povecava se 100%. I kad kliknenm na centar sela oni su svi tum niko nije otisao. Kod ortaka kad posalje pise lepo pljacka tog i tog sela sa tim i tim vojnicima, a vojnici u selu ima ili nema i koji su... A kod mene jok. Svi bleje jbo ih shinter! Jel mi treba mozda mesto okupljanja na visem nivou?
Travian
Collapse
X
-
kad odabres jedinice treba dva puta da potvrdis da ih saljes na to i to selo... ti verovatno odaberes i jednom kliknes ok i onda imas tamo vreme koje je potrebno da stignu koje stoji a drugo vreme koje ti pokazuje ui koliko ce to satio biti i ono tece sve dok ne potvrdis jos jednom na OKdeutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
Imam za sada 60 stanovnika, da li je to ok?Za sada mi je sve na nivou 2, nesto na nivou 3, sto se tice resursa, danas krecem da gradim nivo 3 na svim resursima. . . Da ne pravim vojsku jos uvek jel tako? Tek kad dodjem do destke na resursima?
Comment
-
-
Ukljucih se i ja
Kako bre da ne gradim vojsku pokrase mi sve zivouglavnom po 2-3 vojnika upadnu al su se navadili, ono videli da je lakse krasti nego proizvoditi sam
Inace igram na serveru 3, imam 47 stanovnikaOriginally posted by DoraBanovao me Goran
Comment
-
-
gradi sklonosta, vojska ti nece sacuvati resurse
jos jednom za sve one koji bi da probaju...
ref-link:
deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
Treba! Mislim nije to bas tako da moras stalno da budes, mozes da nadjes sitera koji ce raditi poslove mesto tebe po tvojim zeljama, a mozes samo da se ulogujes jednom dnevno i to je to. Ako te nema vise od nedelju dana stize opomena, pa onda postajes farma saveza!
Comment
-
-
ne moras stalno da budes na kompu. ako se ne ulogujes 24 sata stoji ti zelena tacka, zuta je do 3 dana u nekom savezima se zuta ne oprasta negde se tolerise. 7 dana crvena tu letis van skoro svugde mada znam neke koji nisu, sve zavisi. koji ti je savez naj blizi tj pogledaj u okruzenju koga ima njavise pa ih pitaj...deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
jaaooo kako sam se sad smorio....
Pre nekoliko dana napdnem neko selo i 20 macevalaca sa izvidjacem mi bude zarobljeno. Posaljem poruku da kaze sta oce ne bi li mi sto pre vratio vojsku i prodje dan dva, a od odgovora nista. Problem je bio u tome sto ta vojska izgladni tamo po zamkama i jedu zita p. im materina i odlucim ti ja tako da ih raspustim. Stize mi juce poruka iz tog sela, devojka je u pitanju. Kaze da nije bila tu inace bi mi odmah pustila vojnike i kako joj je bas zao i da je nova u igri itd itd... Ja se smorio, reko devojko hvala na lepoj poruci u meni ces imati od sad samo zastitnika.
Eto reko da podelim muku s vama. To sam se bio nalozio da napadam, sad sam iskulirao, napravio falange i druide, izvidjaca i heroja, 50 zamki i skloniste na 10-om nivou. Idem na sto vecu produktivnost, pa kad obezbedim uslove za obucavanje konjanika onda cu da krenem sa napadima.
aj zdravo
Comment
-
Comment