Top 10 Video Games

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Horsepower
    CBC Senator XXL
    • 29.12.2005
    • 2000

Originally posted by Bane®
    GT5 Prologue Demo je bio da se skine besplatno i daleko od toga da je isto kao GT4. Ima nove fizike i čini mi se prvi incar pogled iz kojeg se lepo vidi da se vozi.

Što se tiče Forze, itekako ne delim tvoje mišljenje, ali neću dalje komentarisati, jer ću pasti u vatru .

A Gran Theft Auto 4 ćeš imati i na xbox360, pa i ako ti je Forza super, onda stvarno nemaš potrebu da razmišljaš o PS3.
    Voleo bi da mi kazes sta ti se ne svidja kod Forze.

Comment

• reaper_HGT
      CBC Senator XXL
      • 05.09.2007
      • 888
      • Beograd

1 . Hitman Blood money
      2. Quake 3 Arena
      3. NFS Underground 2
      4. Hitman Contracts
      5 . Hitman Silent Assasin
      6. Hitman Codename 47
      7. NFS Carbon
      8. C&C Tiberian Sun
      9. Rome: Total War
      10. Juiced

ovo mi sad pada na pamet ima tu josh da se doda

Comment

• Coha_V6 turbo
        CBC Senator
        • 04.06.2007
        • 217
        • Zemun

RBR-jedina prava rally simulacija-al nije igra...

Comment

• Bane R
          CBC Senator XXL
          • 27.03.2006
          • 1769
          • Beograd

Baš tako, RBR je suviše težak da bi bio zabavan.

Comment

• milan_g1
            CBC Senator XXL
            • 07.02.2007
            • 863
            • Karaburma

Meni je RBR bio itekako zabavan kada sam ga instalirao i prosao skolu voznje, vremenom se udje u semu i stvarno je ok voznja, prava simulacija, poprilicno realna fizika i ponasanje 4wd, ima da se nadje na netu gomila dodaka, setup-a, path-eva, kola, staza... Nikada da ne dosadi. Posle RBRa sam instalirao CMR i razocarao se, arkada posle simulacije, kao po sinama da vozim! Ja sam izgleda jedini ovde koji nikada nije igrao Counter, nisam smeo da pocnem! Ha ha! Ko nije igrao Richard Burns Rally savetujem da proba, nije zahtevan za masinu, ne treba jaka grafika a ko voli rally kao ja nema bolja zabava na kompu, pozdrav!
            "Nema leka. U stvari, treba ili prestati piti ili ne prestajati s pićem. Kad prekršite jedno od ta dva pravila, imate problem"

Comment

• Cepa D
              CBC Senator
              • 28.09.2005
              • 242
              • Cerak

Nije vam RBR zabavan? Jeste probali da se takmichite medju ortacima ko moze da napravi bolje vreme na shkolskoj stazi u engleskoj? Stavite slushke da vam niko ne smeta pri slushanju pace-nota i udri, staze su sjajne, gomilu zabave.
              NOC, KOLA, MItsubishi

ashes to ashes, dust2

Comment

• Tomic
                CBC Veteran
                • 20.06.2007
                • 182
                • Zrenjanin
                • Audi A4, Corsa C

Originally posted by reaper_HGT
                2. Quake 3 Arena
                Naravno, igra je majka za sve
                Za opustanje, Grand Theft Auto i NFS serijal. Ove novije, poput Crysis-a me ne drze tako ... kao na primer Quake 3 Arena
                Eto

Comment

• Bane R
                  CBC Senator XXL
                  • 27.03.2006
                  • 1769
                  • Beograd

Ta školska staza je previše laka. Odvozati ceo rally i pri tome napraviti dobar rezultat (ne slupati se) dosta je stresno.

Comment

• Cepa D
                    CBC Senator
                    • 28.09.2005
                    • 242
                    • Cerak

Jeste, za to samo slushke i 110% koncentracija. Ja sam posle 2 sata voznje ustajao sa kompa potpuno mokar sa umorom u nogama od doziranja kochnice i gasa daj neku igricu koja moze takao realistichni driving fatigue da izazove.
                    NOC, KOLA, MItsubishi

ashes to ashes, dust2

Comment

• milan_g1
                      CBC Senator XXL
                      • 07.02.2007
                      • 863
                      • Karaburma

