Lada 2104

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • djape1977
    CBC Senator XXL
    • 08.03.2008
    • 401
    • bg
    • fiat 132 i lada 2103

Lada 2104

sad je ovakva...

a pre godinu dana je bilo ovako

i ovako

i naravno motorce...
  • milannik
    CBC Senator XXL
    • 23.12.2004
    • 1455
    • Niš

1.8 16v?

Comment

• Viper
      CBC Senator XXL
      • 25.11.2004
      • 700
      • Kać

A lepo sredjen Ladilak.
      I DONT NEED SEX
      goverment fucks me every day!

Comment

• djape1977
        CBC Senator XXL
        • 08.03.2008
        • 401
        • bg
        • fiat 132 i lada 2103

1.8 8v 111ks iz steyr fiata 132 1800 special. menjac od 132 takodje. kad se upari sa ladinim kratkim diff-om bas lepo ubrzava

sedista iz mazde 626

Comment

• Milorad90
          CBC Senator XXL
          • 26.07.2007
          • 975
          • Beograd

Ja mislim da je ta lada stajala kod mene u ulici nekoliko dana,jedan limar joj je sirio rubove.Bas extra izgleda i nisi je lose sredio.samo nastavi tako.

Comment

• djape1977
            CBC Senator XXL
            • 08.03.2008
            • 401
            • bg
            • fiat 132 i lada 2103

pozdrav komsho

Comment

• milannik
              CBC Senator XXL
              • 23.12.2004
              • 1455
              • Niš

Oduvek mi se svidjala tako neka kombinacija, pogotovo u ladi?

Koji motor bi po tebi bio najoptimalnije (najbolji odnos cena-brzina) za ovakvu zezanciju?

Sta si radio sa felnama?

Comment

• djape1977
                CBC Senator XXL
                • 08.03.2008
                • 401
                • bg
                • fiat 132 i lada 2103

upravo ovaj motor koji sam stavio. verovatno najlakse mozes da nadjes motor i menjac od fiat argente 2.0 112ks ili 122 u efi varijanti. Batali verzije sa fiata sa prednjim pogonom, MNOGO je komplikovanije
                Felne su secene i ubacen prsten od 5cm sirine. sad su 7*13. kad zumiras sliku lepo se vidi gde je ubacen.

Comment

• djape1977
                  CBC Senator XXL
                  • 08.03.2008
                  • 401
                  • bg
                  • fiat 132 i lada 2103

veoma bitna stavka u celoj prici je da su gume 205/60/13 extra mekane, a diff 43/10 (ili 41/10? ko ce ga znati sa ladinim diferencijalima?) u svakom slucaju kratak prenos, sto u kombinaciji sa zadnjim pogonom omogucava da se snaga lepo prenese na podlogu...

Comment

• milannik
                    CBC Senator XXL
                    • 23.12.2004
                    • 1455
                    • Niš

Nisu li malo skupe te gume?
                    A kakav bi motor mogao da ide na ladin menjac, ili neki drugi menjac, da se izbegne secenje tunela??
                    Znaci sto manje komplikacije?

Comment

• djape1977
                      CBC Senator XXL
                      • 08.03.2008
                      • 401
                      • bg
                      • fiat 132 i lada 2103

pa i nisu skupe, kupio sam yokohama v 161 nove za 50e/komad za napred pre mesec dana. svidja mi se taj look sa malim tockovima.

sto se menjaca tice, ne preporucujem ladin nikako, zivi su shit, sahranio sam 3 komada sa ladinim originalnim motorom. zuje, zvizde...
                      menjac od fiata mirafiori moze da stane u tunel ali mu je birac brzina izbacen nazad pa moras manje da seces tunel ali ce se onda sudarati sa rucnom kocnicom. mozes i da uzmes zvono menjaca od fiata 125 special (tesko da ces ga naci, uzasno su retki) i da ga prisrafis na ladin menjac i onda nema nikakvog secenja ali nek ti je bog u pomoci, menjaces menjace na svakih 1000km...

Comment

• milannik
                        CBC Senator XXL
                        • 23.12.2004
                        • 1455
                        • Niš

Ok, kako god okrenes **** ti pozadi (salim se), znaci nista bez secenja tunela.
                        Kako se ponasa karavanka sa tim motorom kad je opterecena? Moze li da se vozi na duge staze, a da nezamara mnogo? (500-600 km dnevno), posto vidim da je ti koristis za posao?

Comment

• djape1977
                          CBC Senator XXL
                          • 08.03.2008
                          • 401
                          • bg
                          • fiat 132 i lada 2103

imam jedno 100kg alata koji i ne vadim iz gepeka, retko vucem nesto bitno teze od toga.
                          isao sam do subotice i nazad prosli vikend, znaci oko 400km, i sve je ok.
                          nemam obrtomer (jos uvek) pa nisam sasvim siguran ali 130km/h je 4-4.500o/min. max je 180km/h. ubrzanja su neverovatna. moja riba je do skoro vozila bravo 1.6 16v i lada ubrzava bolje od njega definitivno, posebno uocljivo preko 100km/h.
                          na 120 vratim u 4. i ni mnogo jaca kola ne mogu da me stignu, pre neko vece je bmw 118 odustao na 160 . mozes da mu zamislis facu kad me je posle stigao na semaforu .
                          kocnice moraju da budu tip-top, sa kvalitetnim diskovima i grafitnim plocicama, pa i onda pri jacem kocenju sa 180km/h pocinju da se pregrevaju. morace da legnu diskovi pozadi za pocetak
                          slepao sam neke drugare u poslednje vreme pa cak i sa zakacenim autom od 1000kg krece potpuno bez napora. u redovnoj voznji cesto krecem drugom, osecaj je kao na vecini automobila kad kreces prvom. scena za smejanje je kad na semaforu krenem drugom povucem ga do 80km/h bez saltanja.
                          potrosnja: bolna tacka. vozim na lpg 90%vremena. trosi oko 15l/100km u gradskoj voznji. imajte u vidu da u beogradu gradska voznja znaci 50%stajanja u mestu. takodje je faktor sto je bas ne mazim, malo mi je teza noga . do subotice i nazad je trosila 10.3l/100km lpg pri 120-130km/h

Comment

• chikavili
                            CBC Senator XXL
                            • 11.02.2008
                            • 732

Volim kad neko sredjuje nesto staro i pomalo egzoticno (da, ova lada je u danasnje vreme egzotika ). Lepo si krenuo, malo joj fali da izgleda sjajno.
                            Lako je privuci poglede nekim atraktivnim, sportskim autom, al' kad to ucinis sa Ladom, postigao si uspeh

Comment

• djape1977
                              CBC Senator XXL
                              • 08.03.2008
                              • 401
                              • bg
                              • fiat 132 i lada 2103

hvala. uvek sam spreman da saslusam predloge i ideje

evo jos malo fotki

Comment

Working...
                              X