VTS kutak

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • SchoneNK
    CBC Senator XXL
    • 17.04.2006
    • 564
    • Beograd
    • Honda Accord CL7

Re: VTS kutak

Nazalost, necu moci ovaj vikend, ali cemo se svakako videti u dogledno vreme. Bio ja kod majstora pre izvesnog vremena i rekao mu kako mi je otislo par mm. E kaze on, a jesi ga przio? Pa naravno da jesam, zato sam i kupio ovaj automobil

Kad se uverim da nigde nista ne curi, onda cu se pomiriti sa cinjenicom da auto guta izvesnu kolicinu ulja. Da kucnem u drvo, nikakvih drugih problema nisam imao od onog servisa.
    www.nacionalnaklasa.com - Vesti iz automoto oblasti, noviteti, aktuelnosti iz domaceg i stranog automoto sporta.

Comment

• SchoneNK
      CBC Senator XXL
      • 17.04.2006
      • 564
      • Beograd
      • Honda Accord CL7

Oho, sad svi imamo saksonce na avatarima samo nam skijash kvari prosek
      www.nacionalnaklasa.com - Vesti iz automoto oblasti, noviteti, aktuelnosti iz domaceg i stranog automoto sporta.

Comment

• Chubbs
        Everybody lies
        • 29.01.2006
        • 5807
        • Novi Sad
        • Audi A6 1.8T

pravi ste sektasi
        You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
        Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
        Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• SchoneNK
          CBC Senator XXL
          • 17.04.2006
          • 564
          • Beograd
          • Honda Accord CL7

Eh sad, lepse je reci simpatichno društvance

Comment

• svarglic
            CBC Senator XXL
            • 30.10.2007
            • 396
            • Novi Sad
            • golf 4 TDI

evo malo od druzenja danas
            VTS
            Originally posted by QV lale
            Jos jedan....
            Nekad je ovo bio cannonball .A od sada je Saxonball Community
            where real Saxomans live...

Comment

• SchoneNK
              CBC Senator XXL
              • 17.04.2006
              • 564
              • Beograd
              • Honda Accord CL7

Jedna donaciji ekipi u vidu fotoaparata ne bi bila naodmet

Comment

• svarglic
                CBC Senator XXL
                • 30.10.2007
                • 396
                • Novi Sad
                • golf 4 TDI

dobar je nama i ovaj pa nismo mi profesionalci,ako nam bude potrebna pro usluga fotografisanja
                tu je Zverko da nam priskoci u pomoc
                elem danas uz malo muke odvio sam onaj krs od sonde
                i namontirao glanc novu
                utisci:mirno radi na leru,trebalo bi potrosnja da se smanji(mada kako ja vozim moze samo da se poveca )
                moracu da stavim nove svecice,da ocistim dizne,i da nastelujem ventile(nisam vec 15k stelovao)
                i da ga parkiram posto padaju bele zvezde
                VTS
                Jos jedan....

Comment

• skijash
                  CBC Senator XXL
                  • 07.09.2007
                  • 1354
                  • Beograd
                  • wrx

Ja baš gledam kako ću da se vratim kući noćas. Možda ću morati da kupim zimske gume
                  Gde da nađem čelične felne, po mogućstvu crne?

Comment

• svarglic
                    CBC Senator XXL
                    • 30.10.2007
                    • 396
                    • Novi Sad
                    • golf 4 TDI

sto ne uzmes 195/50 15 zimsku mora da moze da stane kod tebe
                    VTS
                    Jos jedan....

Comment

• skijash
                      CBC Senator XXL
                      • 07.09.2007
                      • 1354
                      • Beograd
                      • wrx

Zato što ne znam koje bih uzeo u toj dimenziji, a i 195 mi ne zvuči baš pogodno za moj auto po snegu
                      Namerio sam da uzmem tigar wintere na čeličnim felnama i da teram tako pošto mi je muka od zaglavljivanja na ravnom. Ako imaš neki bolji predlog daj

Comment

• dellas032
                        CBC Veteran
                        • 04.07.2008
                        • 119
                        • Beograd / Čačak

Kupis 13" celicne, i 4 wintere 165/70, ja sam tako uradio, auto se ponasa perfektno na snegu....Gume su 12500 sve 4 nove....mozes i 2 nove, a dve srednje polovne da nadjes, a za felne vidi na bubanj potoku....

