako je moguce a izgleda nije
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
Bio danas kod Raleta, metnuli smo neki chip, malo bolje povlaci i to je u principu to...**** me onaj glupi mesac od plina pa motor nema dovoljno vazduha na visokim obrtajima, da nema njega bila bi druga prica...
Inace motor sad vrti 7700rpm Honda V-tec, sta je to?
Comment