RENAULT LAGUNA II - iskustva, odrzavanje, kvarovi i popravke [ARHIVA]

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • cale
    CBC Senator
    • 22.03.2009
    • 297
    • Backa Topola

Re: RENAULT LAGUNA II - iskustva, odrzavanje, kvarovi i popravke

Kod dr max3m87 ako nesto lupka nazad
    NE KITI SE TUDJIM PERJEM

Comment

• saxphotos
      CBC Član
      • 02.05.2009
      • 74
      • Uzice

Originally posted by SerbianHero
      Sipati gorivo?
      nasuo posle slikanja mada i pre slikanja je bilo za 200 i kusur km

Comment

• mobbdeepqb
        CBC Senator XXL
        • 19.07.2009
        • 383
        • beograd

Danas bio u Reno Savi,zamenili mi semering poluosovine(1900 rsd) i utvrdjeno da mi je otisao desni usmerivac vazduha pa mi desna strana duva vruc vazduh,a leva kako treba,medjutim posto nemaju deo na stanju tek u cetrvrtak cu to srediti,mozda ce morati da se skida cela tabla Dosao kuci i posle pola sata bara ispod auta,ulje iz menjaca,pa tako da opet moram u servis zbog semeringa ili neki sraf nije dobro zategnut Problem je sto ne znam koliko je iscurelo pa da li smem da ga vozim do servisa,da ne napravim havariju

Comment

• igogitar
          CBC Član
          • 14.07.2010
          • 93
          • R.Srpska,Gradiška

Originally posted by saxphotos
          Sipati gorivo?
          Ne vozi na rezervi da ne bude poslije kad ode pumpa niskog pritiska.

Comment

• max3m87
            CBC Senator XXL
            • 17.05.2010
            • 531
            • Beograd
            • Renault LagunaII 1.8 16v

Originally posted by mobbdeepqb
            Danas bio u Reno Savi,zamenili mi semering poluosovine(1900 rsd) i utvrdjeno da mi je otisao desni usmerivac vazduha pa mi desna strana duva vruc vazduh,a leva kako treba,medjutim posto nemaju deo na stanju tek u cetrvrtak cu to srediti,mozda ce morati da se skida cela tabla Dosao kuci i posle pola sata bara ispod auta,ulje iz menjaca,pa tako da opet moram u servis zbog semeringa ili neki sraf nije dobro zategnut Problem je sto ne znam koliko je iscurelo pa da li smem da ga vozim do servisa,da ne napravim havariju

slep o njihov trosak... inace ako ti rasturaju tablu tu se pise 8 ili 10 radnih sati puta 2000 za lagunu pa ti vidi + deo... sam da duvas jeftinije... ako je onaj na suvozacevoj strani taj se namesta iz pretenca kabine tako da nemoj te loze, meni su zamenili tako i radi.. zamisli...

Comment

• modesti
              CBC Senator
              • 26.08.2009
              • 239
              • novi sad
              • laguna 1.9dci, 120ks, 2002.

Vi kanda nikako da shvatite da se auto koji nije u garanciji ne vozi u ovl.servis. pa ljudi deru vas kao ovce a pri tom vam ne urade valjano...
              It's much easier not to get to trouble, then get out of trouble!

Comment

• Franjo
                Banovan
                • 14.08.2009
                • 2831
                • Inđija - Beograd
                • Renault megan II res

Dosao kuci i posle pola sata bara ispod auta,ulje iz menjaca...
                Jesi li siguran, da je iz menjača? Da bi se stvorila bara za pola sata, nije moglo da iscuri na semeringu, a da motor ne radi. Uloži reklamaciju na izvršenu opravku.

Comment

• mobbdeepqb
                  CBC Senator XXL
                  • 19.07.2009
                  • 383
                  • beograd

@max3m87 ispitivali su te motorcice tako sto su sa suvozaceve strane skinuli neku plastiku i na srednjem stubu ih gledali,ali za skidanje nisu dostupni pa ce videti da li moze bez skidanja table,ali tesko...