Comment

• SchoneNK
                          CBC Senator XXL
                          • 17.04.2006
                          • 564
                          • Beograd
                          • Honda Accord CL7

Ja pre izvesno vreme proveravah ovde za zimsku varijantu:

Meni je dao sledece gume i pritiske u gumama:

Napred/pozadi
                          165/65R 14 78Q M+S 2.3 / 2.3 165/65R 14 78Q M+S 2.3 / 2.3
                          185/55R 14 79H 2.5 / 2.5 185/55R 14 79H 2.2 / 2.2
                          195/45R 15 78V 2.5 / 2.5 195/45R 15 78V 2.2 / 2.2

Neka jeftina varijanta u to vreme je bila>

SAVA 165/65 R14 ESKIMO S3 MS 79T TL Cena: 3,835.00 RSD

E da, kakva su vama iskusnijim saksoncima iskustva sa ovim letnjim gumama u ovim uslovima, ali ne sa celavim gumama? Provericu ovih dana svakako, ali reko mozda imate neka bitnija upozorenja?

Lance sam nabavio zbog policije, mada mi ne pada na pamet stavljati ih u bilo kojoj varijanti sem ako ne budem u g*ima do guse.

Comment

• svarglic
                            CBC Senator XXL
                            • 30.10.2007
                            • 396
                            • Novi Sad
                            • golf 4 TDI

na zalost za zimske nemam savet posto moj auto zimu provede u garazi
                            drugaru sam trazio wintere 195/50 15 ima za nekih 5000 po kom
                            ako se ne varam al ako neces taj profil ok...
                            ja hteo pre neki dan u metrou da kupim proxes t1-r za 4000 kom
                            cale mi kaze jel si ti normalan ljudi kupuju zimske gume a ti ces letnje sad nece da moze
                            VTS
                            Jos jedan....

Comment

• VR6
                              CBC Senator XXL
                              • 31.10.2004
                              • 512
                              • Sarajevo

I u Sarajevu padaju zvjezdice danas, a meni auto dosao sa "servisa"... Imam osjecaj da ima male razlike u nijansi, a mozda je i zbog toga jer se ova boja nazad mnogo sjaji, mozda dodje na svoje kad se malo "istrosi" Kad dodje ljepse i suho vrijeme, onda cu ga kompletnog oprati pa sve fino razgledati.

Sto se tice zimskih guma, moj auto se koristi redovno i zimi. Kao sto se vidi na slicici, tu su malene zimske felge i tanke gumice na njima. 13-ke celicne sam uzeo za 30 Eura preko oglasa - sve 4 i na njih nabacio nove Sava S2 gume, bile nesto ispod 150 Eura sve 4 montazom (nove). Vozim ih 3-4 mjeseca zimi i onda uskladistim, a ljetne guram cim saznam da vise nece biti snjega. Sasvim su ok po snijegu a i mokrom, po suhom su malo nezgodne, guma se valjda previse uvija, pa daju neki blesav osjecaj onoga sto se desava pod tockovima, volan zna biti stvarno prelagan zbog pretankih guma - 165, a kada kocnicu jace pritisnete na preko 120 km/h, imate osjecaj da ce gume spasti sa felgi - naravno da nece, al takav je nekakav osjecaj, kao da se citav auto uvija. Uglavnom, ja bi vam preporucio da uzmete 14-ke celicne felge, eventualno 175/60 ili nizu dimenziju ganjati i mislim da ce tako biti super. To bi ja sad uradio da nisam vec nabavio ove felge, cisto zbog vecih brzina i stabilnosti, posto razlika u cijeni i nije neka, s obzirom da ce vam te gume trajati 3-4 godine najmanje - ako ih koristite samo zimi...

Comment

• SchoneNK
                                CBC Senator XXL
                                • 17.04.2006
                                • 564
                                • Beograd
                                • Honda Accord CL7

Ja jutros iz Bosne po ovom kijametu sa slikovima, glupo ali morah Sakso se na auto putu pretvorio u sneznu pahuljicu. Tamo od Kuzmina do SM bese bas grozno, dosta snega, od SM do Rume ok, skoro cisto, pa od Rume opet do Bg prilicno snega na putu. Dosta junaka (jedno desetak prebrojah) zavrsilo kraj puta, sa vise ili manje srece.

Kad sam stigao u Bg na Gazeli poce auto da trese, ali motor normalno radi Kad sam parkirao imam sta i da vidim. Zadnji tockovi ne mogu da se okrecu koliko je snega ispod blatobrana. Neko je nesto slicno vec preneo, mozda VR6? PAda sneg konstantno i to vlazan i samo se slaze i ledi pri onoj brzini pa je prednji kraj prekriven sa velikim slojem zaledjenog snega.

Bez dobrih guma i dosta strpljenja nije dobro vreme za VTS definitivno

PS

Pozadi sam na zadnjim lukovima blatobrana dobio prosirenja od nekih 10 cm, izgleda auto kao neki dragster

Comment

Working...
                                X