Fiat Punto Mk1 Team

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • neshaoct
    Banovan
    • 18.08.2007
    • 1754
    • Beograd, Rakovica

...ne !
    Ali ti više neće govoriti da ti je auto ''seljomobil''...

p.s. I nalepnice, ne samo znak...

Comment

• Megahertz
      CBC Veteran
      • 04.05.2008
      • 137
      • Smederevo

A ja se taman ponadao da mogu da vas skinem s'vrata ako skinem samo onaj znak pozadi (a da zaboravite na nalepnice)

Comment

• dire
        CBC Početnik
        • 18.10.2008
        • 4
        • Beograd

Originally posted by Megahertz

Inace vlasnik prodavnice auto delova kada je video kako mi izgleda punto, poklonio mi je okvire za tablice koji se vide na slici (sa lepim srebrnim slovima)... Hoce da mu moj auto reklamira radnju
        Pa zar se to prodaje??? reklamni materijal svoje radnje da prodaje ???

Comment

• Megahertz
          CBC Veteran
          • 04.05.2008
          • 137
          • Smederevo

dire pa kako kome

Comment

• yoopie
            CBC Član
            • 21.05.2008
            • 86
            • Novi Beograd

Nadji sliku Punta mk1 koji je "obrijan" pa postavi da vidis tu prazninu
            Kakva praznina, baš ima sexy guzu Uostalom video si moj kod Intera. Obrijan gepek mi je među omiljenim modovima, ali pri tome mislim na sve... Brava, oba znaka, rupa za tablicu sa svetlom iznad, i naravno ogavni brisač koji doduše ima funkciju ali nije lako biti kul Jbm ga, sve slike ****ta su mi na drugom kompu al okačiću u toku dana.

Što se znakova tiče, ne bih ih vraćao nikad više. Brate vozimo male automobile, oslobodi to malo čistih površina (i usput jako lepo oblikovanih).
            Stoka iz Bloka

Comment

• loodilo
              CBC Senator
              • 04.08.2008
              • 236
              • Beograd, Mirijevo

A ujedno si i lakshi i dobijesh 1ks po nalepnici i znaku ali seljomobil... kako je to samo lepo recheno ludaci! Mega, necu ti reci da skidas nalepnice (to je tvoj izbor) ali cu ti reci da odvratno izgleda, to je moje misljenje. Shteta za onakav autic da se oskrnavi na tako glup nacin...

p.s. retrovizore obavezno ofarbaj u zuto prvom prilikom. pozdrav!

Comment

• Megahertz
                CBC Veteran
                • 04.05.2008
                • 137
                • Smederevo

Yoopie ... na crnom autu extra stoji kada je sve pozadi poskidano i "obrijano" kao kod tebe... Dok na zutom ....

Loodilo ma ne izgledaju ruzno te nalepnice uzivo... To samo na slikama ispadne tako... Nisu fotogenicne ... Al ozbiljno sad kazem, nije isto na slikama i uzivo...

Pozdrav

Comment

• bokija
                  CBC Senator XXL
                  • 25.01.2008
                  • 640
                  • Beograd

Osnove na tvom autu vuku na bad look,a onda u pola posla pravis od njega Majorette autic.To je ono sto svima pada u oci,samo ne umeju da kazu.Sve zuto je isto lepo ko i full belo.Ali treba izneti u extrem,nista ne sme da se sareni ili crni van linije stakla.Znaci nalepnice dole,lajsne u zuto,retrovizore i felge.Nek bude prazan ko zuto jaje
                  I'm not beautiful,but I'm stupid

Comment

• Megahertz
                    CBC Veteran
                    • 04.05.2008
                    • 137
                    • Smederevo

Joj pa sad ste se uhvatili i za lajsne Do kraja cete da mi kazete da poskidam sve sa auta.. Bokija pa skoro sam ih farbao u crno da osvezim malo boju (da sija ) a ti me teras da ih farbam u zuto... A meni se bas ovako svidja... Ljudi ovde neko nije normalan

Comment

• loodilo
                      CBC Senator
                      • 04.08.2008
                      • 236
                      • Beograd, Mirijevo

Aj dodji na skup sutra da vidimo makinu, sta ti je od smedereva 45 min voznje. i taman da ti poskidam nalepnice kad okrenes ledja Sto se bochnih lajsni tiche, kod mene su skroz crne i skroz su mi dojajne, ne znam kako bi izgledale da imaju crticu na sredini u boji auta ili mozda chak kad bi bile skroz u boji auta ...tako da su mi i tvoje lajsne oket ali moram priznati da sam pao pod uticaj chikavilijevog komentara shto se tiche pininfarine i crvene shtrafte koja je bila tu kao obelezje team modela tako da sa te strane gledajuci nije mi ok sto si farbao al ajd

Comment

• bokija
                        CBC Senator XXL
                        • 25.01.2008
                        • 640
                        • Beograd

Na stranu moj ukus,ali ako pogledas klase opreme za neki model auta,pa cak i za mercedes,primetices da sto je skuplji paket u njega ulazi sve vise delova karoserije u boji auta.A o ukusu dizajnera vecine auto kuca ne vredi raspravljati.Vidi se da si poceo auto u bed-look maniru pa si na pola posla od njega napravio Barbie-mobill.Znam da je nalepnica jeftinija od kvalitetnog farbanja,ali onda je bolje ne raditi nista nego otaljati posao.Bez ljutnje,ali full zuti punto mora da izgleda dobro bez obzira koji je model u pitanju.
                        I'm not beautiful,but I'm stupid

Comment

• BaneT
                          CBC Senator XXL
                          • 09.12.2005
                          • 562
                          • Beograd

Još jedan glas protiv nalepnica ali MHZ zabole te, tvoj auto tvoj ukus, pusti druge. Juče sam komentarisao sa drugarom da žuta boja na Fiatu stoji prejebano, dok to nije slučaj sa Renaultima i sl. Ta je nijansa je ludilo, i šteta ju je "kvariti" nalepnicama, ali onep na tebi je.

Imam dva pitanja, te nalepnice si lepio jer ispod imaju neku ogrebotinu-oštećenje ili onako?

drugo pitanje jel to tvoj drugi žuti punto mk1 ili je to onaj slupani? Negde sam naleteo na nekom forumu isti potpis, isti grad isti model auta pa zato pitam...

Comment

• Megahertz
                            CBC Veteran
                            • 04.05.2008
                            • 137
                            • Smederevo

BaneT koliko se ja secam, nisam imao ispod neko ostecenje, vec je to bio moj "pocetnicki styling" i sad mi je tesko da ponistim ono sto sam prvo uradio

Da da da, ovo je drugi punto (i prvi je bio zuti mk1)...
                            AJDE sada ocekujem pitanja tipa:
                            A sta je bilo sa prvim puntom?
                            Kako si ga slupao?
                            itd...

Comment

• neshaoct
                              Banovan
                              • 18.08.2007
                              • 1754
                              • Beograd, Rakovica

...nisam imao ispod neko ostecenje, vec je to bio moj "pocetnicki styling"...
                              A, prvi mačići se u...

Comment

• Megahertz
                                CBC Veteran
                                • 04.05.2008
                                • 137
                                • Smederevo

Znam znam! Al meni je sad bas zao da oskrnavim ono sto sam prvo "odradio" i bio srecan zbog toga..hehe

Comment

Working...
                                X