Originally posted by Bane®
Top 10 Video Games
Collapse
X
-
Meni je RBR bio itekako zabavan kada sam ga instalirao i prosao skolu voznje, vremenom se udje u semu i stvarno je ok voznja, prava simulacija, poprilicno realna fizika i ponasanje 4wd, ima da se nadje na netu gomila dodaka, setup-a, path-eva, kola, staza... Nikada da ne dosadi. Posle RBRa sam instalirao CMR i razocarao se, arkada posle simulacije, kao po sinama da vozim! Ja sam izgleda jedini ovde koji nikada nije igrao Counter, nisam smeo da pocnem! Ha ha! Ko nije igrao Richard Burns Rally savetujem da proba, nije zahtevan za masinu, ne treba jaka grafika a ko voli rally kao ja nema bolja zabava na kompu, pozdrav!"Nema leka. U stvari, treba ili prestati piti ili ne prestajati s pićem. Kad prekršite jedno od ta dva pravila, imate problem"
Comment
-
-
Comment
-
-
Comment
-
-
O tome pricam, mi smo se na poslu jedno vreme zaludeli sa RBRom i takmicili se, nas trojica, umalo nismo dobili otkaze, strasno koliko je zarazno kad ukapiras sta je oversteer, understeer, gas i kocnica u isto vreme, rucna... Ma znate o cemu pricam, mogao bih ponovo da ga instaliram posto ga vec neko vreme ne vozim, a skupio sam jos gomilu dodataka, ima cak i Yugo da se vozi, kanta kao u stvarnosti, ja sam vozio Imprezu 2000 pa Xantiu, neprevazidjeno! Igrao sam ja i nfs vecinu delova, sve do Carbona, cmr od 2 pa na dalje, Drift nisam, igrao sam i ghost recon, hitman, age of empires ali nije to za mene, RBR i amin! Pozdrav svima"Nema leka. U stvari, treba ili prestati piti ili ne prestajati s pićem. Kad prekršite jedno od ta dva pravila, imate problem"
Comment
-
-
@ Vladan - drugi deo onda, vidi se da se igram na PCu samo kad mi se kojim slučejm zadesi neki jak (tuđ) hardver
@ Pro_Touring_Mopar naravno da ne spominjemo Dirt kad je on tek prosečna igra. Ne da nije simulacija 100%, nego nije ni 10%... u odnosu na RBR i WRC Evo. Pri tome grafika izgleda dobro, najviše zbog toga što je na 90% staza korišćeno svetlo "kasnog popodneva" koje prikriva baš svaku manu u grafici. Koristeći isti efekat Polyphony je u GT4 na Twing Ring Motegi stazi izvukao bolju grafiku iz 300 mhz-ne Playstation dvojke. Grafika sama po sebi ne treba da bude bitna pravom igraču. Na grafiku se primaju oni koji su pukli 1000+ evra na mašinu i u istoj traže izgovor za bačene pare.
Comment
-
-
Bane, kao sto si mogao primetiti prvi na mojoj top 10 listi je Starcraft, tako da ja mislim da je to dovoljan pokazatelj da mi grafika nije najvaznija.
Ali, ne mogu da se slozim s tobom uvezi grafike Dirt-a. Texture, modeli automobila, fizika, kao i HDR osvetljenje su milionima godinama ispred GT4. Sorry guys, but Sony 2 is done for it.
P.S. Ako ti grafika nije vazna zasto se onda igras na PS3?Orthodoxy is not the religion, it is the meaning of life!
Comment
-
-
Nisam rekao da GT4 ima bolju grafiku od Dirta, nego da Codemasters "cheatuje" grafiku sa tim predvečernjim ambijentom gde sakriva mnoge nedostatke. Više mi smeta što su svi primili na taj efekat kojim zamazuju oči (a usput sam samo rekao da sam kod vožnji to prvi put video na Twing Ring Motegiju na GT4), umesto da se fokusiraju na realno unapređivanje grafike i iskorišćavanje tog silnog hardvera.
Što se tiče toga da je Playstation 2 gotov, znaš kako, poslednjeg meseca protekle godine, prodato je 60000 više PS2 konzola u odnosu na Xbox360 (1,958,444 vs 1,894,335). Jeste da je jeftiniji, ali je osnovna stvar (kao i kod svake konzole) na PS2 igre koje su i dalje fantastične.
A što se tiče mene i Playstation 3 konzole - ja bi je kupio i da nemam struju u kući. Ta kombinacija japano-tehno-revolucionarno-sjajno-crne igračke je za mene neodoljiva (ekvivalentno da se u kadi kupaju Penelope Cruz i Jessica Alba)... ipak ja psihički nisam dogurao dalje od 12. godine
Comment
-
Comment