Ljudi veceras sam imao tu cast da mi Semi licno pere auto...hehe
Do duse oprao mi je samo onaj mali deo - B stub... od prasine
Dolazio je kod mene Stilom ..i posle voznjice po kraju...otisli smo kod mene na gajbu...i da se vratim na stvar
Semi mi je kupio crnu mat samolepljivu foliju u Difolu u Bg-u .. i dosao je kod mene cisto onako da se zezamo... i usput smo odradili to na puntu...
Bilo je malo cimanja oko prvog stuba dok nismo izrezali sablon koji odgovara...zato smo drugi stub zavrsili za 5 minuta..
Evo..da vidite kako je ispalo (A sutra na skupu moci ce te da vidite uzivo)
E sa ovim folijama auto izgleda mnogo bolje, a kako i ne bi kad sam ja ucestvovao u tome Najvise zbog toga sto sam ga ja prao
Samo jos crna stakla...i felnice i bice extra!
E..izgleda da jedino Semi obraca paznju na mog punta i daje komentare...
@Semi... hvala A sto se tice stakla i felni.. bice, bice... "samo polako i u koloni"
Puntare ti je super,sve mu lepo stoji,pogotovu felne.Bas su za taj stil.Kad sam ga video uzivo,samo mi je malo za oko zapalo ona folija.Prosto trazi neki logo na sebe,jer je dosta velika.Inace bas nista preterano,sve je sa merom.
Mada iskreno meni se ove felne bas svidjaju...jeste da su FIATOVE 14" fabricke al' meni su extra... Ja bih ovo uradi... uzeo bih krace opruge da auto legne i da felna vise udju u rub da izgleda popunjenije rub, uzeo bih za nijansu gume viseg profila, i peskario bih felne i ponovo farbao
Ko sto rekoh,vizir ti je malo veci.Mozda bi mu selo meko srebro u obliku tribala ili nesto slicno.Nista kabasto,tek da razbije povrsinu.Felne su super za taj auto.
Moram pohvaliti boju, i stepen ocuvanosti automobila
A sada kritike za ciganiju:
Nalepnice na zadnjim krilima, sa natpisom Racig, Sport...skini. Prosto kada vidim auto sa tim simbolima pomislim da mu je vlasnik totalni degenerik, koji se przi da sa Gnojem 2 moze da "opere" Schumachera u Encu(Ferrari Enzo). Neka ti g.Semi(a.k.a Rotkvica ) bude uzor za fin stajling(Samo da i on ne pocigani.).
"Ajkulin rep", koji je na BMW inace GPS antena , opet stvara dozivljaj koji sam gore opisao. Znaci skidaj!
Folije na B subu, su pun pogodak
Dodatni Fiat znak(pretposlednji model) koji se nalazi ispod Fiatovog originalnog znaka, na zadnjim vratima(aka gepek), je isto ciganija. Znaci skidaj.
Probaj da obojis retrovizore u boju karoserije u PS, pa ako ispadne dobro sprovedi to u delo.
Pozdrav, i sve najbolje
Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
Konacno i ja imam auto :-)
U stefane, zadao si mi tezak domaci... Treba da poskidam pola stvari sa auta da bih ti udovoljio Bolje onda da skinem ceo auto ( da ga prodam) ...hehehehe Razmislicu o tvojim predlozima o skidanju...i verovatno cu ih skinuti nekad,samo je pitanje vremena....
Sto se tice B stubova, to sam hteo jos odavno da uradim... znam da je super, i meni se to mnogo svidja! Za retrovizore znam da izgleda extra, ne moram ni da pokusavam u ps-u jer sam imao zute retrovizore na proslom puntu (prosli punto RIP....), tako da cu odraditi to, isto je samo pitanje vremena kada cu ih ofarbati... A od kad je to g. Semi poznat kao Rotkvica?
E da, hvala za pohvale za stepen ocuvanosti i boju
Comment