Fiat Punto Mk1 Team

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • BaneT
    CBC Senator XXL
    • 09.12.2005
    • 562
    • Beograd

Nema tu šta da se skrnavi, to se sve skida bez većih problema, dakle samo je pitanje ukusa. Koliko vidim nisi pri kinti (odns. roditelji) da bi recimo turio neke alu felne, a žulja te da nešto odradiš da ga šmekneš malo. Da sam na tvom mestu ja bi prvo sredio enterijer, npr ofarbao detaljčiće od plastike. Nije skupo, a efektivno je. Neće te koštati više od 1000 din. da uzmeš prajmer u spreju kao i boju u spreju + vodena šmirgla. Uzmi lepo one plastike oko kvake skini pa vidi kako će da ide....nemožeš puno da s****š a naučićeš da to radiš (ako već ne znaš) + šmeknućeš ga.

p.s. ako poslušaš moj savet nemoj da nas razočaraš sa izborom boje

Comment

• yoopie
      CBC Član
      • 21.05.2008
      • 86
      • Novi Beograd

Evo ti moje 15" sa sve gumama, ako 'oćeš reci da se dogovaramo Nemoj da ti padne na pamet skidanje lajsni sa vrata! Ja sam moje skinuo i brže-bolje vratio; deluje prazno bez njih i prva žena na parkingu će te zagrebati kad otvori vrata. Nisu loše ni crne, samo ti ne preporučujem da ih skidaš jer stvarno znače.
      Stoka iz Bloka

Comment

• Manfred
        CBC Senator XXL
        • 04.08.2007
        • 905
        • Beograd

@ Megaherc
        Svaka ti chast druze koliko si uporan i tvrdoglav...

P.S. To je sve sto imam da kazem i o tebi i o tvom zutom lepom puntu sa nalepnicama i lajsnama...

Comment

• Megahertz
          CBC Veteran
          • 04.05.2008
          • 137
          • Smederevo

BaneT, znam ja kako se skidaju nalepnice, nego mi se ne skidaju.... A sto se tice alu-felni, ove su mi za sada skroz OK, a da bih ih menjao za neke koje bi se stvarno istakle, treba mi oko 500e (felne + gume), od toga za sada nista, ali ko zna, mozda na prolece! Sto se tice farbanja enterijera, mrzi me sada da experimentisem sa farbanjem plastike unutra (po ovom hladnom vremenu), a i ovako mi je ok, mada i ovako me enterijer ne zulja da ga menjam ( samo bih da ubacim centralnu konzolu)...

Yoopie, ne brini za lajsne, nece one nigde , isto kao i nalepnice
          A sto se tice za felnica, rekoh Banetu da cu to mozda na prolece.....

Manfred,

Comment

• loodilo
            CBC Senator
            • 04.08.2008
            • 236
            • Beograd, Mirijevo

Pa dobro kad te već mrzi da skineš nalepnice, što ne dodaš još neku ? eo iam ja ferari nalepnicu, žute boje sa crnim okvirom, mogu da ti je pošaljem brzom poštom i to o moj trošak al da je metneš na zadnja vrata, legla bi ko izbeglici napolitanka! a mogu i još neke da ti nabavim, nije problem. A legle bi ti i one svetlece prskalice za šoferku, eventualno retrovizori sa migavcima. Pozzzz!

Comment

• bokija
              CBC Senator XXL
              • 25.01.2008
              • 640
              • Beograd

Umesto sto cimas coveka,bojice u sake pa ofarbaj retrovizore,masku i skini onu foliju od cokolade sa farova.To ga cini polu-zavrsenim.
              I'm not beautiful,but I'm stupid

Comment

• TheWickerMan
                CBC Senator XXL
                • 11.09.2007
                • 791
                • DE
                • AR Giulietta TCT

megahertz,video sam ti veceras auto na Vozdovcu u Vojvode Stepe,prepoznao sam ga po sport-nalepnici ...
                btw,ne radi ti zadnja leva pozicija

Comment

• Megahertz
                  CBC Veteran
                  • 04.05.2008
                  • 137
                  • Smederevo

Retrovizori sa migavcima su meni skroz ok.. Ima ih dosta novijih audijevih modela, i cini mi se bmw 5 ... A sto se tice onih svetlecih prskalica ...CIGANIJADA!!!!!!!! .... A za ferrari ce da razmislimo

TheWickerMan ....vrlo verovatno da si me video..ceo dan sam se motao po BG-u ... po skoro svim opstinama! Jaoj ...opet usla voda u tu apoziciju ... jer desava mi se kad operem auto, da ona ne radi.. I onda je samo "lupim" i ona proradi..hehe gubi se negde kontakt kad se nakvasi, ali se resava vrlo lakim tehnickim zahvatom lupanjem rukom

dodatak:

Evo upravo se vratih iz garaze.. Znaci dao sam kontakt, ukljucio apoziciju... i stvarno ne radi leva pozicija ... Ali bio je dovoljan jedan udarac rukom preko nje da zasvetli...verovatno sam tako stresao poslednje kapi vode sa kontakata ( ili cega vec)

btw... sada vidite zasto mi se ne skidaju nalepnice Svi me znaju ili prepoznaju po njima (a posebno me tako raspoznaju Smederevke ) I bas sam razmisljao kako ce neko na forumu da mi napise da me je video u BG-u jer sam se bas dosta tamo vozikao ...i eto
                  Razmisljao sam da li da se javim na forumu da cu biti u BG-u (pa ako neko hoce da se vidimo i da vidi punta)...ali onda iz nekih razloga nisam "hteo" ...hehe

Comment

• chikavili
                    CBC Senator XXL
                    • 11.02.2008
                    • 732

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=z4vGpHr_QVk[/youtube]

Comment

• loodilo
                      CBC Senator
                      • 04.08.2008
                      • 236
                      • Beograd, Mirijevo

chikavili WORD!

Comment

• Megahertz
                        CBC Veteran
                        • 04.05.2008
                        • 137
                        • Smederevo

Jaoj....kakvo poredjenje sad ....
                        Al dobro, zanimljivo je
                        A za taj OFF mora nesha da ti da 20 komada po guzi!

Comment

• Megahertz
                          CBC Veteran
                          • 04.05.2008
                          • 137
                          • Smederevo

Slike nisu nekog kvaliteta jer su slikane mobilnim i to jos pod zumom...

Comment

• bokija
                            CBC Senator XXL
                            • 25.01.2008
                            • 640
                            • Beograd

Ako si hteo da nam pokazes da ti je auto lepsi od Gnoja II uspeo si,svaki je A na drugoj slici ?Pa dobro i sluzbeni Pickup-ovi imaju nalepnice po sebi.
                            I'm not beautiful,but I'm stupid

Comment

• Megahertz
                              CBC Veteran
                              • 04.05.2008
                              • 137
                              • Smederevo

Ma lepsi je i od onog gnoja 5 sto je ispod Ma najlepsi na parkingu
                              Evo par novih nocnih slika + jedan wallpaper koji sam odradio od nekih zajednickih slika i mojih slika, da ste ga svi stavili za pozadinu!

WALLPAPER

Comment

• Semi
                                CBC Veteran
                                • 04.03.2008
                                • 192
                                • Smederevo

Re: Fiat Punto Mk1 Team

Evo, sinoc se video sa Megahertzom u gradu i izlazi on iz Punta i da se rukujemo - kad on skida neke rukavice... Rekoh - ti si lud, majke mi!

Sad ce vam reci - crno-zut fazon, vo no

Comment

Working...
                                X