VTS kutak

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Goran Zemun
    CBC Član
    • 06.11.2009
    • 69
    • beograd

Re: VTS kutak

Znam da je ovo mesto za ljubitelje vts-a.....i zato bi hteo nesto da pitam.....imao sam pre par godina jednog Saxa vts....i zaljubio se u taj auto, voleo bi ponovo da vozim tako nesto....ima li neki dobar na prodaju...ili gde da trazim????? koliko kosta dobar???
    F.I.A.T.......Fix..It..Again..Toni...

Comment

• SchoneNK
      CBC Senator XXL
      • 17.04.2006
      • 564
      • Beograd
      • Honda Accord CL7

Gorane, evo i ja povremeno navratim na oglase da vidim sta se desava i pusto. Uopste ih nema vise, a o 16v da ne pricamo. Ja sam dugo, preko godinu dana navracao na oglase gledajuci neki noviji civic ili vts 16v. Trazi sam neki koji nema licni pechat vlasnika i napokon je naleteo jedan. To sto si imao vts-a je olaksavajuca okolnost. Da bi se imale ove performanse zaista moras mnogo cega da se odreknes. Ja se recimo crvenim kada sa zenskim drustvom naidjem na kaldrmu

Od novijih oglasa nasao sam samo ovaj, izgleda cipovan i to ga je dasa zacepio lepo. http://www.polovniautomobili.com/oglas2 ... o_vts_16v/

Recimo, cim pogledam enterijer znam da konkretan primerak nikada ne bih kupio, ma ni pogledao. Ja sam trazio i nasao primerak u kome nista, ama bas nista nije izmenjeno od kada je izasao iz fabrike, sem sto je naravno omatorio i sto su deca bivseg vlasnika svuda lepila zvake pozadi.
      www.nacionalnaklasa.com - Vesti iz automoto oblasti, noviteti, aktuelnosti iz domaceg i stranog automoto sporta.

Comment

• Goran Zemun
        CBC Član
        • 06.11.2009
        • 69
        • beograd

Video sam taj oglas danas....spray stayling......nacicu ga vec negde...ako nesto vidis javi.....pozzzzzzzzzzzz
        F.I.A.T.......Fix..It..Again..Toni...

Comment

• VR6
          CBC Senator XXL
          • 31.10.2004
          • 512
          • Sarajevo

Nigdje nisam nestao, dodjem svaki dan na forum, al ovu temu nekako prebacili u ovaj Mini klub, pa nisam vidio da je aktivna Rek'o nista se novo ne pise, pa i ne ulazim u temu, jer ono prije sve znam. Danas slucajno zalutao i vidim 3-4 nove stranice Ev da pomenem Saxa, danas mu skinuo gljivu i vratio onu klasicnu kutiju sa filterom. Zima ce uskoro, pa mozda mu bude ugodnije tako...

Comment

• shonsy
            CBC Senator XXL
            • 11.05.2007
            • 1391
            • London/Beograd
            • Honda CBR 125R

Sto se tice ovog iz oglasa, prvo sto sasm primetio su felne, uh, bas takve trazim, sutra ga zovem da vidim hoce li mozda da se menjamo?!
            Druga stvar, sto mislite da nije lepo kada se ofaba unutrasnjost? OK u ovom slucaju ni meni nije jer je lik ladno ofarbao u plavo, a auto je sive boje. Ali takvi detalji samo govore da je auto ipak koliko toliko pazen, kada je vlasnik imao vremena da se time bakce i kada ga je to uopste interesovalo. Takodje mi je nebrojano puta bolje i lepse kada su unutra ti plasticni detalji boje karoserije, te onda sve ispadne kao komplet. Dok mi je fabrika katastrofa sa sve crnom plastikom okolo naokolo, pa onda centralna ( ona gde je muzika, prekidaci, itd) je uradjena u neku jadnu, odvratnu nijansu ni sam ne znam koje boje... neka sivkasto braonkasta...

Comment

• GoranBG
              CBC Senator
              • 29.04.2007
              • 282
              • Beograd
              • TU5J4

Aj sto je to plavo,nego ovo oko instrument table izbi oci

Comment

• SchoneNK
                CBC Senator XXL
                • 17.04.2006
                • 564
                • Beograd
                • Honda Accord CL7

Originally posted by shonsy
                Druga stvar, sto mislite da nije lepo kada se ofaba unutrasnjost?
                Nije nista lose, nego onda znam da je velika verovatnoca da ga je vozio neki Shonsy, GoranBG, SchoneNK...a to nije dobro
                www.nacionalnaklasa.com - Vesti iz automoto oblasti, noviteti, aktuelnosti iz domaceg i stranog automoto sporta.

Comment

• andrea2005
                  CBC Veteran
                  • 24.09.2009
                  • 136
                  • Novi Beograd

Kao sto kaze VR6"zima ce uskoro".Treba promeniti antifriz,a ja kod sebe imam neki i hteo bih da cujem vase misljenje o ovom antifrizu.
                  .Sta vi koristite?

Comment

• svarglic
                    CBC Senator XXL
                    • 30.10.2007
                    • 396
                    • Novi Sad
                    • golf 4 TDI

ja koristim total-ov antifriz
                    pogledaj sta pise na tom antifrizu da li je za alu-blok
                    mozes i taj da sipas samo ga pomesaj sa destilovanom vodom
                    VTS
                    Originally posted by QV lale
                    Jos jedan....
                    Nekad je ovo bio cannonball .A od sada je Saxonball Community
                    where real Saxomans live...

