VTS kutak

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • GoranBG
    CBC Senator
    • 29.04.2007
    • 282
    • Beograd
    • TU5J4

Re: VTS kutak

Eo trebalo bi da je ovako ja sam kod sebe slikao davno kad sam cackao nesto,to je ovaj plavi senzor gornji odnosno bio je nekad zeleni,i kod sonsija je zeleni,a njegov dzek je ovaj dole plavi za 2 kablica.On ima 3 pina,iako ima 2 kabla samo.Sonsi klimni glavom ako je tako nisam zagledao kod tebe

Comment

• andrea2005
      CBC Veteran
      • 24.09.2009
      • 136
      • Novi Beograd

Originally posted by shonsy
      Meni odgovara u toku dana jer je divno vreme i lepo bi bilo po suncu da se zezamo i druzimo.
      Dakle za sad:
      1.GoranBG
      2.Shonsy
      3.Andrea 2005

Comment

• shonsy
        CBC Senator XXL
        • 11.05.2007
        • 1391
        • London/Beograd
        • Honda CBR 125R

Gorane:

Eto Urose imas komplet objasnjenje uz sliku.

Inace nismo dogovorili vreme za sutrasnji skup... jel moze oko 4 i 15 na prkingu Interkontija?
        Meni i skijashu to vreme odgovara.

Comment

• SchoneNK
          CBC Senator XXL
          • 17.04.2006
          • 564
          • Beograd
          • Honda Accord CL7

Meni odgovara u toku dana jer je divno vreme i lepo bi bilo po suncu da se zezamo i druzimo.
          Inace nismo dogovorili vreme za sutrasnji skup... jel moze oko 4 i 15 na prkingu Interkontija?
          Ovo dvoje jedno uz drugo nikako ne idu Kako god, ako vecini odgovara ja nemam nista protiv. Zao mi sto Svarglic ne moze, mogli bi da odemo svi na selo kod njega da mu pomognemo, bar da budemo korisni. Ako radi oko zimnice, mozda se i ogrebemo
          www.nacionalnaklasa.com - Vesti iz automoto oblasti, noviteti, aktuelnosti iz domaceg i stranog automoto sporta.

Comment

• GoranBG
            CBC Senator
            • 29.04.2007
            • 282
            • Beograd
            • TU5J4

Vidimo se u 4:15

Comment

• SchoneNK
              CBC Senator XXL
              • 17.04.2006
              • 564
              • Beograd
              • Honda Accord CL7

Dobro, ne moze se reci da smo podbacili Pet saksonija za mini skup nije lose, ako se uzme u obzir kada je upucen poziv. Sledeci bi mogli i u Ns, samo da bude malo sadrzajniji
              www.nacionalnaklasa.com - Vesti iz automoto oblasti, noviteti, aktuelnosti iz domaceg i stranog automoto sporta.

Comment

• shonsy
                CBC Senator XXL
                • 11.05.2007
                • 1391
                • London/Beograd
                • Honda CBR 125R

Bas tako. Mada smo se skijash i ja opasno izjurili. Trebali ste za nama levo, pa da bude prava pletenica! Inace ne znam da li je sa naseg foruma ali sam jednu alficu bacio pod tockove! Od semafora do semafora, bilo je ekstra dok nisam dohvatio obrtaje, a onda se saxony odlepio!

hha najjaci mi je rodja, kaze: " Gledam ja stajes pored alfe i mislim se sad ce rodja da je otrese."
                Onda dodaje: " I tako bi!" haha

Sledeci vikend bismo bas mogli da posetimo nase prijatelje vtsovce iz Vojvodine, te da se otkotrljamo do tih valjaka. Ajde Urose organizuj za valjke nesto.

Slike sa skupa sutra.

