Pomoć oko oduzetih vozila

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Franjo
    Banovan
    • 14.08.2009
    • 2831
    • Inđija - Beograd
    • Renault megan II res

Re: Pomoć oko oduzetih vozila

mistermobile i cabrio fun javite mi se na franjoulm@yahoo.com

Comment

• shumadinac
      CBC Početnik
      • 30.07.2009
      • 4
      • g.milanovac

Danas sam dobio sudski poziv da se kao svedok u krivicnom predmetu protiv Sase Bosnjackog i drugih zbog krivicnog dela iz clana 230 KZ pojavim na sudu 9.10.Verovatno se pod drugima podrazumeva i onaj koji je uveza moj auto.Da li je jos neko dobio slican poziv?pozzzz!

Comment

• MAREA
        CBC Veteran
        • 10.11.2008
        • 117
        • kladovo

da i ja sam to dobio jos pre 5-6 meseci i prikljucio se tuzbi a od tad vise nista.Pozdrav

Comment

• Na-Eks
          CBC Početnik
          • 26.08.2009
          • 4
          • Srbija

Pozdrav svima
          Citam ove kometnare svaki ali svaki dan.Ja sam uzeo auto sada i strah me da nesto nije oko mog auta falsifikovano,ili sta vec
          Trebao sam da ga ofarbam,da mu stavim neke spojlere ali sam iscoolirao upravo zbog toga.Sta da radim kupio sam auto pocetkom maja meseca.Kako da proverim da mi je auto 100% legalan da mogu da mu radim tuning itd itd.
          Hvala

Comment

• mistermobil
            CBC Senator XXL
            • 09.11.2008
            • 469
            • pecinci

Da li je sve legalno,nazalost i na sramotu drzave,ne mozes da proveris,ako je auto uvezen..mozes da vidis da li je na potrazi interpola po broju sasije i to je sve.ostalo SUP ne moze,ili ne zeli da proverava,nego to ostavljaju `u steku` da bi kasnije nekom naknadnom proverom imali razlogu da ti otmu vozilo.da li je prekucan broj sasije,to vec mozes da proveris kod nekog ko se razume vise u problematiku,npr neki limar ili neko zaposlen u ustanovi koja vrsi takve provere.za pocetak to uradi privatno,kod nekog coveka od poverenja.nemoj da pohitas odmah zvanicno u neku nadleznu ustanovu jer ako utvrde nepravilnost,ostaces verovatno odmah bez auta.Mislim da si video citajuci ovu muku ovde da krvopije jedva cekaju razlog da ti otmu auto i opletu kaznu,pravdajuci to savesnim vrsenjem duznosti,zato pamet u glavu.
            Ko leti,vrijedi
            Ko vrijedi,leti
            Ko ne leti,ne vrijedi..
            (Grunf,TNT..)

Comment

• Franjo
              Banovan
              • 14.08.2009
              • 2831
              • Inđija - Beograd
              • Renault megan II res

Na-Eks Možeš da proveriš sve! Što smo mi nasamareni to je naš problem, jer smo verovali Policiji.

Comment

• Franjo
                Banovan
                • 14.08.2009
                • 2831
                • Inđija - Beograd
                • Renault megan II res

Prevareni Pročitajte: Blic Online Biće oduzeto 2000 vozila; objavljeno 17.06.2007 i biće vam sve jasno. Sramota za Državu koja ima takvu Carinu i Policiju!

Comment

• Na-Eks
                  CBC Početnik
                  • 26.08.2009
                  • 4
                  • Srbija

Proverio sam ocarinjen je i placen je pdv...ali vidim da su i drugi platili i carinili auto pa su im posle opet uzimali auto zbog toga me strah...
                  Jedva sam skupio i za ovu sklopociju ja ne znam sta bih radeo da nesto nije kako treba.
                  A rado bih ga ofarbao i pravio ali iskreno posle citanih postova nemam hrabrobrosti ni ozvucenje da mu stavim kako treba....

I jos nesto registrovan je u Kladovu ove godine

Comment

• Franjo
                    Banovan
                    • 14.08.2009
                    • 2831
                    • Inđija - Beograd
                    • Renault megan II res

Na-Eks Iako retko kada popijem nesto zestoko, na tvom mestu bih popio i pet na eks, ako su ti potvrdili na Carini. Samo uporedi brojeve šasije i motora pa si miran.

Comment

• Na-Eks
                      CBC Početnik
                      • 26.08.2009
                      • 4
                      • Srbija

Imam pus u saobracajnu i isti je broj motora kao i u saobracajnu,a i sasija mi je ista kao i saobracajnoj.

Comment

• mistermobil
                        CBC Senator XXL
                        • 09.11.2008
                        • 469
                        • pecinci

Kazi mi samo druze kako si proverio da li je placena carina i PDV.Kad sam ih ja pitao oni su mi rekli da to navodno ne mogu da utvrde
                        Ko leti,vrijedi
                        Ko vrijedi,leti
                        Ko ne leti,ne vrijedi..
                        (Grunf,TNT..)

Comment

• Franjo
                          Banovan
                          • 14.08.2009
                          • 2831
                          • Inđija - Beograd
                          • Renault megan II res

Ne mogu jer naša vozila nisu carinjena i nisu legalno ušla u Srbiju. Kako su ušla još ne znamo. Uglavnom na način kako piše u onom članku iz Blica. Ja sam samo ukucao: oduzeta vozila i našao: Blic Online/ Biće oduzeto 2.000 vozila. Pozdrav svima. I onima koji su se umorili i odustali od isterivanja pravde. Pomirili se sa sudbinom

Comment

• Franjo
                            Banovan
                            • 14.08.2009
                            • 2831
                            • Inđija - Beograd
                            • Renault megan II res

Članak je objavljen 17.06.2007, a moj "rover 414" uvezen 30.04.2007 ili početkom maja, kao i većina vaših vozila.

Comment

• Franjo
                              Banovan
                              • 14.08.2009
                              • 2831
                              • Inđija - Beograd
                              • Renault megan II res

Traži se zaista dooobaaar advokat iz Beograda, radi tužbe protiv Države RS - MUP i Uprave Carine, jer su njihova službena lica počinila niz krivičnih dela i prouzrokovala materijalnu i nematerijalnu štetu.

Comment

• ZIV
                                CBC Senator
                                • 06.07.2009
                                • 299
                                • Beograd

Država je sa tužbom protiv nekih ,,malih miševa,, oprala ruke i pokazala kao da ,,nešto ozbiljno radi,,.. A računice su bile ..carini 200, MUPU 200, i takozvanom nultom uvozniku 100, a organizatoru /kontraverzni bizmismen / razlika od carine i PDV... Da se u priču uključila do kraja BIA, odelenje za organizovani kriminal letelo bi perje... Ovako čekamo kao magarci na kiši... sudski procesi traju mesecima i godinama a naša vozila trunu i propadaju... A država kaže eto mi tužimo ..nultog uvoznika šta hoćete više... A u pitanju su ili neki nezaposleni klinci, ili narkomani, ili bog te pita koji likovi koji ce za 100-200 da urade šta god hoćeš.. U izjavi koju sam pročitao kod oduzimanja vozila on i ne spori da je vozilo registrovao već samo govori da je to uradio na nagovor PERE/MIKE/LAZE.. Šta radi sud? Odlaže ročište na par meseci i ovaj ringišpil ludila se i dalje besomučno okrece
                                Pridružujem se i za prvi oktobar i za kolektivnu tužbu protiv države... šta možemo da izgubimo kad smo već sve izgubili

Comment

Working...
                                X