Vectra 2.0 DI

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Byk
    CBC Veteran
    • 24.01.2007
    • 105
    • Kragujevac

Vectra 2.0 DI

Evo danas sam preso iz punta u vectru.Auto je 99 godiste (restyling) uvezena iz Nemacke 2002.Ima motor od 82ks sto meni i odgovara jer ne trosi mnogo.Uzeta je iz NATO-vog kontigenta vozila.Presla kao sto se vidi na slici 60 000km.Danas mi stize cd player Alpine-9846.A za kasnije ce da vidimo.Dokupio sam ove drzace za case i naslon za ruku (40e sve).Sad jurim jos prednje podizace stakala i da vidim ako moze da se ugradi board computer pa onda krecem na exterier.Razmisljam se sto ce se najverovatnije i dogoditi da je ofarbam u neku drugu boju.Ova boja mi je nekako ruznjikava.

vectra 2.0 DI
    kangoo 1.9D
  • 404_not_found
    CBC Senator
    • 18.08.2007
    • 278
    • Beograd, L.Brdo

Dobrodosao dobri covece. Vectra je odlicina. Da te dugo sluzi i puno srece i para za sredjivanje.
    Boja nije toliko losa.
    Mada ko sam ja da to kazem?
    "Kume, mogao si da iseces nokte"

OPCS BIBLIJA

Comment

• GSi
      CBC Senator XXL
      • 15.04.2007
      • 1018
      • Zemun

Ja boju ne bi dirao!

Neka te dugo sluzi
      Dr. Fritz Indra

Comment

• Eon
        Moderator
        • 10.03.2005
        • 4225
        • Beograd-NBG-44
        • Superb 2.0 4x4 DSG

Mnogo dobar izbor, a ako je auto tako malo presao, to je premija!
        Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
        Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• P.S.Steva
          CBC Senator XXL
          • 08.10.2007
          • 955
          • Beograd

Super autic.Boja je zanimljiva jer do sada nijedan auto nisam video u toj boji Da te dugo i lepo sluzi.POzz
          Opel Vectra A restajling 1.8i 95'

Comment

• driverGSI
            CBC Senator
            • 31.07.2007
            • 252
            • NISHCITY

auto je strava puno para i srece u sredjivanju
            a sto se tice boje slazem se sa tobom stvarno je ruzna u mom naselju ima jedna i mislim da je tako lep auto samo upropascen tom bojom[gora je od bele]
            recimo ja mrzim belu boju a sve se za mene lepe beli automobili valjda je to sudbina

Comment

• P.S.Steva
              CBC Senator XXL
              • 08.10.2007
              • 955
              • Beograd

A sta fali belom autu Kako jedan forumas kaze "beli je oduvek bio najbrzi" (i upravu je ) Na belom autu usisnici i sitni detalji lepse dolaze do izrazaja...Moj glas da Vectru ofarba u belo
              Opel Vectra A restajling 1.8i 95'

Comment

• panzer75
                CBC Član
                • 26.05.2007
                • 51
                • Novi Beograd

cool boja vidjao sam i astre i omege u toj boji, interesantno izgledaju

btw. di si uz'o naslon za ruke?
                Vectra B 1.6 16v 1998

Comment

• Night Rider
                  CBC Veteran
                  • 10.12.2007
                  • 127
                  • Banja Vrujci

Oduvek sam se pitao gde ljudi nabavljaju te vojne opele viideo sam par Omega u toj boji.
                  Ako nije tajna kako si dosao do nje i koja je bila cena?
                  Inace ako je stvarno presla 60.000km to ti je kao da si uzeo nov auto!
                  http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ksU5guIKnQ

Comment

• mitar_bgd
                    CBC Početnik
                    • 10.12.2007
                    • 8
                    • Beograd

Auto je lep nema sta i koliko se vidi po slikama iznutra izgleda jako ocuvano. Sto se boje tice ni meni ne bi smetala.