Comment

• SchoneNK
                  CBC Senator XXL
                  • 17.04.2006
                  • 564
                  • Beograd
                  • Honda Accord CL7

Bogami, mislim da smo i kraj hajata napravili nevidjenu buku Stanem kraj Gorana na semaforu i razmisljam necu bre da potezem, idem kulturno kuci. Kad iza mene huka i buka, napalila se ova dvojica iza. Reko..., aj samo malcice da ga stipnem po gasu. Prva,... polako, kad Goran ozeze, e reko' nek ide do*avola Naravno, opet sam se nalozio toliko da sam zaboravio presaltati u drugu. Dok sam ja punio drugu, Goranov sakso vec poskakuje i skache u trecu...

Comment

• SchoneNK
                    CBC Senator XXL
                    • 17.04.2006
                    • 564
                    • Beograd
                    • Honda Accord CL7

E da, pitam Gorana sinoc kako se spustaju sedista, a on sleze ramenima, kao ne spustaju se. Gledmo uputstvo fino pokazuje kako se spustaju. Nesto kasnije kad smo se razisli sedam ja na suvozacevo mesto, cimnem rucicu nazad i spustim normalno, iako sam vec x puta isto pokusavao bezuspesno Znaci, sedista su krsh. stalno se ljudi zale kako naglo kocim, a u sustini problem je sto naslon seta 1-2 cm Moram, naci nekoga da to sredi, strasno me nervira. Video sam da su mnogi u Bitaniji ubacivali od 106 gti, ali mi se ne dira originalan enterijer.

Comment

• GoranBG
                      CBC Senator
                      • 29.04.2007
                      • 282
                      • Beograd
                      • TU5J4

Evo sad i ja probao radi to samo malo krcka nesto nego mi smo sinoc onu spoljasnu rucicu cackali a treba ovu unutrasnju kod rucne i bez problema se podesi

Comment

• shonsy
                        CBC Senator XXL
                        • 11.05.2007
                        • 1391
                        • London/Beograd
                        • Honda CBR 125R

O cemu bre vi pricate?! O spustanju naslona prednjeg sedista?

Comment

• SchoneNK
                          CBC Senator XXL
                          • 17.04.2006
                          • 564
                          • Beograd
                          • Honda Accord CL7

Aha, verovao ili ne Ne znam sto su izmisljali toplu vodu i nisu stavili tockic kao i vecina drugih. Inace, imao sam juce trening zamene tocka i zamislite nasao sam uredno spakovanu dizalicu u kutiji za alat u tocku. Guma je izgleda original prva ugradnja, michelin sport sx proizvedena 2001. godine

Alo bre nocna ptico, daj te slike kakve god da su

Comment

• shonsy
                            CBC Senator XXL
                            • 11.05.2007
                            • 1391
                            • London/Beograd
                            • Honda CBR 125R

Nista mi nije jasno?! Kakav tockic, sta je vama? Imate lepo ruckicu sa unutrasnje strane sedista. Uz pomoc nje kontrolisete nagib naslona. Mnogo je bolje tako, jer pritisnes jednom ruckicu i drzis, a pomeras se koliko hoces. Dok sa tockicem vrtis do iznemoglosti ako zelis da skroz polegnes sediste.
                            Sto se slika tice nije kabl trenutno kod mene, pa ne mogu da preacim.

Comment

• SchoneNK
                              CBC Senator XXL
                              • 17.04.2006
                              • 564
                              • Beograd
                              • Honda Accord CL7

Sram te bilo Shonsy, zar stvarno mislis da su tvoji drugari tako neuki Znam ja koja je rucica i u kom smeru ide, ali nece da moze. Za suvozacko sam uspeo uz dosta cimanja, ali na vozackom mi se cini da cu nesto otkinuti.

Comment

• shonsy
                                CBC Senator XXL
                                • 11.05.2007
                                • 1391
                                • London/Beograd
                                • Honda CBR 125R

hehehehe pa prosto ne mogu da verujem da ste obojca u problemu sa tim, a meni radi sve savrseno. Na prolece vadimo sedista i rasturamo, podmazujmo, zatezemo, vracamo.

Comment

Working...
                                X