I tako.. Odosmo pre neki dan u Paraćin da vidimo auto koji je na slikama ekstra izgledao.
Ali samo na slikama.
Auto 1987. godište, ima šper, registrovan na 60ks , unutra solidan raspad, malo neprijatno miriše.
Motor radi pristojno i da nije crknutog ventila ili čega već bio bi ekstra za svojih 300k km. Na oko ne troši nešto posebno ulja, propisno smo ga zagrejali. Vidi se da je menjam dihtung izduvne grane.
Limarija je solidna ali je daleko od prve farbe koju je reklamirao gazda. Mora da se radi, pre ili kasnije. Plastike sa strane su pričvršćivane ko zna koliko puta.. Hol šrafovima.. Zadnje levo krilo farbano nogama. Itd..
P.S.
Ako neko ide od Niša za BG nek usput potraži moj nosač auspuha sa gumom, otpade pri pristojnoj brzini. Sledi nagrada .
Auto je skroz ok osnova za dalje sredjivanje, jes da ima tako po nekih mana ali dobro de nemoze se ocekivati da se naleti na primerak koji nije odrzavao poznavaoc a da bude ekstra limarija, motor i ostalo.
Realno auto vredi te neke novce koje lik trazi ali opet nesto mi je motor sumnjiv a i pored dihtunga izduvne grane koji je nov deluje mi nov i dihtung glave jer se sjaji na krajevima gde viri malo. Tako da je tu nesto verovatno petljano. Inace motor ne duva ni malo ni hladan ni zagrejan, lepo prima gas sa vrlo malom knedlom sto je i tipicno za taj tip sa protokomerom i lepo mirise pozadi, tacnije sagoreva dobro.
Unutrasnjost nije losa bas toliko ali opet treba ulaganja malo. Ima sper diferencijal kao i kisobran umesto zadnjih amortizera gepeka Sve u svemu srednje stanje, da nemam AE ovaj bi kupio pa polako.
Video sam i ja verovatno baš taj. Pre 2 godine kad sam kupovao svog izlazim iz Pančevačkog SUP-a sav srećan kako sam konačno našao AE i stvarno ga kupio kad ono neki stariji lik prolazi u tom crvenom..
Juce je jedna siva 86-tica imala bliski susret na raskrsnici kod skupstine...
Hteo je iz Kneza Milosa da skrene levo prema Skupstini i dobio udarac u desno krilo od lika koji se kretao iz Takovske prema Kneza Milosa, auto je fino popio....
Ja sam ko casa , jer se secas dal je mozda bila u dve boje kao moja ili u jednoj, ako je u jednoj ima jedna siva u Banovcima model SR5 kao i jedna u Obrenovcu ista takva, moguce da su neke od tih , steta u svakom slucaju, kud ne slika...
Boj ne bije svetlo oruzje vec boj bije srce u junaka
Comment