Comment

• Byk
                      CBC Veteran
                      • 24.01.2007
                      • 105
                      • Kragujevac

Hvala na pozitivnim misljenjima,

@panzer75 naslon za ruke sam uzeo u jednom selu posle Mladenovca kad ides is pravca Bg-a.Tip doteruje vauxhall-e cena je bila 30e ali sam morao da radim odredjene prepravke jer sta je nama nagnuto ka levoj strani to je njima ka desnoj zbog mesta sedenja vozaca

@Night Rider
                      Ovako jedan priujatelj je u Nemackoj otkupio ceo vojni kontigent od nato-a.Imao je na prodaju corse,astre,vectre i omege.Valjda su nato-vci menjali vozni park.Ja sam hteo da uzmem omegu jer su one bile u totalnom fulu ali su mnogo presle.Tako da sam se odluci za vectru a i on mi je rekao da su po njegovom miseljnju mnogo bolje vectre i od astre i od omega (mislio je na vojne).Kupljena je 2003 cena joj je bila oko 8000e.
                      Interesanto je to da je auto tezi od fabrickog za nekih 150kg i da mu ide oko 0.5L ulja vise nego u sve ostale opele (mislim na isti motor)

Auto je stvarno presao 60 000 to sam proverio u ovlascenom servisu.Jes da nema klimu,podizace,el. retrovizore i tako neke stvari ali je malo presla sto je meni jako bitno.Ja se nadam da cu do kraja aprila da ugradim el. podizace i el retrovizore.
                      vectra 2.0 DI
                      kangoo 1.9D

Comment

• djura87
                        CBC Početnik
                        • 01.03.2008
                        • 2
                        • Beograd-Vozdovac

Koliko litara ulja ide kod tebe (posto imamo isti motor)?
                        E ovako ako mene pitas, to sto je tezi i ide vise ulja (verovatno ima jos neke razlike) je zato sto fabrika kad pravi modele po porudzbini za eksplataciju radi bolju antikorozivnu zastitu, mnogi sklopovi u autu su od cvrscih legura, najcese smanjenu snagu motora zbog dugotrajnosti i drugaciji odnos brzina (primera radi 1,2,3 su krace a 4,5 su razvucene). Mnoge fabrike kao na primer mercedes imaju takve pakete opreme (taxi internacionale) koji imaju ovo gore nabrojano...
                        Moja ti je preporuka da ne diras boju. Ta boja ce sigurno nadziveti svaku drugu, jos ako ga ofarbas, samo si fantasticnu fabricku zastitu skinuo i stavio nesto jako losije. Ako ti bas bode oci vidi sa nekim lakirerom da ne radis farbanje, nego prespricavanje tako da ostane ta boja i samo recimo jedan dva sloja za koju nijansu tamnije baze i da se lepo izlakira i izgledace kao metalik.
                        Uzgred i svaka cast ako si je stvano nasao sa 60000! Za svaki model koji ja znam u toj boji je presao barem 250-300k. Uostalom ko kupuje sluzbeni auto za eksplataciju da sa njim predje 60k i da ga da za mnogo male pare...
                        Stvarno je ocuvana, da se navozas sa njom!

Comment

• Čiča
                          CBC Senator XXL
                          • 14.12.2005
                          • 1621
                          • Beograd, Vidikovac

"...nas korak nije tako cvrst, jer nismo mi VOJNICI pravi..."

ovo je bilo jace od mene

vidjao sam astre i omege, ali ne i vectre. imas i onaj otvor za zastavicu

neka te sluzi lepo i dobro dosao u Opel porodicu.
                          Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???

Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci
                          "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic

Comment

• Byk
                            CBC Veteran
                            • 24.01.2007
                            • 105
                            • Kragujevac

@djura87
                            Znas kako kad sam bio u onom servisu "Mirkos" u pozarevcu rece mi onaj majstor da ide pola litra-litar vise nego u klasicne iste takve motore.A kad sam je terao na vagu bila je teza za nekih 150kg od ostalih vectri (mislim na vectre sa istim motorom).Sad dal zbog toga sto je radjena za vojsku ili sta vec ne znam stvarno.Meni ne smeta i dobro me sluzi.Opet kazem hvala svima na pozitvnim kritikama.
                            vectra 2.0 DI
                            kangoo 1.9D

Comment

• 404_not_found
                              CBC Senator
                              • 18.08.2007
                              • 278
                              • Beograd, L.Brdo

Ajde ajde, pa da nam se pridruzis. Dakle, auto do 00.
                              "Kume, mogao si da iseces nokte"

OPCS BIBLIJA

Comment

Working...
                              X