Comment

• SchoneNK
                      CBC Senator XXL
                      • 17.04.2006
                      • 564
                      • Beograd
                      • Honda Accord CL7

Jao ljudi ja sam puk'o definitivno Danas izlece momcic ispred mene za volanom sivog vts-a i ja prolazim kraj njega i razdragano sviram i masem u maniru "vidi kaki smo ludi" Decko me gleda kao koji je ovo pacijent Definitivno moram na neko odvikavanje, nesto...

Comment

• VR6
                        CBC Senator XXL
                        • 31.10.2004
                        • 512
                        • Sarajevo

Sto ga mjenjas?? U uputstvu pise da se rashladna tekucina nikad ne mjenja, znaci ako je prava u sistemu, zaboravis na to

SchoneNK meni to bude prednost, ako je auto u dobrom stanju, a vozao ga neko kao oni. Znaci sve je bilo 100% optereceno i ako je nesto trebalo riknuti, riknulo je njima. A ne uzmes lagano vozen auto visokih performansi, stisnes ga dva puta i crkne odmah 6 stvari koje su davno trebale, al nisu jer je auto vozila baba

I meni se isto ne svidjaju te obojene unutrasnjosti, ova serijska mi izgleda sasvim ok

Comment

• SchoneNK
                          CBC Senator XXL
                          • 17.04.2006
                          • 564
                          • Beograd
                          • Honda Accord CL7

Originally posted by VR6
                          SchoneNK meni to bude prednost, ako je auto u dobrom stanju, a vozao ga neko kao oni. Znaci sve je bilo 100% optereceno i ako je nesto trebalo riknuti, riknulo je njima. A ne uzmes lagano vozen auto visokih performansi, stisnes ga dva puta i crkne odmah 6 stvari koje su davno trebale, al nisu jer je auto vozila baba
                          Zanimljiva teorija , ali mislim da cu se ipak drzati moje Nekako vise volim kada je glava motora manje puta otvarana od gepeka

Comment

• svarglic
                            CBC Senator XXL
                            • 30.10.2007
                            • 396
                            • Novi Sad
                            • golf 4 TDI

Sve zavisi od vlasnika tj. kako je auto odrzavan
                            ako ga je vozio neki pajser
                            i hebo mu mamu a pri tom ga nije odrzavao kako treba
                            samim tim ce i auto biti losh
                            ako neko samo malo pazi i radi sve na vreme nema nikakvih problema
                            saxo vts je napravljen da se vozi (kao i svaki drugi auto) i ide jako lepo
                            ja mog bas przim ali cim nesto ne valja menja se i nema problema
                            mada ja jedva cekam kad je nesto na "izdisaju" odma trazim bolje ,izdrzljivije, jace
                            menjao bi ja i ispravno ali finansiska situacija nije bas sjajna pa ovako bar imam izgovor
                            naravno da je bolje naci auto na kome je sto manje "cackano"

@vr6
                            ako je losh menja se
                            zato se izmeri na koliko smrzava
                            ako manje od -25 menjaj ne misli,pise u upustvu u otezanim uslovima
                            antifriz se menja svakih 5 god.
                            koliko se secam
                            VTS
                            Originally posted by QV lale
                            Jos jedan....
                            Nekad je ovo bio cannonball .A od sada je Saxonball Community
                            where real Saxomans live...

Comment

• andrea2005
                              CBC Veteran
                              • 24.09.2009
                              • 136
                              • Novi Beograd

Skoro sam otvorio posudu i vidoe da u vodi ima neko trunje,ko zna kada je sipan i sta je sipano.Hteo bi da isperem ceo sistem za hladjenje i da sipam nov antifriz.Ja sam i na prethodnom automobilu menjao na dve godine.Sto se tice automobila(odrzavanje) ja sam bolesnik,sve mora da bude pod konac.Verujem da ste i vi takvi. Schone nisi jedini odlepio.Moja zena misli za mene isto sto i taj za tebe

Comment

• Puzo81
                                CBC Senator XXL
                                • 04.08.2009
                                • 687
                                • Novi Sad/Prijepolje

Pozdrav VTS-ovcima.
                                Mali off,mada i nije off vec surova surova chinjenica

Neko vece sam se upoznao sa Svarglicem i obrnuli jedan krug do Miseluka i nazad do sajma.Mogu reci da je njegov VTR2 BOLESTAN.Osecaj vibriranja tela od zadnjeg lonca ravan je stajanju tik ispred onih JBL-ovih Wofera iz Studio Berara u Dance areni ovog Exita.Kocnice su nenormalne a uletanje u krivinu sa skoro stotkom (zavrsetak Miseluka,desna krivina ka Iriskom vencu) uz nikakvo,ama nikakvo proklizavanje je prava uzivancija.Odavno nisam osetio G-silu i da mi utrne u trenutku deo tela u krivini.

Jesam vozio VTS-a 118hp i jedino je od ovog 98hp brzi pri ubrzanju.Ovaj Urosev je ili zestoko "nabrijan" (spomenuo je Green pecurku,eibach -5,Supersprint izduvnu) il ne znam koji mu je k.... al da ima SAMO 98ks NE VERUJEM.Onako ni TDI,HDI,CDTI ne ubrzava a vozio sam ih sve.Sta bi bilo da ima jos Turbo???Nadam se da ce otici na dyno i pokazati realno stanje stvari.

Svaka cast i nadam se da cu se ubrzo prikljuciti klanu VTS -ovaca sa nekim 16v.

Comment

Working...
                                X