povecava se 100%. I kad kliknenm na centar sela oni su svi tum niko nije otisao. Kod ortaka kad posalje pise lepo pljacka tog i tog sela sa tim i tim vojnicima, a vojnici u selu ima ili nema i koji su... A kod mene jok. Svi bleje jbo ih shinter! Jel mi treba mozda mesto okupljanja na visem nivou?
Travian
Collapse
X
-
kad odabres jedinice treba dva puta da potvrdis da ih saljes na to i to selo... ti verovatno odaberes i jednom kliknes ok i onda imas tamo vreme koje je potrebno da stignu koje stoji a drugo vreme koje ti pokazuje ui koliko ce to satio biti i ono tece sve dok ne potvrdis jos jednom na OKdeutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
Imam za sada 60 stanovnika, da li je to ok?
Za sada mi je sve na nivou 2, nesto na nivou 3, sto se tice resursa, danas krecem da gradim nivo 3 na svim resursima. . . Da ne pravim vojsku jos uvek jel tako? Tek kad dodjem do destke na resursima?
Comment
-
-
Ukljucih se i ja
Kako bre da ne gradim vojsku pokrase mi sve zivo
uglavnom po 2-3 vojnika upadnu al su se navadili, ono videli da je lakse krasti nego proizvoditi sam
Inace igram na serveru 3, imam 47 stanovnikaAko ne mozes da im objasnis, zbuni ih!Originally posted by DoraBanovao me Goran
Comment
-
-
gradi sklonosta, vojska ti nece sacuvati resurse
jos jednom za sve one koji bi da probaju...
ref-link:
deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
Treba! Mislim nije to bas tako da moras stalno da budes, mozes da nadjes sitera koji ce raditi poslove mesto tebe po tvojim zeljama, a mozes samo da se ulogujes jednom dnevno i to je to. Ako te nema vise od nedelju dana stize opomena, pa onda postajes farma saveza!
Comment
-
-
ne moras stalno da budes na kompu. ako se ne ulogujes 24 sata stoji ti zelena tacka, zuta je do 3 dana u nekom savezima se zuta ne oprasta negde se tolerise. 7 dana crvena tu letis van skoro svugde mada znam neke koji nisu, sve zavisi. koji ti je savez naj blizi tj pogledaj u okruzenju koga ima njavise pa ih pitaj...deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
jaaooo kako sam se sad smorio....
Pre nekoliko dana napdnem neko selo i 20 macevalaca sa izvidjacem mi bude zarobljeno. Posaljem poruku da kaze sta oce ne bi li mi sto pre vratio vojsku i prodje dan dva, a od odgovora nista. Problem je bio u tome sto ta vojska izgladni tamo po zamkama i jedu zita p. im materina i odlucim ti ja tako da ih raspustim. Stize mi juce poruka iz tog sela, devojka je u pitanju. Kaze da nije bila tu inace bi mi odmah pustila vojnike i kako joj je bas zao i da je nova u igri itd itd... Ja se smorio, reko devojko hvala na lepoj poruci u meni ces imati od sad samo zastitnika.
Eto reko da podelim muku s vama. To sam se bio nalozio da napadam, sad sam iskulirao, napravio falange i druide, izvidjaca i heroja, 50 zamki i skloniste na 10-om nivou. Idem na sto vecu produktivnost, pa kad obezbedim uslove za obucavanje konjanika onda cu da krenem sa napadima.
aj zdravo
Comment
-
h... za osvajanje doline ti prvo treba dvorac heroja na nivo 10. pa zatim brdo vojske da bi potamanio sve one zivuljke sto tamo obitavaju.
Comment