...tamo gde se stavlja Zeder je golo vratilo...nema nista na njemu [ sve dok se ne stavi Zeder ]...
Motorcic el.serva je odmah gore...U gornjem delu volana...
Zeder je S ranje. Meni su ukrali Golfa4 pre mesec dana sa Zederom. Provaljen je, otvara se jako brzo. Nisam jedini, raspitaj se malo. Ako imaš nekog u policiji pitaj. Čak su i proizvođače ispitivali, sumnjalo se da daju ključeve.
Pa vec je ugradjen mikroroprekidac i to mnogo dobro. Tako da sam odustao od Zedera.
Svasta se prica o Zederu, jbg, ako su tebi maznuli auto, onda najbolje znas...
Meni je covek pre mesec dana isto rekao da hoce da se resi Golfa jer su na parkingu njegove zgrade maznuli dva sa Zederom. Kaze da su ih verovatno odneli.
Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.
...Prica kako Zeder nije dobar, jer eto neko je dosao i bukvalno odneo automobil koji je imao Zeder....ustvari govori suprotno...
Ako mogu da otvorim Zeder.....zasto dizem ceo auto ???
Dodjem, otvorim ga...i lepo odvezem ukraden auto, kao sto se uvek radilo...
Bas zato sto ne mogu da ga otvore na licu mesta, dodju i dignu ceo auto, i onda u nekoj garazi satima skidaju sve sto im smeta...
Ali, po istom sistemu mogu podici bilo koji auto, i lepo ga odneti u tu istu garazu, i onda ce opet sate provesti, ako treba, da nadju bilo koji prekidac koji bilo ko stavi u svoj auto...
Prica oko kljuceva nije nova... Ranije su bile u prici i razne perionice automobila, u kojima ljudi ostave auto, sa sve kljucem od Zedera...itd...itd...
A, u mojoj ulici ima nekoliko automobila sa Zederom, i svi su i dalje tu...
Jedan Golf 4, jedan Golf 3, moj Stilo, jedna Corsa [ ona novija, sa zadnjim uspravnim svetlima kao Punto ]...
Kola sa Zederom ne moraju da nose, otključaju Zeder i voze. To što na parkingu ima vozila sa Zederom, pa ima ih i bez njega (nemogu baš sve da ukradu). Radi se o tome da Zeder više nije nikakva garancija. U novemru 2006 u bloku 61 na N.Bgd u sred bela dana dva lopova ukrali su Pasat (Slovenačke table) sa Zederom. Došli su sa belim golfom, za pet minuta ušli u auto, onesposobili zaključan Zeder i krenuli sa kolima. Nakon sto metara presrela ih je patrola interventne koja je sve to posmatrala. To je jedan od slučajeva čiji su detalji izašli u štampi zahvaljujući tome što je vlasnik Pasata slovenac pa nije hteo da ćuti za 2 hiljade Evra. Zeder je postala velika firma koja zahvaljujući dobroj reklami još uvek održava mit da je Zeder nesalomiv. Pre dve godine ste imali popust kada kasko osigurate vozilo sa Zederom, probajte sada. Ništa od popusta. Zeder je bio dobar ali s obzirom na veliku popularnost lopovi su morali da ga usavrše i uspeli su. Može Zeder ali i alarm i stari dobri skriveni prekidač.
Razumem te sto za sledeci auto ciljas Italijana. Ja stavio mikroprekidac i mislim da je za Stila to dovoljno. Ko bas hoce da ga ukrade, ne mogu da ga sprecim ni sa sa Zederom.
Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.
Razumem te sto za sledeci auto ciljas Italijana. Ja stavio mikroprekidac i mislim da je za Stila to dovoljno. Ko bas hoce da ga ukrade, ne mogu da ga sprecim ni sa sa Zederom.
sada bas offujemo pricajuci o ovome ( cenim da na cannonu postoji vec 100 tema ) ali sta je sa sugavom L.Kandzom?
Da li i za nju ima podataka da je provaljena ( bez cupanja volana i brusilice )
za 6000 mozda i nije lose? Ja cu je verovatno uzeti jer imam potrebu da osiguram auto mozda 1-2 nedeljno kada nisam u firmi ili kuci.
Normalno, nista vise ne moze da se spreci... ako isplaniraju - odradice! Evo mom prijatelju su digli BMW-a sa parkinga koji je imao LK i alarm... Tad je bila prica da su u dilu sa slep sluzbom i pandurima, tako da odnesu sta zele i gde god zele. Njegovom komsiji su ukrali golfa 4orku iz garaze! Kaze isekli su vrata kao konzervu, covek krenuo ujutru na posao i zatekne praznu garazu bez 1\2 vrata... A evo malopre mi drug salje poruku...kaze ukrali mu sinoc hondu civic sa crnogorskim tablama ispred kuce. Zivi u paviljonima kod Instita za Majku i dete. Pa ako nesto neko cuje nek mi pise na pp. Tako da Dragone, a i svi ostali, cuvajte kola koliko mozete ali imajte i srece da se lopovi ne ustreme ka vama...
Comment