Kako vam ovo izgleda ali MOLIM VAS iskreno Znaci slobodno mi recite vase misljenje jer je ovo radjeno u photoshopu pa da znam dal da se bacim da ovo odradim ili da ne diram. [/b]
da li da auto radis u photo shopu??? pa mozes da probas da budes prvi
sada ozbiljno, da li tebe zuljaju pare u dzepu?
ako je odgovr da, uradi, ako je odgovr ne, nemoj.
auto je sasvim originalan i mat
Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
Pa bre znas kako delimicno si i upravu.Imam neke parice u dzepu pa me koje me s' vremena na vreme i zazuljaju.Ali po nekim mojim procenama ovo ne bi trebalo da bude nekakva velika inveticija.Treba mi jos jedna maska i malo volje,rada i truda i ja mislim da mi nista vise od toga ne treba.
izgleda dobro
ja sam umesto resetke sa znakom pripremio crnu mrezicu, koju postavljam tu, alu ne mogu da pronadjem niklovani deo, kakav ti imas, jbg, pa cu to verovatno da farbam u tu boju, i da lakiram, jer mi je receni da se niklovana auto-lak brise, ako se ne prelakira
Ako te zuljaju pare evo ti mojih predloga (stvar ukusa), zatamni stakla ili nabavi neke AL felne, a mozes i da se uclanis u OPCS
Ovakav auto je do 00
Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
Ja bih je definitivno farbao-lakirao!Pogotovo sto te zulja cash u dzepu,ali da ti srede sve do falca gde stoje kederi i haubu iznutra.Koshevi vec i ne moraju,mada...to je moj pogled na temu.
"halo,Bing ovde,kako si...hm...aha...,nego...imam neku robu jevtino pa..."
VECTRA B 1.6 16V
Comment