ja imam stock felne od 5.5J a et je mislim 34 ili tako nesto... kupio druge alu koje mislim imaju malo veci et i kaci u amort napred...
e sad stavio sam distanc. od 30mm na stock felne i kaci malo pozadi na rub, ali samo malo na jednom mestu sto sam lako resio (iskrivio lim sa unutrasnje strane)
hehe, hvala, stvarno se osecam kao dete kad krene plesanje . a ovo bijelo go*no opet pada
a sto se dizela tice, za ne poverovati koja promena, ono na snimku nije ni deo onoga kako se to uzivo cuje
prija mi ovaj swap moram priznati, sad mi prosto zao da radim izduv
Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
Moj auto nosi ET21 petnaesticu i za napred uz blago spustanje mislim da je skroz korektno i uz ivicu, dobije i mali minus ali to nema veze sa et-om vec sa tim malim spustanjem. Pozadi je vec muka malo ali u svakom slucaju sto manji ET to lepse izgleda
E sto se tice klizanja, definitivno sa letnjim gumama nema sta da se trazi na vecem snegu, napatio sam se poprilicno ona dva dana sa prvim talasom snega i zaglavljivao poprilicno cak i na ravnim parkinzima. Do te mere da sam morao da stavim 100kg tereta pozadi da bi dosao do kuce sa posla. Snejk mi je dao/prodao njegove stare gume ( prilicno dobre) ali dzabe, na snegu su cao-zdravo ali onih par dana po suvom drze fantasticno. Cim te navatam moramo do tebe po moje zimske Wintere pa da bude iole normalnija voznja.
Ko bi rekao da je ova slika slikana u Zemunu: , Odaju nas tablice...
Evo jos jedne AE koja je na prodaju, decko se zove Dimitrije i ako bude treba kontakt nekom tu je. Auto je tehnicki kako kaze prilicno u dobrom stanju (motor, trapovi) dok je limarijski los i treba da se radi . Cena je 950 evra i evo par slika:
Nisam je gledao uzivo ali po slikama deluje da treba prilicno da se ulozi u limariju i farbanje.
Boj ne bije svetlo oruzje vec boj bije srce u junaka
Comment