@modesti Odrzavam preko 2,5 god. kod njih i ovo je prvi put da se nesto desilo.Nisu nista skuplji od neovlascenog servisa,a ako se ovako nesto desi sredice bez problema,ne kao neki kvazi majstori koji ce reci da sam to uradio i da on nije nista kriv.Ovlasceni servis ne sme i nije im isplativo da se zezaju sa takvim stvarima...

@Franjo siguran sam da je iz menjaca zato sto je bilo svetlo zute boje,a kada curi ilje iz motora ono je crne boje,a ta bara se stvorila dok je auto stajao posle voznje od pola sata i to je ono sto je ostalo na sus plehu,posle vise nije curelo zato sto kada se ne vozi auto ulje ne izbija na semeringu zato sto tada ne nabija pritisak..

Comment

• Franjo
                    Banovan
                    • 14.08.2009
                    • 2831
                    • Inđija - Beograd
                    • Renault megan II res

Slažem se sa modesti. Ja održavam megana u renault Tref u Zemunu i zadovoljan sam radom mlade ekipe, a siguran sam, da su na Sajmištu još bolji, zbog opreme servisa. Ipak je čudno, da na novi semering tako pušta! Da nisi malo preterao u količini ispuštenog ulja? Lokva, lokvica, lokvetina?

Comment

• mobbdeepqb
                      CBC Senator XXL
                      • 19.07.2009
                      • 383
                      • beograd

Bila je lokva i kada sam pomerio auto da vidim sta curi za 5 min se opet stvorila takva.Vise nisam palio auto i preko noci je slabije curilo,ali opet ga ima

Comment

• saxphotos
                        CBC Član
                        • 02.05.2009
                        • 74
                        • Uzice

Originally posted by igogitar
                        Originally posted by saxphotos
                        Sipati gorivo?
                        Ne vozi na rezervi da ne bude poslije kad ode pumpa niskog pritiska.
                        Od kad je laguna kod mene lampica se nije upalila

Comment

• Laguna 2002
                          CBC Senator
                          • 13.12.2009
                          • 297
                          • Bačka Palanka

Ja sam pustio samo jednom, čisto da vidim gde se nalazi. Kada se upalila, kolika je.

Comment

• arizan
                            CBC Član
                            • 28.10.2009
                            • 12
                            • Aleksandrovac

Postovanje za sve Lagunase!
                            Primetio sam da mi ne radi zakljucavanje brave na zadnjim vratima, pa kako podmazivanje nije dalo rezultate probao sam da skinem tapacir. Isti je izgleda zalepljen pa ako moze neka pomoc oko skidanja istog, bio bih veoma zahvalan. Inbace radi se o Laguni 2 karavan iz 2002.

Comment

• budza1992
                              CBC Početnik
                              • 11.05.2010
                              • 5
                              • Nis

Ljudi zna li neko gde mogu da nadjem kutijicu koja ide iznad cd playera za lagunu 2...i kolika je cena?????

Comment

• saxphotos
                                CBC Član
                                • 02.05.2009
                                • 74
                                • Uzice

Originally posted by arizan
                                Postovanje za sve Lagunase!
                                Primetio sam da mi ne radi zakljucavanje brave na zadnjim vratima, pa kako podmazivanje nije dalo rezultate probao sam da skinem tapacir. Isti je izgleda zalepljen pa ako moze neka pomoc oko skidanja istog, bio bih veoma zahvalan. Inbace radi se o Laguni 2 karavan iz 2002.
                                Odvrnes tri srafa dva su u donjoj zoni i jedan ispod rucke za otvaranje vrata. Koliko se secam nije zalepljen skroz po celom obodu nadji deo koji malo zvace i povuci kad malo odvoji kreni lagano u krug sa odvajanjem. Zbog podizaca sam skidao i prednje izadnje tapacirunge i nije neki problem.
                                E da posto su zadnja vrata u pitanju moras prvo odkaciti prekidac od podizaca. I kada odvojis skini sajlu za otvaranje, otkaci zvucnike i sijalicu u dnu vrata i navali na bravu

Comment

Working...
                                X