Uveliko se razlikuje, jer je on imao izvornu dokumentaciju u svojim rukama i najbitnije, orginalne dokumente o placenim dazbinama, koje vi niste videli! Moguce da vam nisu predoceni ni u sudu u ispitnom postupku.
Jedino preko suda mozes da dobijes na uvid dokumentaciju a da ne govorim o validnosti pecata i koje kakvih uplatnica.Zar ti mislis da ja kroz to nisam prosao i da piskaram napamet?POZDRAV..
Jedino preko suda mozes da dobijes na uvid dokumentaciju...
O kojoj dokumentaciji govoris? Vlasnik vozila ima pravo da fotokopira svaki dokument prilozen uz zahtev za registraciju njegovog vozila. Naravno uz placanje propisane takse i o njegovom trosku.
Niko mi ne odgovori:KAKO PROVERITI JEL ISTA PLACENO?gledanjem u pasulj,bacanjem karata,uz pomoc Milana Tarota?
Nikako ili kad nam oduzmu kola Zivota mozeli se nekako doci do tih europejaca?
Tako sam i ja zakljucio.Kad sam pitao gde se i kako moze proveriti da li je sve placeno,odgovor je bio,-na zahtev finansijske kontrole,suda,policije moze u Upravi Carina...a na zahtev gradjana?Ne znaju,nisu imali takav slucaj u praksi
Ko leti,vrijedi
Ko vrijedi,leti
Ko ne leti,ne vrijedi..
(Grunf,TNT..)
Mozda u tvom slucaju, dok je kod mene a vidimo iz prilozenog i kod ostalih drugacije.Ni jednog trenutka nisam sporio da nemamo pravo,vec da nisu hteli da mi daju.Ovim odgovorom prekidam svako dalje nadmudrivanje sa tobom,jer me uzasno podsecas na nekoga ko je vec bio ovde.POZDRAV..
Posto ste nakon dve godine piskaranja utvridili da od istog nema nista,ostaje nam da odredimo datum.Mesto se zna,gde i drugi to rade i mi cemo.Ne moze se se za nas drugacije znati.Ajde...pa dosta je narode pametovanja ovde...ajmo.To Vam govorim od pocetka.Ne mozete ocekivati pravdu od nekoga ko je ucinio nepravdu.Sve je ovo dobro.Hvala ovim ljudima za ovaj sajt.Hvala,nisu morali da slusaju nasa jadikovanja.Ako smo se svi lepo ispricali,ajmo da da se borimo za nasa prava kao sto svi drugi rade...Pozdrav
Za sve vas medju kojima spadam i ja. Sve vrste zakazivanja i ostalih stvari zamolio bi da bude mimo foruma. Imate PP pa se dogovorite
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Kao sto znate, ja sam dobio prosle godine pravosnazno resenje da mi se automobil vraca na slobodno raspolaganje, ali tek posto okrivljena plati carinjenje vozila.
Prosle nedelje sam posetio carinarnicu Sabac, i receno mi je da carina za moje vozilo iznosi oko 20-tak hiljada dinara, i da je okrivljenoj poslato resenje da tu sumu uplati u roku od 8 dana, pored placanja i carinskog prekrsaja.
Pitao sam da li ja mogu da uplatim pomenuti iznos umesto okrivljene, receno mi ja da mogu, ali tek po isteku tih 8 dana.
Po placanju carine, dobijam resenje da je carina placena i sa tim idem u mup da registrujem vozilo.
Eto, zvuci suvise dobro da bi bila istina..
Trebalo bi da se cujem sa u petak sa ljudima na carini, pa vam javljam sta se desava.
Bravo napokon nesto konkretno znaci ti ces platiti carinu posto okrivljena ne zeli A na cije ime treba da glasi ta uplatnica na tebe ili okrivljenu Znaci posle toga ides u MUP i registrujes vozilo bez problema a kako ces na tehnicki kada nemas podatke o vozilu Ali u svako slucaju si srecnik posle toliko vremena Javi sto pre sta si uradio Sa srecom
Pa verovatno cu ja platiti, ali je moguce da ce platiti i okrivljena.Uglavnom, cekam da prodje tih osam dana, pa cu onda znati na cemu sam.
Moram da se raspitam u Mup-u, sta je sve potrebno od papira, obzirom da je vozilo vec jednom bilo registrovano na nase table.
Da li im je dovoljna samo potvrda da je carina placena i tehnicki ili jos nesto.
Cestitam Moje skromno misljenje je da osim sudske presude i carinske potvrde,ne bi trebalo nista drugo da ti traze.Prakticno bi trebalo da se vodis kao prvi vlasnik u Srbiji.Zelim ti da konacno sto pre vozis svoje auto. POZDRAV..
Comment