Lada 2104
Collapse
X
-
upravo ovaj motor koji sam stavio. verovatno najlakse mozes da nadjes motor i menjac od fiat argente 2.0 112ks ili 122 u efi varijanti. Batali verzije sa fiata sa prednjim pogonom, MNOGO je komplikovanije
Felne su secene i ubacen prsten od 5cm sirine. sad su 7*13. kad zumiras sliku lepo se vidi gde je ubacen.
Comment
-
-
veoma bitna stavka u celoj prici je da su gume 205/60/13 extra mekane, a diff 43/10 (ili 41/10? ko ce ga znati sa ladinim diferencijalima?) u svakom slucaju kratak prenos, sto u kombinaciji sa zadnjim pogonom omogucava da se snaga lepo prenese na podlogu...
Comment
-
-
pa i nisu skupe, kupio sam yokohama v 161 nove za 50e/komad za napred pre mesec dana. svidja mi se taj look sa malim tockovima.
sto se menjaca tice, ne preporucujem ladin nikako, zivi su shit, sahranio sam 3 komada sa ladinim originalnim motorom. zuje, zvizde...
menjac od fiata mirafiori moze da stane u tunel ali mu je birac brzina izbacen nazad pa moras manje da seces tunel ali ce se onda sudarati sa rucnom kocnicom. mozes i da uzmes zvono menjaca od fiata 125 special (tesko da ces ga naci, uzasno su retki) i da ga prisrafis na ladin menjac i onda nema nikakvog secenja ali nek ti je bog u pomoci, menjaces menjace na svakih 1000km...
Comment
-
-
Ok, kako god okrenes **** ti pozadi (salim se), znaci nista bez secenja tunela.
Kako se ponasa karavanka sa tim motorom kad je opterecena? Moze li da se vozi na duge staze, a da nezamara mnogo? (500-600 km dnevno), posto vidim da je ti koristis za posao?
Comment
-
-
imam jedno 100kg alata koji i ne vadim iz gepeka, retko vucem nesto bitno teze od toga.
isao sam do subotice i nazad prosli vikend, znaci oko 400km, i sve je ok.
nemam obrtomer (jos uvek) pa nisam sasvim siguran ali 130km/h je 4-4.500o/min. max je 180km/h. ubrzanja su neverovatna. moja riba je do skoro vozila bravo 1.6 16v i lada ubrzava bolje od njega definitivno, posebno uocljivo preko 100km/h.
na 120 vratim u 4. i ni mnogo jaca kola ne mogu da me stignu, pre neko vece je bmw 118 odustao na 160. mozes da mu zamislis facu kad me je posle stigao na semaforu
.
kocnice moraju da budu tip-top, sa kvalitetnim diskovima i grafitnim plocicama, pa i onda pri jacem kocenju sa 180km/h pocinju da se pregrevaju. morace da legnu diskovi pozadi za pocetak
slepao sam neke drugare u poslednje vreme pa cak i sa zakacenim autom od 1000kg krece potpuno bez napora. u redovnoj voznji cesto krecem drugom, osecaj je kao na vecini automobila kad kreces prvom. scena za smejanje je kad na semaforu krenem drugom povucem ga do 80km/h bez saltanja.
potrosnja: bolna tacka. vozim na lpg 90%vremena. trosi oko 15l/100km u gradskoj voznji. imajte u vidu da u beogradu gradska voznja znaci 50%stajanja u mestu. takodje je faktor sto je bas ne mazim, malo mi je teza noga. do subotice i nazad je trosila 10.3l/100km lpg pri 120-130km/h
Comment
-
-
Volim kad neko sredjuje nesto staro i pomalo egzoticno (da, ova lada je u danasnje vreme egzotika). Lepo si krenuo, malo joj fali da izgleda sjajno.
Lako je privuci poglede nekim atraktivnim, sportskim autom, al' kad to ucinis sa Ladom, postigao si uspeh
Comment
-
Comment