Nije zalepljeno, ostaće ti rupe
Nije ti pametno da vadiš pečurku iz kutije, mnogo će da uvlači vazduha sa izduvne grane. A i taj dvokomponentni lepak je čvrsta veza, neelastična tako da ti verovatno neće dugo trajati
Pa poenta airbox-a je da vruć vazduh iz motornog prostora što manje ulazi u filter (a najtopliji je kod izduvne grane). Mada mi ova tvoja kutija i ne izgleda kao da je imala dovod vazduha spolja?
Osećaj te vara, dokazano na dinu da se ne dobija ništa ili čak gubi koji konj
Ako ne možeš da nađeš airbox možda možeš da dovedeš nekako vazduh do te tvoje kutije (ne vidim sa slike da li je to izvodljivo)?
VR6- kupi lepo onu cev za aspiratore, rebrasta je i lako se savija, vezes je plasticnim vezicama ili kako vec oces i sprovedi je od u**** do spojlera dole. To ce ti pomoci, a ako hoces mozemo da se dogovorimo za onaj "moj" usis da ti donese neko od mojih iz Londona ili ja ako budem isao, pa da ti posaljem odavde nekim busem... Casti saxonija koju litru goriva i to ti je to, meni ne moras nista!
crevo gumeno od usisne grane do filtera fi70 pod 90 stepeni
filter green cotton zatvoreni tip ili airbox
i crevo za dovod hladnog vazduha sam uzeo u gangland-u
e sad vezni lim sam prosekao odmah iznad pumpe volana tako da vuce vazduh iz resetke branika hladan
i razlika je veoma primetna saxoni ide dosta bolje
jedino me nervira uzasno ovako prljav motorni prostor ali ne bih da ga perem da me posle ne zajebaava
instalacija,crkne bobina,ili xenoni bolje da budem miran
VTS
Originally posted by QV lale
Jos jedan....
Nekad je ovo bio cannonball .A od sada je Saxonball Community
where real Saxomans live...
Comment