O tome pricam, mi smo se na poslu jedno vreme zaludeli sa RBRom i takmicili se, nas trojica, umalo nismo dobili otkaze, strasno koliko je zarazno kad ukapiras sta je oversteer, understeer, gas i kocnica u isto vreme, rucna... Ma znate o cemu pricam, mogao bih ponovo da ga instaliram posto ga vec neko vreme ne vozim, a skupio sam jos gomilu dodataka, ima cak i Yugo da se vozi, kanta kao u stvarnosti, ja sam vozio Imprezu 2000 pa Xantiu, neprevazidjeno! Igrao sam ja i nfs vecinu delova, sve do Carbona, cmr od 2 pa na dalje, Drift nisam, igrao sam i ghost recon, hitman, age of empires ali nije to za mene, RBR i amin! Pozdrav svima
                      "Nema leka. U stvari, treba ili prestati piti ili ne prestajati s pićem. Kad prekršite jedno od ta dva pravila, imate problem"

Comment

• Vladan
                        CBC Senator
                        • 18.08.2005
                        • 248
                        • Vuko.ebina
                        • e46 325i

1. Far Cry
                        2. Battlefield 2
                        3. Battlefield 1942
                        4. Call of Duty (svi delovi)
                        5. Fury of the furries
                        6. Crysis
                        ...

@Bane, ne postoji Call of Duty 3 za PC.

Comment

• Pro_Touring_Mopar
                          CBC Senator XXL
                          • 13.11.2007
                          • 684
                          • Sabac

Vidim svi pominjete Richards Burn Rally. Da nije mozda ko igrao Collin McRae Rally Dirt? Grafika je next-gen, a i sam gameplay mi se extra svideo. Sad, ne moze se reci da je bas 100% simulacija, ali je jako zabavno u svakom slucaju.
                          Orthodoxy is not the religion, it is the meaning of life!

Comment

• Bane R
                            CBC Senator XXL
                            • 27.03.2006
                            • 1769
                            • Beograd

@ Vladan - drugi deo onda, vidi se da se igram na PCu samo kad mi se kojim slučejm zadesi neki jak (tuđ) hardver

@ Pro_Touring_Mopar naravno da ne spominjemo Dirt kad je on tek prosečna igra. Ne da nije simulacija 100%, nego nije ni 10%... u odnosu na RBR i WRC Evo. Pri tome grafika izgleda dobro, najviše zbog toga što je na 90% staza korišćeno svetlo "kasnog popodneva" koje prikriva baš svaku manu u grafici. Koristeći isti efekat Polyphony je u GT4 na Twing Ring Motegi stazi izvukao bolju grafiku iz 300 mhz-ne Playstation dvojke. Grafika sama po sebi ne treba da bude bitna pravom igraču. Na grafiku se primaju oni koji su pukli 1000+ evra na mašinu i u istoj traže izgovor za bačene pare .

Comment

• Pro_Touring_Mopar
                              CBC Senator XXL
                              • 13.11.2007
                              • 684
                              • Sabac

Bane, kao sto si mogao primetiti prvi na mojoj top 10 listi je Starcraft, tako da ja mislim da je to dovoljan pokazatelj da mi grafika nije najvaznija.
                              Ali, ne mogu da se slozim s tobom uvezi grafike Dirt-a. Texture, modeli automobila, fizika, kao i HDR osvetljenje su milionima godinama ispred GT4. Sorry guys, but Sony 2 is done for it.

P.S. Ako ti grafika nije vazna zasto se onda igras na PS3?
                              Orthodoxy is not the religion, it is the meaning of life!

Comment

• Bane R
                                CBC Senator XXL
                                • 27.03.2006
                                • 1769
                                • Beograd

Nisam rekao da GT4 ima bolju grafiku od Dirta, nego da Codemasters "cheatuje" grafiku sa tim predvečernjim ambijentom gde sakriva mnoge nedostatke . Više mi smeta što su svi primili na taj efekat kojim zamazuju oči (a usput sam samo rekao da sam kod vožnji to prvi put video na Twing Ring Motegiju na GT4), umesto da se fokusiraju na realno unapređivanje grafike i iskorišćavanje tog silnog hardvera.

Što se tiče toga da je Playstation 2 gotov, znaš kako, poslednjeg meseca protekle godine, prodato je 60000 više PS2 konzola u odnosu na Xbox360 (1,958,444 vs 1,894,335). Jeste da je jeftiniji, ali je osnovna stvar (kao i kod svake konzole) na PS2 igre koje su i dalje fantastične.

A što se tiče mene i Playstation 3 konzole - ja bi je kupio i da nemam struju u kući . Ta kombinacija japano-tehno-revolucionarno-sjajno-crne igračke je za mene neodoljiva (ekvivalentno da se u kadi kupaju Penelope Cruz i Jessica Alba)... ipak ja psihički nisam dogurao dalje od 12. godine

Comment

Working...
                                X